Hatar verkligen måndagar, man är bara så trött och seg! Som tur har jag ännu några veckor som jag får sova till elva. Så otroligt skönt, men snart är det slut! Kommer inte klara mig när jag måste normal tid till skolan! Usch! Nu ska jag ut med hunden så att hon inte kissar på sig och sen är jag väl off to school. HAr som tur bara två lektioner idag och så har jag ledigt resten av dagen, skönt! Men såklart måste man ju ha ett f*cking matematikprov som förstör allting!


Ska i bastu nu och sen är det sängdags! Ska försöka sova en lång natt så jag orkar med veckan som kommer!
Godnatt alla människor där ute , sov så sött!

Världens sötaste "godnattsång" älskar den!♥
Knappast så bra att somna till men:)

Ska nu se på Sverige-Spanien bronsmatch! Fast jag normalt inte brukar hålla på Sverige så håller jag alltid på Sverige i handbolls sammanhang(säkert på grund av att Finland aldrig är med) Så nu ska jag bänka mig framför televisionen och glo på denna väldigt bra matchen. Har dessutom en känsla av att det kommer bli väldigt jämnt! Spännande!


God morgon! Hoppas du sov gott! För det gjorde verkligen jag! Vet inte när jag senast har sovit en så här lång natt. Så otroligt skönt! Känner mig redo för en skolvecka till! Snart är det ju sportlov så borde klara mig!
Om nån timme får vi gäster. Mamma fyllde nämligen år på fredagen så vi ska fira henne! Annat som hör till dagens program är bland annat handbolls VM finalerna! :) Så otroligt bra matcher så man kan ju inte missa dem.

Tänkte visa en kul video jag hittade på youtube, skrattade otroligt mycket. Men alla har ju lite olika humor ;)


Vi vann! Äntligen! Ställningen blev 25-30! Vi kämpade verkligen Winning Science Fair Projectbra och alla spelade super! Så borde det ju alltid vara!
Herr laget hade också match idag och de ledde hela matchen men i slutet blev allting råddigt och de förlorade till sist! Jag hörde att domarna hade varit riktigt skit!  Så det är ju lite tråkigt, men huvudsaken är ju att mitt lag vann ;)

På torsdag kväll var jag och kollade på musikalen 1827-Infernal Musical, det var Åbo Unga Teater som som hade pjäsen. Samma teater som jag spelat på i några år. Måste verkligen säga att den var fenomenal! De flesta som var med var dock runt 20, alla sjöng verkligen bra och showen var hiskligt snygg! Tänkte bjuda på lite bilder som finns på nätet!


Musikalen handlar alltså om Åbo brand. En lite intressant teori om att det var biskopen och hans fru som kallade satan till jorden och därför började Åbo brinna. Haha, så gick det förståss inte till i verkligheten men det var dock en riktigt bra story! Ska absolut gå och titta på den en gång till! Det är en hevimusikal och ävan fast jag inte är ett så stor hevi-fan så gillade jag verkligen denna! Det var fullt med coola eldkonster och effekter. Kläderna var dessutom skit tuffa! En del som jag gillade extra mycket var när biskopsfrun flög upp till taket medan hon sjöng låten I wish I had an Angel av Nightwish!

Bjuder dessutom på lite videon :)

Ska iväg på match nu, spelar i Helsingfors så kommer hem ganska sent. Hoppas vi vinner! Vi har inte vunnit på ett tag nu så skulle vara skönt med en vinst!  Vi spelar mot laget Giants, jag tror inte de är så bra så borde väl kunna vinna. Fast jag vet inte, har inte spelat mot dem förr!
Hejdå och ha en bra dag!

Tervetuloa Helsinki Giants -sivustolle

Här om dagen lyssnade vi på världens sötaste sång i engelskan! Du bara måste lyssna på den! :)


Så söt!♥
Fixade en ny header till mig på photoshop. Så nu har jag tre olika headers som visas slumpmässigt! Det är ju bra med lite variation! :)


Så ser den ny hader ut!

Vad tycker du?
Hon är ju bara så underbart snygg! Tänker inte skriva mer, ni får njuta av bilderna istället. Så snygg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har inget prov idag så man fick äntligen sova ut. Mår mycket bättre nu men känner att jag inte är helt frisk. Tror dock att jag beger mig till skolan i alla fall. Orkar inte missa så mycket, man måste ta igen det och skriva av efteråt och det är verkligen inte min favorit grej.  Ska ut med hunden nu och sen bär det väl av till plugget. Svarar på kommentarerna på kvällen!
Hade! :)


ps. efter skolan ska jag kanske till Zabis så får se om det blir så mycke mera bloggande, sen ska jag dessutom på teater.


inget prov! Yippie! ;)
Ska dra mig till sängs nu! Är verkligen trött och vill bli frisk till i morgon! Skulle inte orka med att missa så mycketav skolan! Måste nämligen avbryta skoldagen idag eftersom jag mådde så illa och kallsvettades lite med jämna mellanrum. Icke nice!
Har tillbringat kvällen med att fixa min kära vän Sonjas design. Är rätt så nöjd. Hoppas hon gillar den. Den är lite halvfärdig ännu, men orkar inte fixa det ikväll! Som sagt är jag ju ganska nöjd med tanke på att det är första gången jag gjort till någon annan! Om någon vill så kan jag försöka fixa en till dig med, men garanterar inte att den blir snygg ;)



Sådan blev hennes header!  Gjord i photoshop ofc! ;)

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG! HON HAR INTE RIKTIGT KOMMIT IGÅN ÄN MEN NU NÄR HON HAR EN SKAPLIG DESIGN SÅ KANSKE HON BÖRJAR! :)


ps. Är med och tävlar om en bloggsvarsinvite hos Emma!
Älskar bara den låten. Börjar tänka på Lady Gaga konserten, denna sång var bara så mäktig då! Man kan inte annat än att älska! ♥



Detta såg bara så otroligt ut live! Man inte fatta att jag var där och såg henne live. Ska absolut dit nästa gång hon kommer till Finland också. Fast då ska jag vara längst framme! ;)

Bjuder på sången också för er som inte hört den!

Stal dessutom ett citat från youtube!
"
This song is truly beautiful. gaga says it's about fear of sex - insecurity of one's body, and only wants sex in the dark. "she looks good, but her boyfriend says she's a mess"

gaga understands the person's insecurity, hence the line "together we'll dance in the dark"

Marilyn Monroe

Judy Garland

Sylvia Platt

Queen Diana etc

are famous icons who all tragically died in accidents/murders and didnt get to live their life to the fullest. the song tells us to express our life and sex freedom" ♥


Sov en lång natt men är ändå sjukt trött. Det måste ju vara något fel på mig. Är bara så jävla trött hela tiden. Usch!
Hade svårt att stiga upp, tror att denna dag kommer bli ett helvete. Precis som gårdagen. Kaffe, kaffe, kaffe, det är det ända tips jag kan ge mig själv just nu!
Ska rusa iväg till skolan nu, suck!
Jag mår illa och fryser. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk. Hatar verkligen magsjuka, är typ det värsta som finns. Bara hatar det! Kan kanske ibland säga att jag hatar något fast jag inte verkligen hatar det. Jag bara ogillar det mycket. Men magsjuka är något jag verkligen hatar!

Ska sova nu så jag orkar med morgondagen och hoppas jag mår bättre i morgon!


Kommer ta det lugnt hela kvällen. Har inga läxor vilket jag tycker att är helt otroligt. Vet inte när jag senast skulle ha haft en helt ledig kväll. Tyvärr är det ju inte så mycket kvar av kvällen. Klockan är ju redan halv tio här borta i Finland. Är dessutom sjukt trött, så kommer antagligen gå och lägga mig ganska tidigt. Ska äta middag(har inte hunnit, kom just hem) och sen ska jag väl kolla på Sveriges handbollsmatch och sen kanske jag bastar lite. Sen blir det nog sängen.
ps. jag älskar min ipod♥

Tänkte bjuda på lite musik som påminner mig om denna dag.

Lena-Satellite
Inculto- Easter European Funk
Timoteij- Kom
Lady Gaga- Dance In The Dark
Hoppas du sov gott, för det gjorde inte jag!

Har världens längsta dag idag. Som vanligt på tisdagar. Har först skola, sen spanska, sen träningar och efter det teater. Skulle verkligen inte orka idag, sov som sagt inte så värst bra så kommer antagligen somna under samhällslära lektionen idag. Gillar läraren väldigt mycket men på något sätt lyckas det bli så tråkigt. Dessutom kommer det gå skit på träningarna om jag är helt slut. Men vi får väl hoppas att någon kul typ piggar upp mig i skolan idag.
Nu måste jag rusa så att jag inte kommer sent och får en försittning! Bye :)


Lånade bilden från min bästa vän, google :)

Ibland undrar jag över vad finnar egentligen tänker. Humorn suger ju brutalt. Det är riktigt pinsamt ibland att säga att man kommer från Finland. Denna reklamfilm är otroligt dålig. Hatade den före idag.
Kristina var här och på något sätt kom vi fram till den på youtube(den har blivit bannlyst från TV).
Först var min ända reaktion LOL! Men plötsligt tyckte jag den var skit kul och jag gapskrattade högt. Men jag tror att det var mest för att hans svenska var så otroligt dålig. Finskan var inte bättre, så förstår inte, han är från Sverige men kan inte svenska? Och han kan inte heller finska eftersom han pratar svenska, men eftersom han inte kan svenska går det ju inte ihop?
Ska sluta flumma nu och visa er den. Nu tycker jag återigen att det är den sämsta reklamen jag sett! Otroligt dålig!



UPPDATE: Fick en kommentar om att jag kanske drar alla över en kam. Du har ju faktiskt en ganska stor point. Men min point var att den stereotypa finnen älskar denna reklam. Precis alla mina kompisar som är finskatalande älskar den. Många av mina finlandsvenska kompis älskar den också. De som är helt svenska i familjen och inte är så att säga tvåspråkiga hatar denna. Nu drar jag alla över en kam igen. Men så är det i mina kompis kretsar, och när man kollar på youtube verkar det också stämma. De som är helt finska älskar den, de som är mittemellan gillar den mycket och de som är helt svenskatalande hatar den.  Känner inte en finne som inte gillar denna reklam och som inte brister ut i skratt när man nämner den. Som sagt, finns säkert många finnar som tycker att den är idiotisk men jag tror de flesta älskar den. :)

Kristina åkte just. Vi tog faktiskt en del bilder men det blev inga riktigt otroligt bra. Men vissa är rätt så fina. Visar dem antagligen efter lite redigering och så.
Kristina skulle åka till ett informationstillfälle för skolan hon antagligen söker in till. Skulle själv också vilja söka dit, men man måste typ ha över 9 i medeltal. Så skulle få jobba massor denna period isåfall!
Nu måste jag ut med hunden och så blir det väl plugg resten av kvällen. Har spanska förhör och suger verkligen på spanska så måste öva, dessutom måste jag fixa klart min otroligt dåliga serie.
Hade bra! Försöker slänga in ett inlägg ännu i kväll! ;)


Man hinner ju inte tänka på annat än skolan nuförtiden! :(
Det var ju just fredag. Hur kan måndagen redan vara här? Hade ju dessutom ett extremt kort veckoslut eftersom jag hade skola på lördag. Som tur börjar jag först elva på måndag och har bara två lektioner så borde nog klara mig!
Efter skolan kommer Kristina hit och tar lite foton! :) Kommer bli skitkul. Ser verkligen framemot det!
Hinner inte skriva mera just nu, hunden väntar på att jag ska gå ut med henne. Så måste rusa så hon inte kissar på sig!
Bye! :)



Världens tuffaste bild på Kristina!
Vi vann, såklart. Eftersom jag var i mål så var det ju en självklarhet! ;)

Skämt åsido(skrivs det så?) Vi vann med nästan tio mål men det var först i de sista fem minuterna vi drog ifrån. Före det var det osäkert om vi skulle vinna eller inte.
Nu ska jag försöka fixa klart min serieteckning som jag måste få klart till onsdag. Men vill ha den klar i god tid så jag kan göra andra läxor på tisdagen! Kommer som vanligt först hem nio tiden då.
Ni får antagligen se serien när den blir färdig. Den är rätt kul men har typ ingen point. Den handlar om  pennan Hubert som blir kär i Lady PeNa och blir sur när Lady PeNa inte vill träffas utan går iväg med Justin Blyerts. Sen händer det allt möjligt. Och tillslut kommer även twilight med i bilden. Ni får se sen när jag är klar! :)  Som sagt, verkligen ingen point med serien men om jag ritar fint kanske jag får bra betyg, problemet är att jag inte kan rita.


Borde kunna rita såna teckningar ungefär. Dream on säger jag bara!
Fick just ett sms.Åbo IFK2 behöver en målvakt så jag måste packa mina saker och åka iväg till Samppis så småningom. IFK2 är "det sämre" herrlaget. Det är den andra matchen jag ska spela med dom så kommer bli kul! :)

Hoppas bara det inte är någo sjukt bra lag. Då är jag i pisset. De skljuter ändå sjukt mycket hårdare än vem som helst i min ålder! :)

Måste packa mina saker nu! Önska mig lycka till! Bye ;)

Skrev ett inlägg tidigare på dagen men det är inte uppe på bloggen. Det har försvunnit från arkivet också. Det är borta helt enkelt. Hatar när det händer! Skit störande!

Har tillbringat kvällen med photoshop och modern family. I morgon är det söndag vilket betyder att man måste tänka på skolan igen, vilket suger!

Nåja, ska äta lite kvällmat och så måste jag sova. Vill hinna göra något i morgon också!

Godnatt!♥


Säkert världens bästa TV-serie! Rekomenderar varmt! ;)
Hejsan mina päron :) Katja är här och gör ett yber bra inlägg höhöhöh:3
Vi hade skola nu idag (på lördag UUUUSCH!) men vi gjorde intressanta saker på biologin, vi disekerade grishjärtan det var nog en slemmig upplevelse. Som en liten parentes kan jag ju också berätta att jag och min broder Joel uppträdde för föräldrarna på morgonsamlingen...
Vi har nu idag under denna visit hos Jonathan försökt blogga men vi istället har nätshoppa och lyssnat på musik :D men vi ska nog nu så småningom börja pysa mot samppis och se på dam handboll. Som Jontte tycker att är mycket tråkigt.

nu bjuder jag på lite bilder på mej och min bror :D

"Elin om Freaky Like Me:
naajs bilder ! va ha du gjort de me för program? (:"





Vet inte vem Elin du är så svarar i ett lite "extra inlägg" istället. För det första: tack för det andra: Jag gjorde "animationen" i photoshop! Om någon undrar hur man ska göra den så kan jag fixa ett inlägg där jag förklarar närmare. Men det går också att leta på google "How to do an animation in photoshop", så gjorde jag! :) Men kommentera bara i detta inlägg om du vill veta hur man gör. Fixar ett inlägg om det isåfall. Kan inte nu bara! :) Måste sova, har ju som sagt skola i morgon ;)

Jepp, ni läste rätt. Har skola på lördag! Hemska saker! Det är öppet hus för föräldrarna och vi måste vara där och visa hur skolgången är -.-' Det ordnas väl på en lördag eftersom så många föräldrar som möjligt ska kunna komma. Vilket är skit. Vill inte ha föräldrar till skolan!
Finns en poistiv sak med detta, vi får en dag längre påsklov. Så har ett rätt så långt påsklov. Men skit störande att göra läxor och gå och sova tidigt på en fredag. Men sånt är livet antar jag.

Ska fixa lite föredrag och öva på förhör nu! :( På en fredag! :/



Kan detta vara Brittans nya försök till en comeback? Den har ju helt klart lyckats bättre än Circus albumet åtminstone! Låten ligger etta på de flesta listor runt om i världen, inklusive Billboards och NRJ Finlands listor. Själv tycker jag kanske låte är för mixad. Man hör för bra att det inte är hennes riktiga röst. Dessutom är den kanske lite enformig? Men rätt okej ändå. Brukar inte gilla Britney men denna går ju bra att lyssna på. Fast ändå tycker jag kanske också att den är lite för typiskt Britney?












Denna video tycker jag dessutom är lite desperat. Liksom om man är tillräckligt bra så behöver man inga underliga klipp från andra musikvideon för att få en låt att slå igenom. Men om man vill komma tillbaka starkt så förstår jag i princip.
Måste medge att jag tyckte Britney var bra så länge hon sjöng själv. Hon gjorde låtarna gott som själv och inte mixade allt. Då visste man att hon hade talang och hon var värd att bli en stjärna. Nu sjunger hon inte ens på sina konserter. Vilket jag tycker är svagt. Fast det är väl ok för mig om människor vill betala 150€(1500 SEK) för att se henne dansa. Vilket hon tydligen inte heller orkade  så bra med enligt det jag läst och hört.

Men vi får väl hoppas att det börjar gå uppåt för henne så att hon till och med kanske börjar sjunga själv igen. Eller ja, hoppas kan man ju alltid.
Köpte en ny IPOD efter skolan idag! Så skönt att kunna lyssna på musik ordentligt igen! Den är verkligen skit bra. Lätt att använda, har radio, sjukt bra touch skräm och dessutom är den snygg. Köpte en 8GB i färgen orange/brons.



Annars händer typ inget. Har varit skit stressad hela veckan så har inte tagit mig tid att sitta vid datorn. Men nu ska jag försöka ta det lite lugnt. Har lite mindre program nästa vecka. Hoppas jag.

Ska fixa lite läxor nu och sen måste jag väl hitta min musik som mystiskt har försvunnit från datorn. Annars har jag bara skit låtar på min nya IPOD!
På fredag hade jag och Andrea "photoshoot" hemma hos mig i vardagsrummet. Måste verkligen säga att jag är skit nöjd med bilderna. För att vara första gången jag testar "fotoparaplyn" så är de verkligen bra tycker jag!

Här kommer bilderna! Eller några lyckade då! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hade skit kul, larvade oss rätt så mycket! Måste verkligen göra om det igen. Btw! livet är roligare om man larvar sig lite och inte tar allt så seriöst!

 

 

Fotograf: Jonathan Nyström

Och Min Wunderbara Modell: Andrea Wiklund

 

Måste absolut vara dagens låt eftersom jag lyssnat på den ända sen jag tog fram min ipod igen. Den är lite sönder och så så jag belv sur på den och satt in den i en låda. Men nu är den framme igen. Det blir väl att investera i en ny snart! Har tänkt mig en orange eller en gul. Kan inte bestämma mig vilken som är snyggare, men nån av dem blir det. Kommer nog att hålla mig till ipod nano. Gillar dem;)

Vilken färg gillar du mest? Vilken skulle du vilja ha?

 

Jag ljuger så bra- Linda Bengtzing

Usch då. Har så jävla mycket att göra. Måste öva på modersmålsprovet jag har på torsdag idag eftersom jag inte hinner alls i morgon och inte på onsdag heller. I morgon har jag träningar+teater. På onsdag har jag match så startar klockan tre och är hemma sent på kvällen. Så har det verkligen hemskt nu. Har gjort läxor typ hela kvällen sen jag kom hem efter att ha varit och "shoppat". Själv köpte jag bara en munkjacka(visar kanske bild senare, kostade 25€) medan jag valde kläder till Chrisse för 140€(ca 140SEK). Har klagat i fyra år på att han alltid har samma kläder och bara har svart på sig. Så nu köpte han en vit Billa Bong munkjacka + en vit och en svart t-skjorta. Ganska dyra kläder var det men han har ju pengar ;)


Min munkjacka var av märket Z.I.P.




Så tror jag Chrisse munktröja såg ut. Snygg va?

ps. jag skäms, har två veckor gamla kommentarer jag inte svarat på än. Förlåt. Men har skaffat mig ett liv så orkar inte sitta vid datan 24/7 :(

Förlåt, har inte bloggat aktivt alls. Ska verkligen försöka bättra mig, har bara inte haft inspiration! Men ska verkligen försöka förbättra det.

Har ätit en mumisg middag tillsammans med mamma, pappa, farmor och mormor!

Ska nu i bastu och sen måste jag sova. Är helt slut. Steg upp tidigt efersom vi hade match på morgonen. Vi förlorade tyvär men vi spelade verkligen bra. Mitt spel blev sämre i andra halvlek, men i första var jag verkligen bra(om man får säga det själv)

Pappa väntar i bastun så måste kila! :)


Är målvakt ifall ni inte visste ;)

Ska iväg till samppis nu. C-pojkarna har match och efter det bär det iväg till Jonttu. Jag, Katja och Jonttu ska nämligen på ishockey match senare idag.Så kommer inte hinna blogga mera före sent på kvällen. Har så fullt upp! :)
Har inte varit på hockey på sjukt länge så det blir kul att kolla en match igen. :)

Nu måste jag ge mig av. Hade  bra och ses på kvällen, ska försöka bjuda på lite bilder jag och Andrea tog igår. :)


Lysnade på disney låtar just! De är bara så sjukt bra, tänkte inte skriva mera nu utan låta er njuta av musiken. Senare visar jag lite bilder jag och Andrea tog idag! :)


Sjukt bra video ;)

Här är några av mina favoriter!
Beauty and The Beast


I´ll Make a Man Of You


Son Of Man


On My Way


Hakuna Matata


Hula Song


Circle Of Life


You´ll Be In My Heart

Detta kanske är min absoluta favorit!

Finns så många andra bra men detta är en del♥ Enjoy it! :)

Har haft träningar och nu ska jag på bio med bästaste Jonttu och Katja. Vi ska se på filmen Rare Exports. Alla säger att den är sjukt bra för att vara en finsk film(de brukar suga). Så ser framemot det. Hoppas verkligen att den är bra. I så fall kanske jag skriver ett filmtips senare.
Tänkte bjuda på trailern istället för att tråka ut er med massor av text.
Trailern är ju inte precis den bästa, men filmer verkar okej ändå!
Ha det bra! :)


Hahaha... skrattar varje gång jag ser dessa. Även fast de är lite gamla. Sjukt kul ju! Vad tycker du?

Enjoy the vids :)


Sjukt roliga eller hur? Speciellt kul är de om man är lika trött som jag är, då skrattar jag till allt!
Börjar först 9.40 eftersom vi inte har prov. Underbart skönt! Fick äntligen sova ut lite! :)

Min rygg gör ännu ont men blir väl bättre.

Höll på sent igår med ett finska "plakat" som blev skit fult fast jag satsade sjukt mycket på det. Typiskt mig att aldrig lyckas med det jag satsar på!
Det var väl allt jag hade att säga nu såhär på morgonen.
God fortsättning på dagen och hoppas ni sov gött! ;)


LoL ;)
Idag hade vi joggning före träningarna. Det är svinhalt ute. Klumpig som man är så halkar man såklart och slår ryggen. Tränade dock efter det men nu värker ryggen. Kan inte luta mig normalt mot ryggstödet. Gör jävla ont. Vi har matcher på veckoslutet så det var ju perfekt att jag skulle slå ryggen nu.
Slog också huvudet men det är helt OK.









->



Vad gillar ni detta? Min första reaktion var typ SHIT VAD STÖRANDE!

Men nu har jag börjat gilla den. Hon sjunger verkligen otroligt bra för att vara elva. Helt amazing!

Och gillar dessutom videon. Så det blir pop för mig!



Ska sova nu. Är så otroligt trött och har en lång dag i morgon, fast inte lika lång som idag.

Efter skolan hade jag spanska, sedan efter det bär det av direkt till träningarna, måste sticka tidigare därifrån så att jag ska hinna till teatern jag är hjälpledare i. Det är väl en så kallad "kurs" för lågstadie barn. :)

Kom hem åt och har fixat lite plugg greijer och nu måste jag sova. Har varit dålig på bloggningen nu, förlåt! Ska försöka bättra mig fast jag har fullt upp. 

Är glad eftersom jag fick lite hjälp med några problem i min kodmall så nu har jag börjat återställa designen. Kommer antagligen se bra ut snart igen! :)


Haha, stötta på dessa videon än en gång? Är det nån som inte minns dessa? Alla gick ju omkring och dansade på dem. Haha!





Tänk att dessa verkligen var så populära då. Haha, skulle kanske inte slå igenom så lätt nuförtiden?
Det är första dagen i skolan efter lovet och jag är redan stressad. Ska städa klart mitt rum, göra världens svåraste spanska läxa och allt möjligt annat. Så irriterande att ha massor att göra så att man inte hinner göra det man vill liksom :)

Men hinner tyvärr inte skriva något mera satsat nu eftersom jag måste laga middag och mina föräldrar är hungriga redan. Så måste laga den nu.

Var och träffade Sonja på stan idag, vi satt och pratade länge och det var verkligen trevligt eftersom vi inte träffats ordentligt sen  hon gick ut högstadiet före sommaren. Så är ju ett bra tag sen.


En gullig bild på Sonja jag stal från FB!
Hahha sjukt kul video, speciellt när man är så trött som jag är nu! Hade bra! Kolla och skratta åt löjligheten.

Kan inte fatta att människor seriöst trodde detta var den fjärde filmen.


I morgon är det skola igen då. Skit hemskt. Är inte alls redo att börja plugga igen. Blev redan sur idag när jag gjorde spanska läxan. Nu ska jag i bastu och sen ska jag försöka sova. Börjar först klockan elva i morgon så får dock sova! Har varit skit dålig på att svara på kommentarer och så de senaste dagarna. Förlåt. Ska försöka bättra mig.
Skriver mer i morgon på morgonen! :) Bara jag orkar stiga upp. Hejdå.



Ska snart iväg till Jannis dansuppvisning. Hon är med i ett gymnastiklag, men de har en dansuppvisning nu, fast det är väl lite av gymnastikdans tror jag :P
Har verkligen mycket att göra idag, eftersom denna dag är den sista dagen av friheten. Måste plugga, städa mitt rum som ser hemskt ut. Kolla att jag har alla mina böcker, men ändå så vill jag försöka slappna av.
Tycker inte jag har kunnat slappna av ordentligt detta lov. Min kropp är utvilad, men mentalt så har jag inte kunnat koppla bort. Vilket man ju borde, annars är det ju ingen idé med hela lovet.
Men nu måste jag byta om och sen bär det iväg till dansen. Byebye!


Snart sitter man där vid skolbänken igen och vet inte vad man ska ta sig till.
Skulle  vilja göra en musikvideo. Tänk hur kul Miley måste ha haft när hon gjorde denna t.ex.
Vad tycker du? Skulle du vilja vara med i en seriös musikvideo?

I såna som denna skulle jag gärna vara med, videon kanske inte är den bästa men måste ju vara sjukt kul att göra.


Ska ut med hunden nu och sen är det handboll som gäller resten av dagen! Har en "turnering" som börjar klockan två och slutar 6. Så hinner inte med så mycket annat. Det är en träningsmatch turnering så ingen seriös tävling. Men vinna vill man ju alltid!
Igår var jag som sagt och kollade på P90 landslagets match. De ägde Bulgarien helt totalt. I dag är en lite svårare match mot Montenegro och i morgon ska de spela mot Frankrike, vilket antagligen kommer bli den tuffaste matchen. Tyvärr är det bara ett lag som går vidare från kvalen till själva VM så det blir antagligen Frankrike. Men man kan ju alltid hoppas på att Finland klarar det! Skulle ara så skönt. Problemet är att Frankrike har spelare som spelar i Bundesliga lag. (=den högsta av de högsta seriernas lag)
Nu måste jag rusa så att hunden inte kissar på sig!

Ses på kvällen, då ska jag svara på alla kommentarer också! Byebye!

Min bror försvarar.
Detta händer mig stup i kvarten. Sjukt irriterande.
Men med telefonen då, ibland även med böcker.
Ska iväg till träningarna strax och sen bär det iväg till Helsingfors för att titta på handboll. Det är P90s landslag som spelar i VM kval. Ska bli intressant eftersom min bror spelar i laget!
Klippte håret på morgonen, det blev verkligen bra, hinner dock inte sätta ut några bilder nu för jag måste packa till träningarna! Men det är ganska kort på sidorna och upp i mitten, både fram och bak står det upp! Fick dessutom lite stylingstips av frisören så borde gå bättre att fixa det på morgonen nu!
Men nu måste jag verkligen rusa. Bloggar antagligen mera på kvällen!
Jag bara älskar att klippa håret, så njutningsfullt ;)
Ni kanske inte visste att jag är sjukt intresserad av matlagning? Älskar verkligen att hålla på i köket. Så tänkte bjuda på ett litet recept jag använder då och då. Det är skit enkelt, vardagligt men sjukt gott. Ingen lyxig mat men jag gör detta rätt så ofta bara för att det är så mumsigt. Är ett eget recpet men finns säkert andra som brukar göra samma. :)

Du behöver(till två personer)
- 600 gram färdigtmarinerade laxstrimlor.¨
- Pasta, använder själv spagetti eller tagliatelle.
- En påse färdigtriven ost.

1. Koka pastan
2. Häll ut vattnet ur kastrullen och tillsätt osten(enligt egen smak, gillar du ost blanda i hela påsen) medan pastan ännu är varm så att osten smälter. Rör runt.
3. Stek fisken och blanda med ostpastablandningen.

Servera gärna med pesto, ananas, sallat och grynost. :)

Svårare än så är det inte, pastan kan klumpas när man blandar in osten men det blir bra när fisken tillsätts.
Sjukt enkelt att laga men verkligen gott, tycker ni alla ska testa det! :)
Det snöar verkligen ute. Snön bara yrar och oj så det blåser. Man ser inte två meter framför sig eftersom det är snö i vägen. Jag som just hade fått trapporna och gården fint snöfria -.-'

Mina sena träningar blev inställda, vi hade mera krävande träningar nu på dagen istället.

Den mentala träningen var kul, och jag tror verkligen att den kan hjälpa vårt lag. Vi diskuterade om allt från koncentration till beröm och att man skriker till kompisarna på planen men inte kollar på sitt eget spel!

Nu tänkte jag experimentera med "fotoskärmar" jag fått låna av pappas arbetsplats. Om jag gillar att ta foton med dom kanske jag köper egna :)
Senare kommer jag som sagt ge ut ett snabbt, enkelt, vardagligt men mycket gott recept. :)



Skulle vilja bli fotograf. Men vill bli mycket så kan inte bestämma mig.

Har ont i mina muskler. Men klarar mig säkert som vanligt. Igår hade vi en tre timmars träning, den skulle vara två men så plötsligt skulle vi spela mot damerna. Vi vann, såklart ;)! Vi spelade 3x20 min, jag var i mål den första och den sista perioden. Spelade verkligen bra i första men sista gick ganska skit, kan ju bero på att jag hade tränat typ två och en halv timme före det?
Nu ska jag äta frukost. Sen bär det iväg till träningarna och sen har vi den så kallade mentala träningen. Eter det kommer jag säkert hem och chillar. Sen blir det träningar igen från 22-23. Vilket gör att jag inte kommer kunna somna fören tre på natten, vilket gör att morgondagen kommer vara skittung. :(
Byebye :) Ses senare idag, ska försöka bjuda på ett litet recept då ;)


En random bild från google ;)
Salt Poster
Igår kväll kollade jag på SALT med Angelina Jolie. Verkligen bra film, gillar handlingen, skådespelarna, actionen. Dock tycker jag de hade slarvat lite med effekterna. Det såg orealistiskt ut rätt så ofta och ibland kunde man bara föreställa sig hur Angelina hade svingat sig i vajrar. Men annars var det verkligen en superbra film som jag verkligen tycker alla som inte sett den ska göra så fort som möjligt. Speciellt om man gillar lite action med bra handling.

Filmen handlar om en CIA arbetare som blir anklagad för att vara en rysk spion. Hon rymmer från arbetet med poliserna hack i häl och ger sig ut på en jakt efter sin man och ryssar.
(lite dålig förklaring, men filmen var skitbra)

Kan dock tänka mig att ryssarna inte gillade denna film.








Bjuder dessutom på trailern!

Rekommenderar som sagt filmen! Speciellt om du gillar action filmer! Brukar inte gilla action så värst mycket men denna var verkligen bra! :) Hade en handling, det var inte skottlossning 24/7!
Tänkte bjuda på lite intressant Lady GaGa fakta igen! :)


Lady Gaga blev vald till årets Cover Girl!
Tidningar med hennes bild på har sålt mycket bättre än dem med alla andra kändisars bilder. Just två av de tidningar hon var med i är den mest sålda och den näst mest sålda tidningarna 2010.



Bad Romance blev vald till årtiondets bästa musikvideo.

Lady Gaga har äntligen gett ut ett datum för när albumet Born This Way släpps ut på marknaden.
Den 23 maj är en lycklig dag för alla Gaga fans.
Första singeln släpps ut  den 13 februari.



Lady Gagas The Fame Monster var det mest sålda albumet under 2010.

L
a
dy Gaga är årets mest Godhjärtade kändis.
Hon fick titeln efter att ha gett en halv million till Haiti, deltagit i militäriska diskussioner och hjälpt till att samla in miljoner för att förhindra av HIV/AIDS över hela världen.



Vouge valde ut Gaga till
den bäst klädda kvinnan 2010.
De prisade henne för hennes unika stil som är enligt dem lite teatralisk. Gaga kommer synas i Mars på omslaget av Vouge US.


Hoppas ni fick en tillräckligt stor GaGa dos för idag!

Tjolahopp!


Är sjukt trött efter första träningen idag. Vi dansade någon Zumba liknande sak, gjorde muskel övningar och aerobic liknande grejer, är sjukt trött i musklerna men det var värt det, lite träning skadar ju aldrig! Nu borde jag ta något att käka så att man orkar med nästa träningspass. Då blir det mera handbollsinriktat ;) 
Åbo stad har failat som vanlig. De har dubbelbokning på hallen där vi skulle vara så de försöker hitta en annan hall åt oss! :) Vilket är ganska dumt. För den hallen vi nu skulle ha varit i var relativt nära mig. Nu måste jag kanske starta mycket tidigare! Typsikt denna stad -.-'



Skulle verkligen rekomendera Zumba till alla som vill träna men inte vet hur. Det var skit kul och väldigt bra träning. Så om du vill träna men inte hittar sättet för dig, testa Zumba, kan hända att du inte gillar det, men det gjorde jag så jag rekommenderar att ni testar. Dessutom gör det ju inget fast man inte kan dansa så bra, vårt lags taktsinne är lika med noll och vi klarade det bra ändå! :)
Så testa Zumba, det kanske är grenen för dig! ;)

Borde kanske börja jobba på TV SHOP som försäljare ;) Eller vad tycker du?

UPPDATERING: VÅR TRÄNING FLYTTADES TILL EN ANNAN HALL EN ANNAN TID SÅ BLEV BARA EN TRÄNING FÖR MIG IDAG EFTERSOM JAG INTE KAN FARA TILL DEN ANDRA! :(
För först gången lottade jag ut vinnarna, valde inte själv. Mera rättvist så kanske.
Vinnarna för denna gång är:
och

Grattis till vinnarna! För er som inte vann denna gång kommer säkert upp en ny chans snart! Det är bara att hålla utkik!
TjenareHallojsan bakom ett jordgubbsflat! FowZie (http://feliciaaulen.blogg.se)
som gästbloggar för Jontte här. 

Min kväll har spenderats genom att  fetta mina magorgan med ostbågar.
Under tiden jag tillfredsställer min halsstrupe så har jag nu dessa rader på mig.
Kan just först och främst säga att i min blogg:

♥ Försöker jag få fram sånt folk kan relaterar till och känna igen sig i. Under tonåren växer man och utvecklas, Men ändå är man det där lilla barnet i berg-och-dahlbanan.. Det går upp och ner, i alla dom känslorna har vi en samhörighet.. På bloggen kan du följa många djupa men samtidigt komiska incidenter som man hända under livet. Tror det är viktigt att veta att man inte är ensam, och att man kan känna igen sig hos andras känslovalv, vill förmedla det till er.


♥ Ja hoppas ni har fått en liten förståelse för hur innehållet är uppbyggt, om ni har frågor är det bara höra av sig på min blogg, är kontaktbar dom flesta timmarna om dygnet. Pigg som en väderkvar så är vaken länge i marmeladens filosofi.



ett tips;

 

Fall inte för någon , i fallet kan det kännas som du flyger och det
är en fyllig känsla som du inte lever varje dag-
liksom som du svävar på molnen.
Men det är inte förens du landar och verkligen nått i fallet,
du märker ur ont det gör.. Så stå på bena!
HÅLL DIG NYKTER FYFAN! ;)



popssR'

/ FowZie

Tänkte äntligen berätta lite om vad som hände på nyåret, och såklart visa massor av bilder! :)


När vi kom till Jonttu chillade vi först bara lite.Sen blev det middag, den var otroligt god! Det var sushi och annat smått och gott till förrätt. Till varmrätt var det lamrullar med ris och tomatpaprika sås!
Efterrätten var en super god grej med bär och kvarg!



Efter det gick vi ut för att se på raketer.


Skit bild jag vet!

Efter att reketerna hade sprängts uppe i luften började vi plötsligt kasta varandra i snön!



Sen blev det chill inne med TV-spel och film ända till klockan 7 på morgonen! :)
(Bilderna från den tiden var så otroligt fula att jag skulle ha skämts för att sätta ut dem på nätet)

På nyårsdagen spelade vi lite Trivial Pursuit och sen åkte vi pulka, efter det gick vi bastu, sen åt vi och så åkte jag så småningom hem!



Det var ett tröttsamt men sjukt kul nyår tillsammans med de bästa av de bästa!
Ligger här i sängen och bloggar för första gången vIa telefonen! Kan inte sova, diskuerar med Molly! Och är bara så glad! Ville bara meddela detta, ni får KANSKE veta mera om detta senare! Nu måste jagverkligen sova. Annars är jag illa ute i morgon! Godnatt♥

Uppdatering: Ni kommer att få veta vad detta handlar om, men i ett senare skede!♥
Det känns så nu, egentligen är det ju inte slut fören om en vecka, men har "träningsläger" hela veckan, måndag till fredag! Så man får inte sova långa nätter mera, man kan inte vaka länge och man har inte tid med att träffa kompisarna! Är lite sur, hade planerat att göra så mycket vettigt detta jullov, som att tömma ett rum och måla en vägg. Nåja, det får väl bli på veckoslut och på fritiden då!

Programet för träningsveckan:

Måndag: 11-13 träning
Tisdag:11-13 träning och 16-17 träning
Onsdag:17-18.30 träning
Torsdag:12-13 träning, 14---> "Mental" Träning, 15.45-17 träning
Fredag: Åka och kolla på P90 landslagets VM kvalsmatcher i Helsingfors
Lördag: Turnering 14-18
Söndag: 18.00-19.30 + joggning före.

Förstår idén med detta, men ändå inte, det är ju viktigt att kroppen får vila också, det är ju då musklerna utvecklas. Nåja, det är ju alltid bra med lite träning också, klarar mig säkert! :)

Man my feet are exhausted
Mina fötter kommer ju vara utmattade efter denna vecka! ;)




Haha :) Skrattde till denna video men ändå tyckte jag den var sjukt lame. Kolla! :) Miley blev lite fnittrig när hon var med i Ellen. Mest skrattade jag ju till Ellen, hon är så otroligt bra, helt enkelt bäst

Tänkte ha dagens blogg igen! Det är länge sen sist och nya året till ära skulle det ju passa perfekt nu! Så kom igen anmäl er! ;)


Tävlingen avslutas på måndag kväll!
otroligt skönt att sova till ett. Man känner sig så otroligt utvilad efter ett skit kul men tröttsamt nyår! Bilder därifrån skall ni få se alldeles strax, de håller på att laddas upp på datan nu! :)

Väntar på att Modern Family Season 1, ska ladda klart. Det har laddat typ 50% nu men kan inte vänta! Det är typ den bästa serien någonsin! Sjukt kul! Det skulle få ladda lite snabbare så att jag kan kasta mig in i avsnitt efter avsnitt! :)

Nyåret var fantasktiskt! Verkligen kul! Orkar inte ladda upp bilder nu! Det får bli i morgon! Men vi hade riktigt, riktigt kul och åt skit god mat! :) Sen blev det ju lite raketer också förstås!

Men nu ska jag gå och titta på den första James Bond filmen :) Det kommer typ att komma en film i veckan ända från början! Kommer knappast titta på alla men! :) Filmen har hållit på en halv timme redan och man vill ju inte missa så mycket så jag ska nog ta och avlägsna mig nu! :)

Tjau;)



UPPDATE: Denna film kom från en annan kanal, det var en ny film, detdär med att de kommer en gång i veckan börjar väl först om någon vecka! :)