Satt i all min ensamhet och gjorde läxor då jag plötsligt insåg att jag inte har skrivit något om vinnaren av melodifestivalen. Det räcker med ett ord, HALLELUJA. Seriöst älskar låten nu efter ett par(hundra) gånger. Så perfekt bara, har en magkänsla av att Sverige kan vara i TOP-3 igen! Hoppas Krista klarar sig snäppet bättre bara ;)
 
 
 
Comming up: Spain Shopping Part 1 
 
 
 
photo, photography, resor, spanien,

Disney har lyckats igen! Såg filmen med Heidi igår och den var verkligen sevärd! Alla skådespelare var super bra, älskar alltid Mila Kunis, hon är så duktig!
Se den ifall ni får chansen, den var visuellt väldigt fin också!


Söta Pia i klostret.

Söta Ina och söta jag

Söta Nasti och JoJo
Sötnöten Nasti
 

Skitsöta Johqu och jag.
 

Jag och Johku och våra supersöta skratt.

Supersöta superPia
Vårt söta gäng
 
Värst vad det blev sött.
 
 
photo, photography, resor, spanien, zaragoza,
...när jag skjuter upp allt jag borde göra. Så bestämde mig för att photoshoppa min nyfunna väns öga. De är otroligt roliga och lätta att jobba med. 
Vissa blev  finare än andra, och här har ni också bevis på att jag inte borde bli en make-up artist. Även om sminket inte är helt hemskt enligt mig, kan hända att t.ex. Nora är av annan åsikt. 
Älskar att leka med photshop, hur fult det än blir så är det alltid lika kul! 
 
"Ice Princess"
"The Devil Inside"
"Seducing Rainbow" 
 
"Purple Madness"
 
Vilken är din favorit? Själv gillar jag kanske mest det "eldiga" och minst det lila eftersom jag gjorde det så slarvigt. 
Hehe, fråga inte om namnen, kände mig som om jag kom på namn till nya sorter av Ben & Jerrys. 
 
 
photo, photography, photoshop,
Har psykologi prov om ett par veckor så tänkte börja läsa redan nu! Känner mig otroligt duktig! 

Senare dyker det upp lite bilder från Zaragoza, stay tuned! IB, skolan,
Nu börjar jag sakta men säkert må bättre. Efter lite över 100 piller och över två liter medicin i vätskeform så känner jag hur krafterna börjar återvända. 
Igår kom jag hem från Spaninen, det var en väldigt lyckad resa, shoppade precis passligt mycket, väskan vägde inte för mycket och det blev för en gångs skull lite pengar kvar. Dessvärre shoppade jag lite till idag så använde en del av pengarna som jag hade tänkt spara. 
Nu ska jag spendera min fredagkväll med en kul biologi raport och ifall jag hinner tänkte jag göra ett ARTPOP arbete med kritor! Ifall det blir snyggt visar jag upp det här på bloggen! 
 
Hade bra mina sockertoppar! 
 
 
 
 
ARTPOP,

Luftrörskatarr, öroninflamation och bihåleinflamation <3 sjukskriven ett tag framöver nu! Kommer tillbaka med bilder från gammeldansen och resan!
Puss!