♥When you touch me I die
Just a little inside
I wonder if this could be love
This could be love
Cuz you’re out of this world
Galaxy, space and time
I wonder if this could be love♥
 
 
 
 
Lady Gaga - Venus
 
Write what you want
Say what you want bout me
If you're wondering
Know that I'm not sorry
Do what you want
What you want with my body
What you want with my body
 
 
 
För mig är detta absolut POP, har lyssnar på den hela dagen, så annorlunda än Gagas tidigare låtar, men ändå väldigt Gaga. Lite synd att det inte är en singel men vi får vänta på att höra den om några veckor, under tiden kan man ändå köpa dena låt på iTunes, det kommer jag göra, så fort jag kan. Gillar verkligen rytmen i denna truddelutt, och texten är så mycket djupare än titeln får en att tro. 
 
 
lady gaga,
Lilla jag fyllde 18 på lördag, helt sjukt, känns som det bara är några dagar sen jag var ett barn och inte fick göra i princip vad jag ville, och inte heller behövde ta ansvar för något speciellt stort. 
Ordnade tillsammans med Lilli en fest på lördag, temat var The Capitol, från The Hunger Games, 
festen var riktigt riktigt lyckad, inget onödigt drama, få som drack för mycket och de flesta verkade ha kul. Tack för den ♥
Det togs över 300 bilder så publicerar de bästa i detta inlägg, iså att inte bloggen blir allt för långsam, ifall någon vill ha bilder som de är med på skickade till dem är det bara att säga till, kommer även försöka göra ett inlägg med lite gåvor jag fick, fick mycket trevliga saker ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
fest, födelsedag,
Äntligen är det dags för höstlov! Behöver verkligen detta. Har inte så mycket speciella planer för lovet, utom att fylla 18 förstås. Och så måste jag läsa Great Gatsby, öva på körkortsteori, öva på psykologi, baka, skriva på TOK (theory of knowledge = bullshit), fixa på min blivande walk-in garderob. Tänker försöka ta det lugnt mellan varven också. 
Höstlovet inleddes mysigt med middag hos Vivian igår, hon åker nämligen till Italien imorgon så vi önskade henne en trevlig resa med god mat och bästa sälskapet som finns. 
 
 
På lördagen var det fest hos Rhia som gällde. Festens tema var "tribal", så alla hade coola ansiktsmålningar och mönstrade kläder. Dessutom delade de ut lysstickor som såg otroligt coola ut när det var mörkt, och nu i oktober blir det ju ganska mörkt haha. 
Om circka två veckor är det dags för min och Lillis födelsedagsfest, vi beställde också 100 lysstickor, som vi kommer dela ut och sätta in i ballonger, vilket kommer se fantastiskt ut, hoppas jag. Dessutom beställde vi 200 ballonger i olika färger plus 100 silver ballonger. Temat på vår fest är Capitol (från Hunger Games) så det kommer vara en massa färg och metalliska färger. Lovar att det kommer tas massor med bilder eftersom snällaste Johanna lovade att vara paparazzi för kvällen.