Ska snart bege mig av till min kusins konfirmation i Nagu! Kommer vara kul att se den lilla småttingen bli konfirmerad, dessutom får man ju äta god mat efteråt. På "konfirmationskaffet" ska vi också fira min andra kusin som fyllde 18 här om dan! Grattis till henne!

Nu måste jag försöka få på mig min nyinköpta fluga. Älskar den, den är orange♥
Snart anländer våra släktingar från Norge hit på "fika" som de kallar det och senare på kvällen kommer släktingarna från Sverige på middag! Så har fullt upp hela dagen med att underhålla gäster!
Önksar er alla en glad påsk med mycket pascha och chokladägg! ;)


Ligger i sängen och njuter av lovet, snart måste jag dock stiga upp! Borde städa massor eftersom vi får gäster! Dessutom ska jag till banken med pappa! Snart borde jag få mitt efterlängtade bankkort! Kommer vara skönt att  ha mina egna pengar själv!                                                                                   Senare idag har jag träningar och efter det blir det väl skolarbete! Inte världens skönaste lovdag men den duger bra åt mig!                                                                                                                              Tjobelibong!    
Idag hade jag inträdesprov till IB skolan här i Åbo! Det for, ursäkta språket, helt åt helvetet!
Annars är det rätt så bra, har klippt håret, ser lite ut som Danny i det faktiskt. Ingen annan tycker det men jag gör det och det är ju huvudsaken att jag gör det. Problemet är att jag inte gillar Danny så det är ju inte min dröm att se ut som honom!
Visar bild på håret snart, måste bara orka ta en bild!
Vädret idag har varit regningt, men senare denna vecka ska det enligt prognosen bli sol och varmt! Skulle vara så otroligt skönt, är ju ändå maj snart så värmen är välkommen!
Väderprognosen har ändrat sen jag kollade senast! Nu lovar de ungefär 10 grader och sol med lite moln! Inte alls samma värme som det skulle bli! :(
(bilder lånade HÄR)
Snart kommer dessa godbitar hem i postlådan! ♥
Köpte dem på DewilWear för ca 60€ (ca 600 SEK) inkluderande postavgifterna! Vilket är riktigt billigt för Converse och dessutom Limited Edition Converse!
Köpte dessutom ett par andra skor igår, har blivit som en typsikt fjortis, skor skor skor!
Har köpt fyra par skor på två månader nu! Inte normalt för mig, har jag kanske nån underlig sko period?
Efter skolan och provet idag hängde jag men Ea&Ina vid åstranden! Vi åt glass och hade riktigt riktigt kul! Ea&Ina försökte göra en VLOG till deras blogg men vi skrattade mest istället!
Jag stal våra "bloopers" från deras blogg!(http://eaandina.blogspot.com)
Enjoy!

Ska ge mig iväg till Riihimäki inom kort!
Cocks.jpgFörst spelar vi B-juniorer vår match och efter det ska C-juniorerna spela sin!
Lite jobbigt att stanna typ tre extra timmar där för att se den matchen, speciellt jobbigt är det eftersom jag har spanska prov i morgon! Spanska är verkligen inte min starkaste sida så hoppas jag kan öva lite utan att börja må illa i bussen!
Det var det för denna gång! Tjobelibong!
Rasisterna intar regeringen! RIKTIGT KUL!
Gaga's nya singel, Judas, kom ut tidigare än vad hon hade meddelat att den skulle!
Idag hörde jag det nya underverket för första gången! Eller kanske inte det är ett så stort underverk! Kan inte bestämma mig om jag älskar den eller tycker den är otroligt underlig!
Lyssna själv och bedöm!

Bilden är gjord av ett fan och är inte singelns omslag!


UPDATE: Har ändrat mig, den kändes lite underlig först, nu kan jag inte sluta lyssna på den! Är redan inne på min mest spelade lista! ♥
Är otroligt trött, har massor med skolarbete och i morgon är det match och valvaka som gäller! Dessutom lite mera skolarbete! 
Ska sova nu!
Nati nati!
Lyssnar på en av mina favoritsånger just nu! Sången har ju inte i princip kommit ut ännu men Lady Gaga sjöng den på konserten och det kan hända att jag gillar den så mycket just på grund av att hon sjöng den så otroligt bra på konserten! Hoppas de inte förstör den med studion versionen för mycket bara!

Förresten, visste ni att Lady Gaga's singel Judas kommer ut inom en vecka? Om fyra dagar närmare bestämt! Den 19. April kommer den ut! Kritikerna som har lyssnat på den har gillat den mer än Born This Way så hoppas kanske på att den blir mera Gaga än BTW, men jag får väl lov att vänta i fyra dagar ännu!
Säkert onödigt att säga men bilden är inte min!
Letade efter lite Angry Birds grejsimoijs och hittade allt möjligt kul som man skulle kuna köpa! För några dagar sen tyckte jag att mjukisdjuren var det coolaste som fanns men det visade ju sig att t-skjortorna och kuddarna är tusen gången snyggare!
Vet att bilderna är i massor med olika storlekar men orkar inte bry mig! ;) för trött.
Kan inte sluta le just nu! Blev plötsligt så glad! :)
Tumblr_ljklqaysif1qdyqpfo1_500_large
Trodde inte det var möjligt! Men jag har hittat en sång jag gillar ännu mindre än Rebecca Black's Friday!

Lyssna och njut!Kommer nu så småningom börja blogga som normalt igen! Ändringen på bloggen kommer antagligen bli av! Hoppas iallafalla det!
Ska som sagt börja blogga lite sådär igen. Kommer tillbaka med full kraft småningom!

Turneringen i Sverige gick rätt så bra. Vi blev på femte plats av typ 30 lag så riktigt bra plats i princip!
Men vi var så otroligt nära att komma till semi-final!
Det blev golden goal* i kvartsfinalen! Maxtiden var fem minuter(sen straffar) och efter fyra och en halv minut gjorde motståndaren mål så vi föll ut!
Synd var det verkligen, dessutom borde laget ,som skulle ha varit mot oss i semi-finalen, inte ha varit så svårt att slå. Så det betyder att om vi skulle ha gjort ett mål mera i kvartsfinalen skulle vi antagligen ha fått silver! Suck!

Är dock nöjd med min egen prestation i matchen, t.o.m motståndarens tränare sade mig efter matchen att de tyckte jag spelade riktigt riktigt bra!
Det var iallafall kul att höra, har hänt en gång förr att en tränare sagt att jag spelat  bra. Då var det dock en norsk tränare!
Även min tränare tyckte jag var matchens bästa spelare så jag får väl vara nöjd med det jag gjorde då!

Resan var ,dock utom den sista matchen, verkligen kul och fick några nya vänner från sjuan dessutom. Vem kunde tro att småttingarna kan vara trevliga?

Det räcker, nu måste jag göra spanska läxan!

Vår otroligt snygga lagbild!

Jag tar en bloggpaus! Ska ju till Sverige över veckoslutet så orkar inte blogga därifrån! Dessutom är det ju skönt att komma tillbaka med så mycket mera inspiration sedan! 
Tror inte pausen blir så lång, på måndag är jag antagligen tillbaka med mer inlägg! Vi får se när jag får lust och inspiration!
Efter pausen kommer det antagligen ske förändringar här på bloggen, men det får ni ju veta mera om sedan, blir en överraskning!
xoxo
höhö, jag skrev xoxo!
De gula kassarna tar över stan!
Har fortfarande stressigt! Har finska prov i morgon och har inte övat nästan alls! Dessutom har jag ju hygienpasstestet i kväll så borde ju öva på det också! Dessutom är det massor med projekt på gång!
Som tur får jag åka till Sverige i morgon och "slappna av" lite på turneringen i Västerås!
Denna bildserie passar mig perfekt!
Hygienpass och finska prov! Dessutom tre projekt på gång! USCH!
Sitter på biblioteket med Molly, Lexie och Kristina, snart ska jag och Molly ge oss iväg till SU möte! SU står för svensk ungdom och står under moderföreningen Svenska Folkpartiet (SFP). SU i Finland är en liberal förening som stöder bland annat svenskan i Finland!
Obs! Förväxla inte med SU från Sverige!

ps. alla från Finland som är över 18 år gammal. Rösta på Niklas Mannfolk i riksdagsvalet! Han är bäst!

Ska iväg till Pargas snart och gå på hygienpasskurs! Behöver passet till mitt sommarjobb så det kommer bra till hands. Det som stör mig är att jag måste åka till Pargas där kursen dessutom kostar över tre gånger mera än här i Åbo. Kom inte in i Åbo kurssen så därför måste jag till Pargas! :)
Kollade lite smått på finska Idols igår. Nu kommer jag inte titta på det mera eftersom den ända jag tyckte var bra föll ut. Typiskt att ingen gillar samma som jag!
Typsikt igen, det finns inget klipp där hon sjunger någonstans! Men jag ska försöka hitta ett!
Idag var det dags för Fenix Cup, vi blev fjärde. Känns lite beskt och bittert att inte få medaljen men nästa gång så! På torsdag bär det av till Irsta Blixten! Kommer bli skitkul att åka till Sverige med laget igen! Har inte varit till Irsta förr men alla säger att turneringen verkligen är bra!


Ska kolla om jag har läxor och sen ska jag sova! Är helt slut!

Katja här är och snart får vi sällskap av Joonas. Vi ska tillbringa kvällen med Paranormal Activity och Paranormal Activity 2! Kommer blir riktigt kul, jag har ju den fördelen att jag sett båda filmerna förr. Men kommer antagligen ändå skita på mig av rädsla!

Ska underhålla min gäst nu!Gulliga Katja!♥
Argh, ibland flippar jag ut på bloggesse! Försöker fixa tidinställda inlägg till i morgon och söndag men istället så kommer de att dyka upp på bloggen andra och tredje maj! Har försökt flera gånger på nytt och på nytt men den ändrar av sig själv till maj istället för april! Damppus!

För ett par dagar sen släpptes country versionen av Born This Way ut på marknaden! Själv gillar jag den rätt så mycket, är nu inte så mycket country över sången men det stör definitivt inte mig!