Fattar helt enkelt inte varför domarna hatar denna flicka så mycket. Hon har varit min favorit sen början, hoppas verkligen inte hon faller :( och de som vet hur de gått: SHH! vill inte veta före det visas i Finland
Det finns en artist jag inte har uppmärksammat överhuvudatget på min blogg, nämligen Paradise Oskar, som representerade Finland i Eurovisionen 2011. Låten "Da Da Dam" var en söt liten låt som jag tyckte att förtjänade en bättre placering än sista i finalen. 
Det jag nu vill uppmärksamma är dock inte "Da Da Dam" utan hans album "Sunday Songs" som kom ut på marknaden kort efter Eurovisionen. Lyssnade på albumet hela den sommaren, varje kväll då jag skulle sova, och då menar jag verkligen varje kväll. Älskade nästan alla låtar, de har underbar text som både kan tolkas sorgligt och positivt.Vet egentligen inte vad som tilltalade mig i albumet, är inte precis den typ av musik jag lyssnar på vid normala tilfällen. Albumet är alltid en höjdare om man känner sig nere och behöver uppiggning men funkar även bra fast du är på strålande humör. Är fortfarande inte trött på låtarna så tyckte att "Sunday Songs" behövde ett eget inlägg. 
Lyssna och njut! 
  
 
 
da da dam, eurovision, paradise oksar, signerat album, sunday songs, söt,
Jag är medveten om att det är länge sen jag var på konserten. Men fick bilden nu först av Vivian! :)
Didi var helt otroligt bra! Sjöng bättre än jag någonsin vågats hoppas och desutom är hon otroligt trevlig.
Di-di-di-di Diandra Bravo!

Paws Up Didi! ;)

diandra, diandra flores, idols, jag och diandra flores, konsert, sångare,

Köpte detta skal för bara 41 cent! I <3 ebay!

Har på senaste tiden verkligen haft inspiration att gå ner i vikt. Mer än vanligt, det är inte som om jag någonsin har varit nöjd med den är kroppen eller någonsin kommer bli nöjd ifall jag inte ändrar på något. Motivationen började lite före min födelsedag för en månad sen och fick en extra boost av födelsedagskortet jag fick av Nora och Erika. Det föreställde ett ideal, det var den ideala Jontte. De hade inte ens tänkt kortet på det sättet men det ända jag kunde se var den kroppen jag vill ha. Nu så måste jag ju tänka logiskt också, det är genetiskt omöjligt för någon i vår familj att ha den kroppen, men jag tänker komma nära. Jag kan inte fortsätta se mig själv i spegeln varje dag och varje gång tänka "hej, du ser bra ut, om det inte vore för allt fett". Jag säger inte att jag ser hemsk ut, men jag kunde se bättre ut. Jag ser inte hälsosam vilket är det som stör mig mest, har inget behov av att bli pinnsmal men jag vill se hälsosam ut. Har alltid tänkt mycket på min hälsa, men ändå har jag tills för ungefär två år sedan inte sett min vikt som ett problem. Det jag inte förstår är hur jag inte kunde se det som ett problem, det är ett gigantiskt problem, både bokstavligen och bildligt talat. 

Ibland känns det som människor tror att jag vill ha det så här, det är också en sak som stör mig något helt otroligt. Vem skulle välja detta till sig själv? Man är ju inte helt dum i huvudet heller, Det bara händer och när man fattar det är det i princip för sent. Men det går alltid att göra en förändring, och det är det jag kämpar för.
 
Har hållit min diet bra, (har fuskat en gång, dock en gång för mycket) och tänker fortsätta, med undantag för julen, tills jag inte behöver det mera. Det jag har märkt sen jag började med dieten är att min mage funkar precis som den ska. När jag äter kolhydrater får jag alla möjliga problem, beror antagligen på ett överskott av kolhydrater i min kropp. Såklart måste man få i sig en del kolhydrater dagligen men äter dem i form av frukt. Bröd, socker, potatis, pasta, ris etc. är förbjudet, med undantag om det är t.ex. makaronilåda i skolan. Då tar jag superlite och äter mycket sallad. 

Har gjort en egen kategori till mitt viktminskingsprojekt och jag valde att kalla den "Project Weight". Tänkte att jag kunde posta hurdana ändringar jag ser i min livsstil och i kroppen. Även hur processen framgår och om någon vill kan jag även ge tips på mat med låg kolhydratshalt. Ifall det intresserar någon?
 

 
Såhär många smörpaket har jag gått ner hittills. Är ändå inte på den nivån jag var för ett halvår sedan. Men ska klara detta. 
 
 
 
8 kg, LCHF, diet, fett, gym, gå ner i vikt, kappari, kolhydrater, low carb, motion, simning, smör, vikt,
Igår var det musikal som gällde. Idag en annan musikal, nämligen HAIR på Åbo Svenska Teater. Vet inte alls vad jag tyckte, dels gillade jag den, dels saknade den helt en röd tråd. Det var mest hippin som sjöng och just då det blev en sammanhängande historia slutade allt. Men rekommenderar ändå den, var inte lika dyr (tror jag) som Åbo Svenska Teaters fördetta föreställningar. 
 
På fredag blir det kultur i form av bio och "Twilight"-seriens sista film. På lördag blir det konsert med Kristina och Vivian, vi ska se Diandra Flores, finska idols vinnaren! 


Känner mig riktigt kulturell för en gångs skull ;)
 

 

 
 
 
diandra flores, hair, kultur, musikal, twilight,
 
 
 
Satan i Gatan
 
Såg Kattans musikal "Från Andra Sidan" idag och var verkligen positivt överraskad. Ärligt talat hade jag verkligen inte höga förhoppningar men den var faktiskt bra. Speciellt mycket tyckte jag om hur de fått alla sånger att passa in så bra. Måste dessutom berömma Jasmin Wallenius som sjöng j*vligt bra. Jag visste att hon sjunger väldigt bra (hon sjöng "Speechless" en gång i skolan) men hon sjöng ännu bättre nu. Hennes röst var bara så kontrollerad och jag gillar när människor kan kontrollera sina röster och vet vad de gör.
Good Job You Guys!
anna eriksson, från andra sidan, jasmin wallenius, katedralskolan i åbo, musikal, satan i gatan , veronica maggio,

Beställde några skal här i veckan! Tjohoo!
Och ja jag vet, ingen gillar polka dots men jag ville ju ha det, kostade under 1€

Sitter på historialektionenen och har världens största problem med att hålla ögonen öppna, räknade matematik till klockan fyra igen. Så sov ungefär fem timmar, men jag tror jag klarar mig. Har shottat kaffe hela morgonen och mår lite bättre nu än när jag vaknade, då när jag vaknade kändes mitt huvud tungt och jag mådde illa. 
Men nu är projektet klart iallafall, så har ett mindre stressobjekt att oroa mig för. 
 
IB,

Började på läxorna klockan 16, slutade nu. Snacka om lång jobbdag! Är helt slut så ska ta en några timmars tupplur och så måste jag fortsätta med läxorna!

Det sägs ju att de som studerar på IB får välja två av tre saker; ett socialt liv, bra betyg och bra med sömn! Fast just nu ser det ut som dåliga betyg och ingen av dom andra valen! Nå, det återstår att se!
Nu, godnatt! 
festival, halloween, maskerad,
Detta är verkligen en lördag i sällskap med läxor, har matte IA (=internal assesment), modersmålsläxa, borde göra cirka fem timmar CAS, reflektera på CAS, skaffa några CAS underskrifter, öva på psykologi prov och öva på psykologi presentation. 
roligt värre. 

Ska publicera lite bilder från gårdgens halloweenfest nästa gång jag tar en paus från arbetet.