Har haft mycket att stå i den senaste veckan men han ta de lugnt på fredagen med ett långt gympass och god mat på kvällen. Igår var det middag ute med mormor och mamma som gällde samt världens bästa Susannas födelsedagsfest!

Idag hade vi vårt G4 projekt i skolan. G4 betyder "Group four" och betyder att man i grupper ska forska i något som har med alla tre vetenskaperna att göra, alltså biologi, fysik och kemi. Temat man skulle ha var mat och vårt egna experiment gick ut på att testa strukturen på gelé och hur olika substanser och deras pH-värde har en effekt på det. Projektet gick mycket bättre än jag trodde, men  utan mera tråkiga ord från mig så bjuder jag på några bilder från dagen som gått. 
 


IB, photo, photography, skolan,
Härmar min kompis Andrea och gör en lista på artister jag  är säker på att jag kommer se i sommar, kommer antagligen bli en del mera men detta är ju en väldigt bra början. Här saknas dessutom alla andra artister som är på festivalerna som jag inte är lika exhalterad över att se men antagligen kommer tycka om ändå.