Här om dagen såg jag Gravity. Det var den vackraste men även den mest ångestfyllda filmen jag sett på länge. Tyckte mycket om den, men mådde riktigt illa på flera ställen. Det händer inte ofta, det kan jag säga er. Det är något med rymden som fascinerar mig otroligt mycket, men samtidigt skräms jag av oändligheten, av det svarta och hur lite vi egentligen vet om den.  Jag känner mig så otroligt liten, det är det som kanske gör mig mest illamående. I själv filmen var det tystnaden, paniken och oändligheten som fick mig mest upprörd.

Älskade hur Gravity var filmad, och att det inte fanns fler än två (stora) skådespelare. Sandra Bullock var lika bra som hon alltid är och George Clooney är väl inte så pjåkig han heller. 

Skulle kunna skriva massor om filmen men vill inte berätta för mycket, det blir lätt för mycket, och sen är inte filmen så intressant mera. Rekommenderar att man ser filmen på bio för det visuellas skull, storyn i sig är inte så värst speciell men den kommer till liv genom sättet filmen är gjord på.
 
Absolut värd min tid och mina pengar! 


Året kickstartades med fest igår kväll. Det var riktigt trevligt, tack till Hanna och Santtu som ordnade och till alla som bidrog till att 2014 kunde börja bra. 
Idag har jag mest chillat, men såg också till att börja året med att motionera så att svettet rann. Allt detta "#newyearnewme" kanske är en hemsk cliche och de flesta kanske inte håller sina nyårslöften. Personligen har jag inte gjort några löften, men jag förstår inte varför man skrattar åt människor som gör det. Håller kanske med om att man kan ändra på sitt liv och sina vanor när som helst. Men ett nytt år symboliserar ju ändå än ny start, och om man vill börja om från början, göra något nytt eller följa sina drömmar, varför inte börja från början, från den första dagen på året. 
Fast jag inte har gjort något löfte ska jag se till att hålla det jag började med för länge sen, att må bra såväl psykist som fysiskt, att leva hälsosamt men ändå njuta och att göra varje dag bättre än gårdagen. 
 
Mina motton för det kommande året:
 
"Train Insane or Stay The Same"
"Train Like A Beast Look Like A Beauty"
"Today is going to be a great day, because everyday is a great day"
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind"
"I was born this way"
"Dieting is the only game where you win when you lose"
"Your imagination is your preview to life's coming attractions:"
"It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not"
"YOLO" ;)