Inte :(
Skola till klockan 21 och läxor efter det är inte riktigt det ideala skulle jag våga påstå! Som tur får man CAS för detta!
ZZZzzzZz

Denna passar bara för perfekt in på mig, måste lägga ut den på bloggen så jag kan visa min tacksamhet. 
Förlåt för att jag spammar Gaga till er alla ljuvliga läsare men ibland måste man! 
 
  
 

Första gången jag vinner nåt i en internet tävling! Skulle ju ha kunna varit ett bättre pris men chokladen är faktiskt skitgod så blev glad ändå!

Idag är ingen bra dag. Har träningar senare men är inte säker om jag kan gå eftersom jag mår helt otroligt illa (nej inte baksmälla som alla verkar tro ;) ). Imorgon börjar skolan igen efter lovet vilket inte gör dagen bättre. Vädret är deprimerande vilket gör dagen ännu sämre. Vill bara bort från Finland till någon varm plats där man kan äta gott och sola dagarna i ända, snälla ta mig dit någon.

Förlåt för ett deprimerat inlägg, men mår inte bra och ibland måste man bara avreagera sig lite. Hoppas ni inte blev för påverkade av min negativa mojo!

Tjobelishit! 
 

Tumblr_mg5twly6cj1s2wbydo1_500_large
 
Idag börjar verkligheten sakta men säkert återvända. 

Måste jobba på en massa skolsaker och så har jag träningar senare. Men som tur börjar inte skolan fören på måndag så har lite tid att försöka slappa ännu.
 
Senare på kvällen kommer Santtu, Hanna och Kristina hit för att se andra delen av "Lord Of The Rings" -triliogin, 
Sen så får vi hoppas på att jag får den tredje filmen på posten ganska snart så att vi kan avsluta vårt låtsas marathon. 
 
Nu kallar min Internal Assesment i matematik på mig! 

Tjobelibong!
 
Varsågoda, bjuder på lite musik också. (ps. våga inte kalla Taylor Swift countrey efter detta ;) )
 
Taylor Swift - I knew You Were Trouble
 
 
AWESOME, album, amazing music, jontten, livet, taylor swift,