Har de senaste veckorna jobbat på ett projekt med min goda vän Josephine. Hon deltar nämligen i modetidningen Costumes tävling "Tähtistailaaja", direkt översätt till stjärnstylist. Semi-final uppgiften gick ut på att ha tre olika stilar inom ett tema och temat Josephine valde var "The American Dream", vilket innebär "Life", "Liberty" & "Pursuit of Happiness". 
Josephine skrev mera om detta valet på hennes blogg, så ni får läsa om det där, jag tänkte berätta lite om våra fotosessioner istället.
Den första stilen var alltså Life och Josephines klädval var väldigt sportiga så vi bestämdes oss för att bege oss till idrottsparken. För att få vara i fred, samt för att få så bra ljus som möjligt begav vi oss till parken tidigt på morgonen, så ingen annan var där, med tanke på att vi båda var dödströtta på denhär måndag morgonen så är jag supernöjd med hur bilderna blev. 
 
 
♦ LIFE ♦
 
 

 
 
 
Den andra photoshooten kretsade runt temat Liberty, så då tänkte sig Josephine en liftare på en väg på landet, mera om hennes inspiration till detta får ni läsa på hennes blogg. Vi bestämde oss för att ge oss ut på landet för detta foto, och denna gång just då solen höll på att gå ner, för vi tyckte att en solnedgång i bakgrunden passar temat och bildernas känsla.
 
LIBERTY♣
 
 
För den tredje och sista stilen hade Josephine en klar bild av var hon ville ta bilder, så vi gav oss av till Runssala, och den botaniska trädgården.  Det regnade, var kallt och ruskigt, men hey, A litte rain never killed nobody. 
 
Pursuit Of Happiness♥
 
 
 
För mera om tävlingen, behind the scenes bilder och mera om Josephines inspiration till bilderna gå till:http://stylewithjosephine.blogspot.fi/
Den här dagen bestod av Kina mat, shopping och frozen yoghurt med ananas på Smo&Fro, stans absolut bästa Frozen Yoghurt ställe, lågt pris men hög kvalitet och kvantitet. Dessutom gillar jag deras inredning, den är väldigt stämningsfull. De har också supergoda bröd, och kaffet är mycket billigare än på andra ställen! 
 
 
Länge sen sist, än en gång. 
Igår firade vi att IB är slut tillsammans med största delen av vår klass. Vivian och Matilda var vänliga nog att ordna en "Winner Dinner" åt oss alla. Den innehöll god mat i form av en fyra rätters middag, ishockey och gråt, en hel del gråt. Det kanske verkar underligt för andra, att man gråter för att skolan är slut. Det hade jag också tyckt före jag började gå i skolan med den här klassen, jag hade aldrig trott att en klass kan stå varandra så här nära, jag hade aldrig trott att en klass kunde få mig att växa som människa, hade aldrig trott att vem som helst från min klass skulle stå vid min sida och stötta mig ifall jag har problem, jag hade helt enkelt aldrig trott, när jag började i den nya skolan, att jag skulle bli inspireread av mina medmänniskor varje dag, hur cliché det än låter, och att jag skulle gråta när det är över. 
Vi skulle igår skriva ner på lappar vad man minns om person, vad man tycker om den etc. Jag trodde aldrig att jag skulle få se sån text om mig som människor hade skrivi på min lapp, det mesta är sånt jag inte vill dela ut här på internet, men ska hålla det i mitt hjärta så länge jag bara kan (deep :D). 
För tre år sen var jag ärligt sagt ganska patetisk, men se på mig nu, fortfarande aningen patetisk, men med de bästa vännerna någon kan önska sig vid min sida (ni från kattan ocskå), med en nyfunnen självsäkerhet och vissheten om att jag klarar av vad som helst, bara jag vill det tillräckligt.
THANK YOU GUYS! FOR THE THREE WORST AND BEST YEARS OF MY LIFE!