Äntligen har jag hunnit gå igenom bilderna från Italien.
I början av september åkte jag och ett par kompisar iväg till Rom för att sedan ta tåget därifrån till strandorten Rimini. Vi hade en trevlig vecka som bestod mest av sol, shopping, god mat (inte all mat dock) och bra sälskap. 
Vi tog även bussen till San Marino, en vacker liten stad, som också är ett eget land, högt uppe på ett berg. 
Men en bild säger mer än tusen ord så det är väl bara så att jag låter er se på de bilder jag bjuder på istället. 
 
 

 

 

 

 
 

 
 


 
 
 
  
 
 
jontte reser,
På söndag blev jag hela 19 år gammal. Känns rätt så underligt att inte vara 18 mera, men det har nu inte någon så värst stor effekt på mitt liv. 
Firandet började på lördag med middag på restaurang Tårget med 7 av mina vänner. Jag åt en riktigt riktigt god Skagen-pizza, kunde inte ha tänkt mig att en pizza med rom på kunde vara så smarrig. Tog en paus från min diet och tog mig friheten att beställe en Brownie, och wow. Godaste brownien jag någonsin har ätit, tog pausen vid just rätt tillfälle måste jag få be om att tala om. 
Flickorna hade tillsammans köpt mig ett presentkort till Individual Ink så snart får jag gå och ta min andra tatuering. YES! Det kom riktigt passligt eftersom jag gärna vill ta den här tatueringen före jul så att den hinner leka förän eventuella resor utomlands med familjen. 
 
 
På söndag firade vi med släkten, vi åt gott och pratade och hade det trevligt. Fick massor med trevligt, t.ex. Villeroy&Bosch kärl, biobiljetter samt ett Polar Loop Aktivitetsarmband. Armbandet hade jag önksat mig av mina föräldrar och är super glad att jag fick det. Polar Loop mäter hur aktiv jag är under dagen, räknar steg och dessutom visar den hur länge jag sover och hur bra kvalitet det är på sömnen. Tack för alla fina presenter ♥ Jag har faktiskt den bästa familjen man kan önska sig, därför är min  nästa tatuering tillägnad mina fina föräldrar och de bästa storebröderna man kan ha. 
Nu tänkte jag visa er lite bilder från söndag, vi bjöd t.ex. på sushi, stek, lax och såklart tårta. 
Godnatt och sov gott!
 
 
 
 
 
 
 
Hej, minns ni mig? Länge sen sist, har inte egentligen så mycket att skylla på annat än att inspirationen inte fanns. Den var noll. 
Nu däremot så har inspirationen sakta men säkert återvänt lite, en ny kamera och en inte så stressad Jontte borde göra susen. Dessutom såg jag min största kreativa inspiration på tisdag, nämligen Lady Gaga/Mother Monster/Stefani Germanotta/The Queen/Goddess of Love, ja kärt barn har många namn. Hade nästan glömt varför jag alltid betalar massor för att få komma in tidigare på hennes konserter för att få bra platser. Men nog påminde hon mig allt. Än en gång fick jag en upplevelse som inte kan beskrivas med ord, jag fick än en gång uppleva ett löjligt starkt band mellan en artist och hennes fans, jag fick uppleva en gemenskap mellan fans som inte finns att hitta på andra ställen, en gemenskap där unga människor inte dömer, diskriminerar eller hatar. Det är helt enkelt sagt helt underbart att uppleva det, och allt är tack vare Gaga, som får oss att jobba för en bättre framtid, hur löjligt det än låter. Hon får många, inklusive mig att tro på oss själva, vår kreativitet och vår galenskap. 
Jag har varit på massor med väldigt bra konserter, t.ex. Hurts, Elton John och P!NK, men det finns inget som kommer nära känslan jag får av en Gaga konsert. Jag och många andra gick ut ur Globen med gapande munnar helt förstummade och mållösa. Hon står hennes fans så nära, har hjälpt tusentals, om inte miljontals ungdomar att våga vara sig själv och inte bry sig om vad samhället och jämlikar säger att vi ska göra. Kan berätta att jag inte gråter lätt, men måste erkänna att hon faktiskt fick mig att gråta genom sina tal, riktigt rörande. Jag var minsann inte ensam om att gråta, vart jag än tittade runt mig fällde människor tårar, såväl barn som vuxna, såväl gubbar som små flickor.
Ska sluta här så småningom eftersom jag som sagt inte kan hitta de rätta orden för att beskriva hur bra jag tycker konserten var, men tänkte bjuda på några bilder från konserten som vi tog. Batteriet dog i min telefon så en av bilderna är Susannas ( www.gonebeforethemorninglight.blogspot.com )
 
Tänkte avsluta med ett litet citat av Gaga från konserten: "the more they try to make me normal, the more I wanna fuck things up" 
 
 
 
 
 
 
 
 
lady gaga,