Nu är klockan en minut före tolv! Så om en minut är det ett nytt år: Året 2011! Ser framemot detta år, jag slutar grundskolan och får gå vidare i livet, äntligen!
Men tänkte passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år! Och hoppas att ni har kul ikväll! Ny året är till för att ha roligt!



ps. tro inte att jag är så nördig att jag bloggar nu, detta är ett tidsintällt inlägg! ;)
Jag skrattade sjukt mycket! :)
Haha, random rubrik jag vet! :) Men Ronja är faktiskt sjukt kul! Vi började prata idag på facebook och det uppstod ju några riktigt intressanta diskussioner! Mest diskuterade vi kanske bloggning! Hon har nämligen också en blogg! Tänkte att jag skulle tipsa er alla om den! Den är faktiskt rikitigt bra!

Ronja är då lika gammal som jag och ska kanske börja samma skola som jag efter högstadiet, hon bor i Pargas och spelar fotboll, hon gillar att ha kjolar på sig om man ser på hennes bilder på FB! Hon är en riktigt energisk tjej verkar det som! Dessutom har hon världens finaste och sötaste näsa!

Hon skriver väl en liten text om mig också, eller snarare en mening, men det stör ju inte! Kände på mig att jag ville satsa bara! Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!

Godnatt! :)


Rödluvan med världens sötaste näsa! Eller hur?
Har lyssnat på lite äldre låtar idag och då stötte jag på denna! Visst är den bra fast den är lite gammal? :)
Man kan ju inte vara utan att älska P!NK! Hon sjunger skit bra och musikvideona är sjukt bra!



Älskar videon!♥


I morgon är det äntligen nyår! :)

Ska iväg till Jonttu, Katja kommer också dessutom är där några familjebekanta och min bror och hans flickvän! :) Kommer bli det bästa! Jag, Katja och Jonttu har det alltid så sjukt kul! Vi är bara så bäst!





Kommer säkert ta massor med bilder så de får ni se sen ;) Nu när ja har en systemkamera så kan jag ju ta bilder på fyrverkerier också!♥ Ifall det blir några såna detta år!


Några bilder från Åbodagen! ;) Bara för att komma in i stämmningen! ;)
Tänkte nu en gång för alla visa vad jag fick till julklapp! Nästan en vecka för sent men vem bryr sig engentligen? ;)




Så här kommer en lista!

- Ett superbra objektiv från canon ♥
-Godis(massvis)
-The Sims 3 på ps3
- Singstar SoumiHitit
-En snygg orange/brun skjorta
-Björnborg Kalsonger(Orange såklart)
-Ullmax "underkläder"
-Världens coolaste sparbössa från Troika
-Ice Age DVD box (alla 3 filmer)
-Tommy Hilfiger deodorant
-Böcker
-Pengar
-Världens bästa stativ från Joby(berättar om det mera senare)
+ massor av annat kul! :)

Tack alla nära och kära för julklapparna! :)

Tänkte först att jag skulle ha lagt upp en bild på alla, men det fick bli denna fula sammanställda bild istället, fattas en del saker på bilden men whatever! :)


Ful bild jag vet!
Tänkte just gå och lägga mig då jag märkte att mitt inlägg aldrig kom upp på bloggen! Som tur stod det inget viktigt där och det var inte sådär jätte satsat! Men jag berättade att jag är hemma från kusinerna nu och i morgon har laget sin årliga Ping-pong turnering! Det kommer bli trevligt, fast jag suger på pingis.
Turneringen är redan klockan 12 så måste faktiskt sova nu! :) I morgon kommer kanske Kristina hit och spelar Call Of Duty igen ifall vi får det fixat, dessutom ska jag laga middag :) Det blir blinier med lök,rom och smetana! MUMS!

Så har ganska fullt upp igen. Men ska försöka en gång för alla visa vad jag fick i julklapp! Bättre sent än aldrig brukar man ju säga!

Söt bild på Heta jag tog här om dagen! :)


Har haft denna i huvudet i tre dagar nu! Sen jag kollade igenom lite sånger i singstore på PS3an! Så detta måste absolut vara dagens låt! :)

Den är ju rätt så bra fast den är gammal, och den fastnar verkligen i huvudet genast! Åtminstone så lättpåverkade männiksor som jag har säkert svårt att sluta sjunga denna! Störande!

... så jag passade på att använda hennes dator en stund! Vet inte riktigt om jag har lov eller inte! Men tror inte att hon blir sur när jag bara bloggar lite ;)
Bestämde mig för att bli en natt till här, åker hem i morgon. Heta skulle ändå till läkaren så jag hinner precis till min optiker! :) Måste bara komma ihåg att sätta kontaktlinserna på mig på morgonen annars blir det illa.

Här har jag hjälpt till lite med hästarna och fotat lite hundar! Som någon kanske kommer ihåg så hade jag ju ett fotoprojekt i skolan med temat människans bästa vän!

Tänkte visa några testbilder. De blir säkert bra när man photoshoppar lite! :)


Skulle ladda upp fler bilder men det tar en evighet här så har inte tid! Det fanns nog några som va bättre än denna trots att denna är sjukt söt tycker jag!♥


Nu måste jag umgås med min kusin igen! :) Byebye!

Ligger här i Pargas på golvet hos mina kusiner! Har spelat lite spel med Rudde, men sen kom Heta hem och nu chillar jag med henne! Fast hon pratar med sin kille i telefon(har gjort det ett bra tag nu) så jag tog mig tid att blogga!
Tidigare på dagen var Kristina hos mig och vi spelade Call Of Duty och sjöng singstar, sen måste hon skynda sig till centrum där hon skulle träffa sin mamma och jag måste iväg till Pargas.
Kommer hem i morgon och då kanske jag skriver igen, ifall jag inte får låna den här datorn igen! Vi får se! Men isåfall att det inte blir något mer bloggande ses vi i morgon! ♥



Sitter jag och Heta o garvar till! Vet att jag visat den förr men den är ju skit bra! ;)Älskar den!♥
Det snöar sjukt mycket ute! Allting är vitt.
Försov mig idag, steg upp tio och gick på toan, skulle bara lite sträcka på mig i sängen och vaknade igen klockan 1!
:( Fæn också! Nu tänkte jag spela lite The Sims på PS3 som jag fick till julklapp och sedan bär det iväg till mormor! Vi har som tradition att äta middag hos henne på jul annandag! :)
Ska först i lite morgonbastu, morsan och farsan väntar på mig så måste rusa nu! Lovar att jag ska berätta lite vad jag fick till julklapp senare, behöver bara mer tid!
Steg upp sent, sitter nu och spelar Band Hero med Toffe och Andy! Sjukt mysig stämmning alltid på juldagen! Vi stiger alltid upp sent och dukar fram skinkan och bröd och sitter och äter tillsammans! Sen spelar vi ofta något spel man fått till julklapp, nu är det dock så att jag fick Band Hero förra året! :) Men ska tillbaka till familjen nu! Vill inte missa något kul!  Berättar lite senare vad jag fick till julklapp! Säger bara att det var great!♥
Fick det just bekräftat att min blogg godkändes till Blog Of The Year 2010 på facebook!

Så nu tycker jag ni ska gå in på facebook och rösta på mig. Klicka på bilden så kommer ni direkt till sidan, sen är det bara att klicka på rösta! Skulle uppskatta det sjukt mycket! ♥

Tack på förhand!

Har nu fått 0,4 % av rösterna, ligger på ca på plats 40 ;)



Nu blir det bastu, sen julgröt efter det ska vi titta på när julfreden utlyses! :) Måste paketera lite julklappar ännu, sen kan man väl bara klistra fast rimmen och bära ner dem under julgranen! ♥ :)
Måste faktiskt börja med julklapparna nu annars får jag ge dem opaketerade och det är kanske inte det bästa! :)

Vi pyntade julgranen igår!♥
Nu är det äntligen julafton! Har längtat så länge! Älskar verkligen juletiden och stämningen, maten, gemenskapen, julklapparna, ALLT! ♥♥♥ Har paketerat en del julklappar, resten får väl bli tills i morgon, för måste faktiskt sova nu! Rimmen är skrivna, de blev faktiskt mycket bättre detta år än förr, min hjärna kanske har utvecklats till den nivån äntligen! Kan tänka lite utanför ramarna!

Tänkte att jag skulle berätta hur vår julafton brukar se ut, eftersom jag knappast bloggar så värst mycket i morgon!

- Uppstigning och julgröt
- Titta på julfreden på TV
- Åka till begravningsplatsen och tända ljus + julmusiksandakt
- Åka hem
- Gästerna kommer
- Vi äter LÄNGE och MYCKET
- Öppnar julklapparna en och en, läser upp korten, alla väntar på att en har öppnat och sen läses nästa    upp
- Gästerna åker och vi sover ca klockan fyra på natten!

Älskar verkligen vår jul, vi har en så speciell gemenskap på något sätt ♥



Tänkte även bjuda på lite julmusik!

Nu tändas tusen juleljus!
Julen är här!
Borde man kanske börja äta frukost snart? Klockan är snart halv 8, så det år väl bli kombinerad frukost,lunch, mellanmål, middag och kvällsmål? Nyttigt! ;) Min tå mår lite bättre nu! Inte alls lika stor och blå mera! Stod ändå över bollträningarna idag, cyklade på konditionscykeln istället!

Nu ska vi äta och pynta julgranen bara pappsen kommer hem! :) Hoppas han kommer snart! Börjar bli lite hungrig!



Tyckte bilden passade hit! För klockan är snart halv åtta här hos mig i Finland ;)
Har ingen inspiration att blogga, så detta kommer bli det tråkigaste inlägget ever!

Min tå är uppsvullen och blå, men ska ändå försöka träna idag! Vi skulle hjula igår på träningarna och då landade jag på min tå! Typiskt mig! Nåja kroppen får väl lida när huvudet är dumt! :) Om jag inte kan träna normalt får jag väl tänja och göra muskelövningar antar jag!

Nu ska jag fixa Jonttus julklapp och sen måste man väl börja ge sig av till träningarna! Måste ännu fixa mormors, och mina kusiners julklappar, plus att paketera alla! Suck.

Allt detta före klockan sju, för då ska vi skriva rim! Är typ det mysigaste, vi sitter alltid hela familjen med lite glögg/vin och ostar mm. Mina rim blir alltid skit medan min bror Andys alltid är fenomenala! :)

Dessutom måste vi pynta julgranen idag! :)




Hjulning :S


Matchen var en slakt! de vann 41-30 , så det var en ganska överlägsen match!
Nu ska jag baka pepparkakor och chilla! Det kanske inte blir något pyntande av julgranen idag eftersom pappa mår illa :S Hoppas inte han har magsjuka så att hela familjen spyr på julen! Skulle vara just perfekt, precis vad vår familj behöver just nu!

Måste börja baka nu, annars hinner jag inte med allt jag ska! Hejdå!


Vaknade, åkte till läkaren, åt frukost på stan, köpte julklappar, handla mat, åkte hem, åt middag, satte mig vid datorn!
Där är min dag hittills! Nu ska jag ge mig av till träningarna och efter det ska jag se på en match! :)
Kommer hem sent ikväll och då ska jag baka pepparkakor och pynta julgranen!
Har huvudvärk. Hejdå!
Finns det nån där ute som vet något om headers? Ska ha två olika som ska visas slumpmässigt men de bara inte kommerupp dit! Fattar inte vad felet är? Funkar ju inte! :/ Nån som kan hjälpa mig? Skulle vara skit tacksam! :)

Är skit sur när saker inte funkar som de ska ;)

Här är mina headers som borde synnas där uppe :)



och



De funkar helt enkelt inte! Blir skit sur!


UPPDATE: PÅ DESIGNADINBLOGG.SE FANNS INTE DET JAG LETADE EFTER! TRO MIG! DET ÄR DET FÖRSTA STÄLLET JAG LETAR PÅ!


P!NK- Raise Your Glass
Äntligen är det jullov! Är så glad! Har haft det så jobbigt nu denna period i skolan att man inte skulle ha orkat en minut till! :)

Ska chilla lite på datorn nu! Kanske fixa nån julklapp och sen bär det iväg till träningarna! :)



Vet inte vad jag ska syssla med! Tror jag ska tömma mitt gamla rum och måla en vägg där, så jag kan ha mitt nuvarande rum som "vardagsrum" och mitt gamla rum som sovrum! Kommer bli skit nice! Hoppas jag! Har tänkt ha orange, grått och vitt färgtema! Hoppas det blir snyggt! :)


Köpte julgransbollar till mitt rum idag! Ska inte ha dem i en julgran utan pyntar rummet istället! De ser ut som små gröna discobollar! Love them <3

gissa vem som har äran att gäst blogga på JONTTEEEES BLOOOG!
... om inte självastee..... Sarah Dawn Finer!


Jag har nemligen kommit till Finland för att gäst blogga runt om i norden och Finland står först på listan! Jontte hann först med att "boka" mig som gästbloggare på min egen hemsida där jag för någon månad sedan hade tävlingen som handlade om min turné inom bloggvärlden!





nåneeeeeeeeeej! oli läppä Ellika gästbloggar på jonttens blogg!! haahaa brutalt rolit! nuu ska jag o jontte se på följande leffa så de blir buybuy!!!!! okej baibai mena ja!

ps. jonnte gullar me arnold!! <3<3<3 naaws min lilla gulle! de e en mjukis giraff! brutalt gulli.... jontte sjunger: oo jaa heter aarnold hu jedan mig hurdant baarn ja är o arnold heter jag ! <3 det var det....




Varning! jag sover ju över hos jontte ida.... så jag vet inte riktigt.. hur jag kommer se ut... för jag glömde mitt smink hemmaa..... såå... saarey jag kan inget år det om jag ser ut som ett månster imorron! <3


dessutom är här några videon jag är helt kär i!!! :

















Har chillat med Ellika hela dagen! Först var vi ute på stan lite sen gick vi till henne och hon rafsade ihop sina saker, och nu är vi här hemma hos mig och har en filmkväll! :)

Vi har tittat på filme Jennifer´s Body! Den va skit bra, sjukt psycho men sjukt bra! Men man måste följa med så att man fattar allt! :) Men rekommenderar verkligen! :)

Kommer kanske ett gästbloggningsinlägg av Ellika snart! Får se :) Nu ska vi fortsätta kolla film, i tur står The Strangers!


Jennifer's Body
Jag gillar att sova, därför är det inte bra för mig att vara uppe länge! Denna natt sov jag ca 5h. Höll på och fixa julklappat ändå till klockan halv två, sedan tog det skit länge innan jag somnade. Nice!
Nu måste jag iväg till skolan, hoppas jag inte sover igenom hela julfesten!
Ska ut på stan och köpa de sista julklapparna snart! Är ganska stolt över mig själv, har aldrig varit klar i så här god tid förut. Måste fixa några kompisars julklappar klart också! Naima, Katja och Sanny är viktiga att få klara tills i morgon eftersom de inte kommer till julkyrkan på tisdag...
Så nu måste jag börja dra mig iväg till frukostbordet och sen in till stan :)
Hadetsåbra! :)


...på natten är skit skrämmande! Har tänkt på det tidigare och kom och tänka på det ikväll igen! Skulle föra en trumma till Sampalinna skolan och allting såg sjukt stort ut och allt var mörkt och underligt! Är inte rädd för mörkret på något vis men på något sätt lyckas jag alltid bli skrämd i skolor på natten! Om jag är på läger eller nåt och man sover är det inga problem men annars... Skit skrämmande...



Åt världens godaste frukost idag! Nämligen julgröt! Är det godast som finns typ! :) Älskar jultiden när man får äta allt möjligt mumsigt! :)


Ska snart iväg på handbollsmatcher! Vi åker med med en "fanbuss" så kommer bli rikitgt kul! Länge sen man sist åkte  med! :) Måste väl börja klä på mig nu och dra mig iväg till bussen!


Skriver kanske mer ikväll!
http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.270206.1225701146!image/2883004598.jpg_gen/derivatives/w450/2883004598.jpg

Julgröt, mums <3

Bruno Mars - Just The Way You Are
Läste lite intressanta faktan om Lady Gaga igen! :) 

Hon blev utnämnd till årets kvinna av MTV för andra året i rad dessutom! Förstår precis varför!



Lady Gaga har börjat ta bilder med fans också.... Varför gjorde hon inte det i Finland?



Lady Gaga är ansiktet för Mac Cosmetics för andra året i rad.



Lady Gaga vaxfigurerna som jag tidigare skrev  om har nu lanserats! :)
(gammalt inlägg HÄR)


Gaga blev utnämnd till årets Billboard artist...




Lady Gaga är nominerad  till två Itunes best Album Songs!(rösta HÄR)



Lady Gaga är nominerad till 6 olika Grammy Awards!



Fått en tillräckilig GaGa dos för idag? Hoppas det för hittar inte mera "Ny" info! :)


Höhöh.. Det blir mycket dagens saker idag! Men den här videon är totalt oslagbar! Älskar den och valrossen som liknar Lotta!
Kunde inte bestämma mig för en låt! Har lyssnat på så många idag! ;) Hade ingen normal skoldag idag, vi "övade" på julfest programmet hela dagen! :) Kommer bli det bästa helt klart ;)
Det kommer lite gäster hit ikväll eftersom mamma och pappa ordnar sitt årliga "glöggparty"! Kommer bli skit nice! Men hinner knappast blogga så mycket ikväll!
Nu ska ni få lyssna på lite musik istället för att slita bort era ögon med att läsa all text!
Lyssna och njut! :)


Pappa kom hem från Sverige idag, gissa vad han hade med sig... Jo toblerone såklart! <3 Det är typ det godaste!

Ska fixa farmors julklapp nu, måste ha den klar tills i morgon eftersom hon åker till sverige över julen! :) Så måste dra mig till photoshop nu! Ska göra något tryck på ett dynvar till henne! :)

I morgon är det sista riktiga skoldagen före jullovet! Om man nu kan kalla det riktig skoldag! Vi har julpjäsövningar typ hela dagen! På måndag är det julfest och på tisdag julkyrka! Sen är det freedom!
Fick äntligen mina nya glasögon! Hade alltså köpt två nya par... Som min vän Andrea brukar säga.. En bild säger mer än 1000 ord! Så ni får se på lite bilder av mina glasögon istället för att jag försöker berätta hur de ser ut!

Par 1




Par 2







Det har varit den värsta dagen någonsin! Har haft det skit hemskt!
... i år var inte den bästa, brukar vara mycket bättre! Men julstämning fick jag iallafall! :)
Blev ganska besviken på deras insats men det var väl ganska mysigt och juligt ändå!
Nu ska jag fixa med några julklappar och sen ska jag i bastu och sen ska jag försöka sova!
Har verkligen lång dag i morgon så kommer antagligen inte hinna blogga alls! :(

Först är det skola, sen träningar, sen teater och när den slutar är kloclan redan 8 !

Nu måste jag börja med julklapparna... annars kommer jag bara sova 5 timmar.




Inte från idag, men är absolut dagens låt! Kommer skriva mer om vad jag tyckte om dagens lucia ifall jag hinner! Lovar inget men ska försöka ;)

Nu får ni lyssna istället!


Har sovmorgon, börjar först 11 vilket är riktigt skönt!
Idag har jag först två tråkiga timmar i skolan och sen ska jag antagligen och julklappsshoppa, bara jag får någon med mig! PÅ kvällen är det Lucia som gäller! Har även ganska mycket läxor tills i morgon så kan kanske inte blogga så värst mycket idag! Hoppas ni överlever ändå ;)

Nu måste jag gå ut med hunden, hon kissar på sig annars ;)

BYEBYE!:)




Joke of the year:

ok, so these two women are sitting quietly together, minding their own buisness!



Har haft två olika matcher idag! Först B-pojkarna, alltså mitt eget lags. Efter det blev jag och de andra 95-orna inbjudna till ÅIFK2 matchen!

ÅIFK2 är "det sämre herrlaget"!

Vi vann båda matcherna!
Och är ganska stolt över mitt spel, spealde otroligt bra om man tänker på att jag inte fått träna på 3 månader.

Så är supernöjd! Annars har jag inte gjort nåt idag. Steg upp och åkte typ genast till hallen! :)





En liten video jag tyckte passa till min stämning just nu! :)
Argh!

Alla skulle få sluta puffa mig på facebook nu... Har över 20 puffar att puffa tillbaka... Kan ju inte bara ge upp liksom!

Kom hem för en stund sen från handbollsmatchen... Det blev jämnt, var en riktigt spännande match, domarna var skit! Hos Katja hade vi skit kul, det blev inte så mycket sovet men vi hade verkligen kul. Vi tittade på High School Musical 3 och chillade! Mysigt och kul! Tack Katja!

Snart ska vi ge oss iväg till  bossa som är en brasiliansk restaurang! Ser verkligen framemot det, älskar brasilien så blir intressant! Var en månad i brasilien på läger så har ganska höga förväntningar! :)

Måste börja byta om nu!

Tjosan!

Tog en liten stund att hitta felet, men det var inget värre :D bara padding som spöka lite (::
började lite leka med dom efter att läst Bryd'n's kommentar där hos sa att det kanske hjälper!
Nu känner jag mig som en stoooolt kodnörd ;D hihi
härligt att kunna hjälpa typer med det :)) ;P
Hälsningar Cassu
<3
(headern kanske behöver lite finslipning ännu, men det ordnar sig :P)
Försöker få allt att funka här nu så fort som möjligt! Cassu försöker hjälpa mig vilket är supersnällt!

Därför så tycker jag att ni alla ska besöka hennes blogg genom att klicka på bilden!
Ska iväg till Katja nu med Jonttu, blir övernatt, sen i morgon så är det match och restaurang som gäller! Så skriver antagligen inte mera fören i morgon kväll!
Hade så bra ;)
Alltså måste säga, ibland hatar jag bara blogg.se inget funkar som det ska ju! Inget, inget, inget! Har försökt fixa en skit cool grej i deignen och nu är min header borta? Puts väck, så var den inte där mera!

Ska åtgärda problemet i morgon. Nu ska jag sova! :)

Godnatt! :)

Äntligen har jag hittat felet i kodmallen! Det var någon kod som på något underligt vis hade hamnat på fel ställe och ställt till det hela! Men nu borde allting vara tillbaka så som det borde! Hoppas verkligen det åtminstone!
Kan kanske fortsätta ändra lite på designen nu då när jag fick det fixat som jag fuckade upp då! :)

Annars har min dag väl varit rätt okej, hade tråkigt i skolan och finska provet gick skit. Men efter skolan chillade jag och Andrea en stund på Coffee House, där drack jag en Ice Latte och åt en semla med getost!
(Semla=fralla, på "riktig svenska" ;) ) Det var riktigt, riktigt gott. Efter det tog jag bussen hem och sen dess har jag fixat med kodamallen! :)

Ska väl äta middag snart och gå ut på promenad med hunden!

ps. har inte fått mina kontaktlinser så kan inte börja träna än -.-' Sjukt irriterande!





MIN BLOGG SER VRICKAD UT!!! HJÄLP MIG NÅN!
Har tillbringat strörsta delen av dagen/natten med att gå igenom mitt klädskåp, för att se vad jag behöver och vad som kan föras till nån insamling!



Så mycket kläder har jag! Minus det som är i tvätten, det jag har på mig och lite till! När jag hade städat klart hade ca 5 t-skjortor och ett par shorts gått till insammling! Så det är inte så stor förlust precis! Men allt annat som det där berget består av är användbara saker! :) Känns lite onödigt att städa så länge, lite i onödan! Poistivt är dock att jag fick 4 stycken korgar lediga nu! De bara står där och väntar på alla nya kläder som ska fylla dem!

Nu måste jag sova! Har en låååång dag i morgon! :)

Godnatt!



Mina älskade lediga korgar! Lönar sig att sortera lite ibland så får man mera rum!
Hatar när man har hittat något sjukt snyggt att sätta på bloggen och man bara inte får det och funka! Har hållit på säkert i en timme här nu och kolla från olika sidor hur jag ska få en sak att fungera! Tills slut var hela bloggen uppfackad och allt såg hemskt ut! Som tur fick jag tillbaka allt! Tänker inte avslöja vad det var jag försökte göra eftersom jag har bestämt mig för att få det att fungera! Så ni får se sen! ;) Man säger ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge! :)
'


Det som jag dock fick att fungera är smilisarna i kommentarerna! :)
Eftersom det snöar så mycket ute så borde tyckte jag vi borde skaffa lite snöig stämmning här inne på bloggen också! Så nu har jag lagt till lite virtuell snö! :) Så vackert den dalar ner eller hur ;)

Skattade mig död! Jag garvade här ensam i flera minuter! Är inte ens så roligt! Måsta ha den CD:n!!! :D



Har snöat hela natten och det fortsätter ännu! Har säkert kommit en halv meter snö snart! Var ute och gå med Cissy the snowball och ska nu börja städa! Eftersom det behövs göras och för att jag får några gäster i morgon! :) Kommer bli riktigt kul! :)
Ska städa och skotta snö nu så skriver antagligen mera ikväll! :)
CIAO! :)
ps. cissy the snowball är vår hund... Hon så ut som en snöboll när vi var ute med henne... Man såg inget annat än ryggen som var helt vit, ibland kom huvudet upp ur snön dock!



Snösnösnö!


Var och köpte nya glassögon idag! Köpte två par! Ett par svart med orange, normal design och ett par som var hel svarta och lite större! Detta för det vidunderliga priset 150€ (ca 1500 kr) vilket är skit billigt! Är så glad! Kan inte vänta tills de är klara! Ska dessutom få dagslinser snart så kommer att använda glasögon mera! Visar bilder på dem när de har kommit!


fashion fails - Waffle Pants Make me Hungry...fashion fails - I Bet She Smells Wonderful

Undrar hur det luktar! Men ser ju gott ut ;) Tycker de borde gifta sig och ändra löftet från tills döden skiljer oss åt till tills vi äter upp varandra! Eller hur!?
Är sjukt trött... Dör!¨
http://m.orkutnow.com/en/scraps/wednesday/i_love_wednesday.jpg


Har helt jävligt mycket att göra! Ska öva på samhällslära provet jag har i morgon vilket är sjukt svårt och dessutom måste jag hinna åka till min brors inflyttningsfest! Så kommer inte hinna, provet kommer gå skit men det finns inget att göra! Ska dessutom hinna äta, gå i duschen och gå ut och gå med hunden idag då har verkligen fullt upp!
Någon kanske lade märke till att jag har skrivit en så kallad "presentationstext" som finns under min bild! Fattade äntligen hur man ska göra! :) 

Ska öva nu! Ha en super onsdag!