Är helt slut! Kom precis hem från Kristina och Andreas halloweenparty! Det var skit kul, men nu måste jag faktiskt gå i duschen och tvätta bort sminket och sånt! Halloween sminket btw ;)

Mamma hade satt på bastun så värmer mej väl lite på samma gång då!

Orkar helt enkelt inte skriva mer nu så Godnatt!

I morgon blir det dagens blogg här så håll utkik!

Bilder från festen kommer i morgon! Orkar inte nu!

Seeya!





Älskar denna!
Hejsan hoppsan!
Internet funkar igen! Kommer säkert gå sönder snart igen -.-' Men nu hinner jag inte blogga typ alls för har skit mycket att göra! Ska baka, sminka mig(halloween) och limma fast horn och allt möjligt! Dessutom måste jag hinna i duschen och gå ut med hunden! Så hinner inte nu :)

Kom just på att jag måste göra läxor också! :D


Bloggar mer när jag hinner!
Hörs!




KOM IHÅG ATT DET GÅR ATT GILLA BLOGGEN PÅ FACEBOOK NU! ;)

För några dagar sen fick vi hem skolfotona :) Tänkte att jag skulle visa dom till er! Inte för att jag ser särskilt bra ut på nån av dom! Menmen kan inte hjälpas :)


Väneleverna!

Klass 9A

Jag;)

Kompisfoto ;) Skit fint va?



Skämtfoto 9A!

och ja jag vet att kvaliten suger!
gilla bloggen på facebook!


Tycker ni alla tar er tid att klicka på den lilla knappen till höger;)
http://www.watblog.com/wp-content/uploads/2010/08/facebook-like-buton.png
jag mig själv att jag skulle börja blogga mera... det gick ju bra! Gårdagen blev inte som planerad, for på en fest istället för att chilla hemma och kom hem för en stund sen plus att internet inte har funkat! Men lovar att jag ska försöka hinna mer med bloggen nu :)

Festen var kul men mera av den chilliga versionen! Var inte så mycket folk där så vi satt mest och pratade :)

Helt mysigt var det dock!

http://us.123rf.com/400wm/400/400/4774344sean/4774344sean0911/4774344sean091102953/6145565-happy-friends-eating-pizza-in-the-living-room-on-the-sofa.jpg
Planerar att ha en sjukt chill fredag! Ska snart ta något att äta och sätta mig framför TV:n och  glo på några serier jag har bandat i veckan! Sen ska jag väl chilla vid datorn och annars ha det kul! :) :D Kanske spela lite playstation3 spel! :)
Vad ska ni göra idag då?


Sorry! hinner inte blogga och svara på era kommentarer! Lovar att jag gör det i morn!

Godnatt!

http://nagelforlangning.blogg.se/images/2009/good_night_4_53234622.gif
Fick hem min nya telefon idag! Älskar den!

Här kommer lite bilder ;)

Hejsan :)
Vet att jag inte bloggat på länge men har helt enkelt inte haft tid! Hade hälsolära prov idag och övade en del igår! Idag gick jag på stan till min läkare började och genst efter det for jag på skribaåterträff :) Så har haft det fullt upp! Men ska försöka bättre mig!
I morgon ska hela skola klä ut sig hela dan eftersom det är halloween maskerad och man kan vinna priser :) Jag ska vara en björn/nalle! Har en mysig dräkt, fast den är utan svans :( Ni får se bilder i morgon :)
Hos läkaren gick det förresten bra! Hade inget speciell, måste bara vila :/

Ska läsa på min modda bok nu! Bloggar snart igen!

Tudilu!

PS. Svarar på era kommentarer så fort jag hinner!


Kom precis hem från skolan och ska nu börja med läxor och sen prov! Senare idag är det 96-ornas match som gäller! Skulle själv ha träningar före men kan inte träna på grund av att jag har sån hosta! Ska antagligen till läkaren i morgon :) Hur har er dag varit hittills då?
Ska göra något nyttigt nu!

Tjubelibong!


Godmorgon! Sovit gott?




Längtar till min telfon kommer så kan ja så småningom börja blogga från den<3

Godnatt!
Pop eller stop?

För mig blir det helt klart pop! Äslar denna sång <3
Satt här och funderade på vad jag skulle göra?
Chilla framför datorn eller öva på hälsoläraprovet! Bestämde mig för att göra båda! Har läst på provet och ska nu sitta här och chilla! :) Har egentligen inget intressant för mig så skriver nog mera senare :)

Hade en bild på mej som jag tänkte sätta hit :D men var för brutal :D sry! blir en gammal :D

Har haft sjukt mycket att göra idag! Efter skolan gick jag med Andrea till en maskerad butik och köpte smink och horn jag behöver till min Halloween dräkt! Gillar verkligen när butiken har flyttat till en mycket större lokal och där finns mycket större utbud nu!
Efter det gick vi alltså på bion och efter det jäktade jag hem så fort som möjligt så att jag skulle hinna hjälpa pappa med att byta ringar på mammas bil! Det tog längre än planerat eftersom bultarna inte ville lossna -.-'  Men när vi till slut blev klara skyndade jag hem och började med läxorna! Har gjort nästan allt nu eller rättare sagt allt utom spanskan :P Hade velat duscha ikväll men hinner inte med det på något sätt :( får väl göra det i morgon på morgonen ifall jag orkar stiga upp!

Måste sova nu :( Godnatt och sov så sött! Ses i morgon efter mina träningar ;)


Var alltså och tittade på Paranormal Activity 2 idag med Andrea! Den var sjukt bra, enligt mig! Hela biosalongen hoppade till, skrek och ryste under typ hela filmen! Den var sjukt skrämmande faktiskt! På ett lite annat sätt än alla andra andra skräckfilmer, inklusive första filmen! Denna var mera så att man visste att något skulle hända och så kom en stor smäll och alla skrek! Skit skrämmande men sjukt bra! Rekommenderar verkligen!
Här kommer trailern för er som inte sett den! ;)


Sitter och äter med Andrea och så hjälper jag henne med sitt finska föredrag hon har i morgon! Är ingen hejare på finksa själv men hon ville ha hjälp och visst hjälper man en kompis i nöd va? ;) Före vi kom hit gick vi till punanaamio och köpte lite halloween saker som jag ska ha på mig nästa veckoslut! Kommer bli kul! Ska på fest då :)

Snart ska vi ge oss av till bion där vi ska gå och se på Paranormal Activity 2 ;) Ser frammemot det! Hoppas den är bra och skrämmande och ingen flopp! :)

Bloggar mer på kvällen ifall jag hinner!

Hejdå och hade bra!


http://laroutesansfin.files.wordpress.com/2009/10/halloween-citrouille1.jpg
Ska ge mig iväg till skolan nu! Synd att höstlovet är slu nu :( Men det är skönt att börja med teckning klocka 9 på måndag morgon som är sjukt seg för mig! Efter skolan idag ska jag och Andrea till stan och äta och sen ska vi på bio! Vi ska se Paranormal Activity 2, hoppas att den är lika skrämmande som ettan! Nån som vet? Har inte mer att skriva nu egentligen! Kan ju ta upp att min engelska uppsats kommer gå skit! Vi skulle göra en luntlapp hemma och det gick väl lite si och så igår!

Nu måste jag ge mig iväg! Hejdå!


http://atimefortea.files.wordpress.com/2010/08/back-to-school.jpeg
Så nu ska jag alltså bege mig till bastun med pappa! Är så skönt att basta på söndag kvällar och släppa alla stress innan skolveckan! Efter det ska jag sätta mej med kvällsmaten i soffan och titta på Dance :) Roligt att titta på alla sjukt bra dansare! Om ni har möjlighet så tycker jag ni ska kolla pådet programmet ;) Kommer ju tyvärr på finska kanaler! men här är en länk där man kan se på danseran som har dansats( http://www.ruutu.fi/) Sen letar ni på dance i sökfältet och vips så kan ni se på dans!

Nu har jag varit här så länge att bastun säkert blivit kall så måste sticka nu!

Hade bra och syns i morgon! Godnatt!

http://www.ravintolasassi.fi/uploads/pics/sassi_sauna_01.jpg
http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/1144/350__1_Sony_Ericsson_U8i_Vivaz_Pro_White.jpg

eller
http://images.bizrate.com/resize?sq=313&uid=1990186127
UPPDATE: BESTÄLLDE EN IGÅR! DET BLEV DEN VITA!
Goddag =)

Har gjort alla mina läxor till i morgon nu men måste läsa mycket på min modda bok tills tisdag så måste läsa på den nu! Läser Innan frosten av Henning Mankell! Sjukt bra bok! Riktigt riktigt spännande!

Jag är väldigt glad! Fick så mycket pengar igår att jag nu har råd att köpa min telefon <33

Tack ännu en gång alla släktingar! och mamma och pappa förstås ;)

Ska öva på mopedkortstestet och fortsätta med modda boken nu!

Hade!

God Morgon snuttisar ;)

Hur sov ni inatt då?

Hoppas ni sov bra för det gjorde jag! Inga drömmar om fästingar idag inte!

Är ganska trött nu och har en del att göra! En sjukt svår engelska läxa, modda bok, mopedkortstest osv! Dessutom har jag träningar på kvällen:/ Ska försöka blogga så mycket som möjligt ändå!

Kan seriöst inte fatta att höstlovet är slut redan! Kändes ju sjukt kort! Så i morgon är det skola som gäller igen då! <3

Igår kväll tittade jag på Glee och måste verkligen rekommendera den serien! Var underhållande, speciellt med tanke på hur trött jag var!

Nu måste jag fortsätta med mina sysslor!

Tjubelibong!

http://www.ellinor.net/wp-content/uploads/2010/04/glee.jpg
*trumvirvel*

De första vinnarna i dagens blogg på min blogg ääääär:

Sanna

http://ssannanilssson.blogg.se/



OCH

Nicklas

http://fejkadblond.blogg.se/



Grattis till vinnarna! Ifall du inte vann nu så får du en ny chans snart! Håll utkik ;)
Tjubeliduu!

Nu börjar mina gäster komma så snart blir det god mat och roliga presenter(hoppas jag ;))

Vi ska som sagt äta morotskaka och så ska vi äta nån sorts kött grej! Vet inte riktigt :)

Hoppas på at jag skulle få lite pengar eftersom jag sparar till en ny telefon! Men såklartar är saker också alltid kul!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva nu, men ikväll kommer resutltaten från dagens blogg och det blir väl kul det! ;)


Ses snart! ;)


GLÖM INTE DAGENS BLOGG SOM ÄR PÅ G JUST NU!




En sån telefon tänkte jag kanske skaffa mig! Eller kanske pro! Nån som kanske vet om den är bra? ;)
Godmorgon bloggen! :)

Hur har er natt varit!?

Jag drömde om allt från fästingar till flicksovrum! Skit underligt!

Nu ska jag ta mej i kragen och gå bort från datorn! Ska i bastu nu med min kusin Rudde och sen ska vi väl spela lite Zoo Tycoon, men så måste jag ju hinna gå ut med hunden i något skäde också! Kommer antagligen inte blogga så mycket idag eftersom mina släktingar kommer hit senare för att fira min födelsedag så kommer ha ganska mycket att göra! Som tex att göra klart morotskakorna mamma började på igår <3 Morotskaka är så otroligt gott! Love it!

Btw tycker jag det är ganska fiffigt med "timern" som man kan ställa in på inläggen så de kommer ut t.ex. tidigt på morgonen om man inte hinner blogga då! Sjukt bra idé för såna som mig som har massor att göra men ändå vill vara aktiva på bloggen! Vad tycker ni om den idén?
För en gång skull har blogg.se kommit ut med något smart!

Nu måste jag rusa! :) Hejdå! Hade bra!


GLÖM INTE DAGENS BLOGG SOM ÄR PÅ G NU!
http://emmaumeabo.blogg.se/images/2010/morotskaka72ppi_108792842.jpg


Tänkte att jag skulle försöka mej på att ha dagens blogg här! Har ju börjat få lite läsare så det kan ju bli kul!
Alla kom med! Ni har ju ganska stor chans att vinna eftersom jag inte har så mycket besökare ;)
Reglerna står på bilden;)

TÄVLINGEN AVSLUTAS I MORGON KVÄLL!


Hallou!

Förlåt för att jag inte blogagt tidigare idag men vårt internet har varit otroligt trögt, plus att min kompis var här och vi gjorde lightpaintings! Sjukt roligt att göra såna! Otroligt kul :)

Om det är nån som inte vet hur det funkar och vad det är så kommer det en litenn förklaring här! Om du vet hur man gör såna kan du ju hopap över detta stycke;)
Alltså, först behöver du ett mörkt rum med så lite ljus som möjligt, det går att göra i ljusa rum också men blir inte alls lika snyggt! Sen behöver du en kamera(system funkar bäst) och lampor( typ olika färgers ficklampor och så).
Du måste ställa in slutartiden till det längsta som går eller vad du tycker är passligt! Det som slutartiden gör är att den bestämmer hur länge slutar är öppen. När slutar är öppen kan du "måla" med lamporna i luften och allt fångas på bild! Vet att det kanske inte var så bra förklarat men ni förstår säkert bättre om ni ser bilderna:) Så här kommer några av dom som jag och Chrisse gjorde idag och igår!:)



Blogg.se är inte sammarbetsvillig så jag fick inte alla bra bilder hit och jag vet att vissa inte är så bra men ändå!

SVARA PÅ MIN FRÅGA!:)

Tycker ni jag ska ordna dagens blogg på bloggen?
En låt från Lady Gagas nya skiva som kommer ut i slutet av året, antagligen lite före jul eller först på nästa års sida, lite olika information på olika ställen! Men om jag minns rätt så sa hon att det blir nästa år på konserten, men jag hoppas på att det blir detta år, vi får se!
Detta är den första sneak peaken om man inte räknar med sången You and Me(?) som hon sjunger på sina konserter! Namnet på albumet är ännu osäkert, hon kommer berätta vad det är på nyårsafton då hon skaffar en tatuering med namnet någonstans på kroppen! Hon kommer ta bild på det och lägga upp på sin hemsida och twitter!

Sjukt bra om man frågar mej! Dessutom är det först en studio version och dom riktiga versionerna blir alltid mycket mer effektfulla och bättre! Ska inte skriva mer nu utan låta er lysnna på den underbara låten istället!

Hejsan svejsan!

Sitter vid datron och ska just börja titta sista avsnittet av Gossip Girl(Season1), Chrisse breve mig på soffan och spelar GTA -.-'

Har egentligen inget mer att skriva om men ska väl ta det ganska lugnt i kväll och snart ska vi äta, det blir spagetti och köttfärssås! Mums!

Som sagt så har jag lite skrivtorka så kommer inte på nåt att skriva :)

Hejs Svejs!

Godmorgon! Sovit gott?
Så otroligt skönt att sova ut och genast på morgonen kunna börja blogga ;) Skönt med en lite paus från skolan och pluggandet! Tänkte titta lite på TV och kanske städa mitt rum! Senare ska jag bowla med några kompisar och så ska jag öva lite på mopedkorts testet! Är ju 15 nu så får ta kort!

Ska sätta mej i soffan med frukosten nu och slötitta på något dåligt program :)

Ha det bra!


“My grandpa used to always say to me: ‘You know, all those other singing girls just like you, I hear they don’t sing live, but you know, ever since you were really little you had good pipes. And whenever I see you sing you always sing live and I like that!’ I suppose he probably didn’t like the leather and all the nakedness very much, but my grandpa liked that I sing live. And I do. I will sing live every night, I will never lip synch, not when you buy a ticket to see my show.”

- Joanne Stefani Germanotta

http://3.bp.blogspot.com/_ZLz-lW9Vfro/S8FBiIAPDtI/AAAAAAAADdE/1pwy94p5eNI/s1600/GG+1.jpg
Som sagt var några kompisar här och sov inatt! Vi lagade taco, åt, titta på film, åt, sov och åt!:)

Det var riktigt riktigt mysigt och kul! Måste tacka än en gång! Tack alla<3 Vi titatde på Mirrors, Get Smart och Benjamin Button! Alla tre filmerna var sjukt bra! Enligt mej då! Dessutom tittade vi på varsitt avsnitt av Grey´s Anatomy och V! Sjukt mysigt att ligga i sängarna på morgonen och titta på TV tillsammans med kompisarna :)

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från igår/idag!

Ha det bra och sov gott!

Hejsan svejsan allihopa! :)

Igår kom några kompisar alltså hit och sov över! :) Tänkte visa alla roliga och underbara presenter jag fick av mina kompisar! :)

Bilder på vad vi gjorde och så kommer i nästa inlägg! :D Enjoy


5 filmer av Chrisse

En imaginery friend, en guldfisk som inte behöver mat och vatten och en napkin bok av Ea och Ina :)


Pinsamma sms bok, allt män vet om kvinnor och godisögon av Nora/Molly ;)

Svampbob strumpor av Molly

Sötaste handduken som finns av Katja

Super duper coola svampbob silkes boxers av Molly :)


Tack för alla underbara presenter! Ni är bäst!
Haha :) Som ni kanske förstod så har jag födelsedag idag! Fyller 15! :D Måste åka iväg till träningarna snart så hinner inte blogga men tänkte skriva så att ni vet att jag lever! Efter träningarna kommer några kompisar hit och tittar på lite film och så! Hinner inte skriva mer nu och knappast mer ikväll så hej hej och ha det bra och ett stort grattis till mig!

ps. hinner inte kolla stavfel!
Har haft sjukt mycket att göra så hinner typ inte blogga alls!Förlåt för dålig uppdatering men har seriöst haft så mycket att göra! På onsdag får vi höstlov så då lovar jag att jag ska bättra mig!
Efter skolan idag bowlade jag, Chrisse, Nora och Molly!

Det gick skit!   Det gick väl lite si sådär! Men bättre för mig än för Molly i början åtminstone!
Hinner inte blogga mer nu så ha det bra och hoppas ni inte stressar lika mycket som jag!
KOMMER ATT SVARA PÅ ALLA ERA KOMMENTARER SÅ FORT JAG HINNER! BLIR ANTAGLIGEN ONSDAG!

ps.  ifall det finns mycket stavfel är det för att jag inte hinner!
Nu har jag äntligen fått lite bilder/filmer från konserten in på datorn!

Lady Gaga var alltså helt superduperotroligtfilifjonkigsuperjävlaskithemul bra! Alltså helt otroligt bra! Hör kommer först en video från konserter och sen lite bilder! Enjoy!
ps. orsaken till att Hey, Soul Sister spelas i slutet är för att Windows Movie Maker inte vill te emot någon lady gaga låt :(






PART.2 kommer så fort jag har hittat en sladd dom passar till kameran jag hade med! Detta var mollys bilder och film :)
Hade en skön och chill fredag igår!Slutade skolan tidigt och på kvällen åkte jag till stan där jag skulle träffa några vänner på Café 18! Den verkliga orsaken varför jag åkte var att Heidi ville ha sälskap medan de andra hade hejarklacksmöte! Men det visade sig att vi hade riktigt kul och mysig där! Tänkte bjuda på lite bilder från igår!

Efter att nästan alla hade stuckit blev jag och Ellika helt vilda och "dansade" till allt från Måns Zelmerlöv till Lady Gaga!





Läste just om världens dyraste telefon som säljs för cirka 5,6 miljoner euro! Det är Apples Iphone 4 i en lite annan version som kallas IPhone 4 Diamond Rose! Den är gjord för hand och utsidan består av cirka 500 diamanter som alla är över 100(?) karat! På baksidan finns det en Apple logo gjord av rosguld och 54 diamanter. Knappen framme på telefonen är platina, där det finns en 7,4 karats ljusröd diamant.



Dessutom följer det en 8 karats bytesdiamant till navigering! Och så är telefonen inne i en box gjord av granit som man på något sätt har specialbehandlat. Telefonen finns i två exemplar vilket gör den ännu mer värdefull!



Tjenis!

Ibland hatar jag blogg.se! Ingenting funkar som det ska med designen osv. Försöker ändra textfärgen på kommentarerna och först ändrar den inte alls och när jag ändrat tillbaka till svart så blir texten blå!? Och inget funkar!!! Ska försöka ta itu med dom i morgon men nu måste jag sova... Är sjukt trött, fick inte så mycket sömn förra natten eftersom jag kom hem ett tiden :)

Det kommer inga LadyGaga baserade inlägg idag :( Hittar ingen sladd som passar till mammas kamera!

Nu måste jag pysa!



http://mindblow.nu/files/2010/08/patrik.jpg
Random bild från google:)

Godnatt!
Hejsan svejsan!

Hade matteprov idag och det gick faktiskt bättre än jag hade trott, utom att jag failade på sista uppgiften, precis som resten av klassen! Efter skolan rusade jag till träningarna som börjar 10 minuter efter att skolan slutar :/ Lite jobbigt! Efter träningarna kom jag hem och mamma hade lagat ärtsoppa och plättar!<3 Såå gott! Men det som var lite roligt var att vi hade ärtsoppa och pannkana i skolan idag! Det är rätt så ofta mamma och skolan tänker lika och lagar samma mat! Nån sorts telepati kanske?

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen! Ska skriva om och visa bilder/film från Lady Gaga konserten i går, ni får veta vad jag tyckte om den så fort jag hittar en sladd som passar till mammas kamera!


ANDREA BERÄTTADE JUST ATT PARANORMAL ACTIVITY 2 KOMMER PÅ BIO 22.10!!! BLEV SÅ GLAD!  VI HAR BESTÄMMT ATT VI SKA GÅ PÅ DEN TILLSAMMANS! KOMMER BLI SÅ BRA! HÄR KOMMER TRAILERN I BRIST PÅ ANNAT!

Tjenis!
Ska duscha nu och sen ska jag försöka öva lite till på matte provet före jag åker till Helsingfors LADY GAGAS konsert! Kommer bli så sjukt kul! Alla säger att hon är bättre live än på cd! Och det är ju lite ovanligt:) Hinner inte blogga mer nu och kommer sent hem ikvälså kommer svara på alla kommentarer i morgon efter skolan och träningarna :)

Hoppas ni har haft en kul dag och kommer att ha en kul kväll:) För det kommer jag defenitivt att ha! ;)

ps. Skulle betyda sjukt mycket om ni skulle vilja nominera mig i nån kategori till bloggpriset! Kommer nog inte att få något pris för är ju så ny och ingen läser ändå bloggen men om det råkar komma nån förbi så sku det va härligt om ni skulle kunna nominera :) Årets nykomling kanske? :) KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGPRISET!

p.p.s Bloggpriset är vår finlandssenska version av blog awards :D

Hade bra!



Hinner inte blogga typ alls idag för jag måste läsa till matte provet jag har på torsdag! I morgon hinner jag inte blogga alls eftersom jag åker till Helsingfors! Där ska jag på LADY GAGAS KONSERT! Ser såååå framemot det! Kommer bli helt amazing! Hinner inte blogga mer nu som sagt men vi ses på torsdag :)

Bjuder på lite bilder på Gaga!
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.53185/Image/ladygaga.jpghttp://aliciahanssons.blogg.se/images/2010/lady_gaga1_85076424.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_XTNKNAUPdn0/S-PrUfgNfuI/AAAAAAAAAH4/OSoYxzyDsBI/s1600/Lady-Gaga-jet-1.jpghttp://ladygagablogsite.com/wp-content/uploads/2010/08/LadyGaGaGaga2.pnghttp://scenbloggen.com/emma/files/2010/05/W_Lady_Gaga_2951711.jpghttp://cookiesenabled.blogg.se/images/2010/lady_gaga_77177557.jpg
http://ichris.blogg.se/images/2010/lady-gaga-corset_76439181.jpghttp://percheprow.bloggie.se/files/2009/04/lady-gaga.jpghttp://gullanone.bloggie.se/files/2009/09/lady-gaga.jpg
Tjenis!

Idag efter skolan kom Chrisse hem till mig och jag gjorde alla läxor till i morgon och alla läxor till torsdag! Torsdagens läxor gjorde jag eftersom jag på onsdag ska på Lady Gagas konsert!!! Kände mig väldigt duktig när jag gjorde alla läxor genast jag kom hem från skolan!
Efter att jag hade fixat alla läxor sjöng vi lite singstar och sen begav vi oss till stadhuset där vi skulle sitta och lyssna på stadfullmäktige möte, det var verkligen tråkigt! Politikerna flummade om nåt och man förstod inte vad hälften sade eftersom de stammade och mummlade -.-
Vi måste sitta där en timme, sen åkte jag hem och sen dess har jag suttit här och chillat! 
Jag och Ella försöker öva lite på spanska förhöret vi har i morgon över msn! Det går inte så värst bra eftersom ingen av oss fattar nåt! Menmen... Vi får nu se hur det går!

Ska väl fortsätta chilla lite och öva på matte provet, ska kanske även öva på mopedkorts provet om jag hinner :)

T
jo!


Jag just nu! ;)
Roligaste lägret någonsin! Vi var inte så många på lägret men det gjorde bara att vi hade roligare tillsammans!

På fredag när vi kom dit packade vi upp och så bäddade vi våra sängar. Vi hade några bekantningslekar och lite annat roligt och så åt vi sjukt goda tortillan! Vi gick och sova ganska tidigt så vi skulle orka hålla på hela dagen.

På lördag fick vi sova hur länge vi ville till skillnad från alla andra läger där man blir uppjagad senast 8! Så himla skönt! Vi åt en stadig frukost och så började programmen! Först hadde vi en kul "orientering" med olika stationer där man sku göra uppgifter och svara på frågor om olika saker! Jag och Molly var ett par och vi trodde det gick bra! Också när vi fick veta alla svaren på frågorna så trodde vi det! Men när vi fick resultaten visade det sig att vi var sist! Vilken shock!
Vi fortsatte dagen med alla möjliga lekar och lite senare gjorde vi tygtryck! Det var verkligen kul! Jag tryckte dödsskallar i guld,silver och vitt på varann på en svart tröja!( Kommer bild lägre ner!)Det blev sjukt snyggt måste jag säga!
På kvällen grillade vi och hade det riktigt, riktigt mysigt!
Vi blev jagde i säng ett tiden!

Kolckan tre på natten blev vi väckta av en hemul med lila hår! Det skulle föreställa en vampyr! Måste faktiskt säga att hon var ganska skrämmande! När jag blev väckt registrerade jag att hon hadde lila hår på sig men tänkte inte mera på det och fortsatte sova. Hon fortsatte skrika och alla blev sura för att vi måste stiga upp plötsligt! Vi hade sovit cirka en timme och så måste vi plötsligt vakna!
När hon inte slutade skrika trodde jag att Ellika och Henna som var de enda människorna jag inte såg hade gjort nåt hemskt men sen förstod jag att vi skulle stiga upp och göra nåt! Vi blev befallda att ta med oss en halsduk och en ficklampa!
Så vi stegade raskt ut på gården och väntade på att ledarna skulle få upp Ellika ur sängen! När Ellika väl kom ut på gården började "hemulen" att binda ihop oss och sa åt oss att vi skulle följa spöken som hängde i träd! Spökena var reflexer så det gällde att lysa på dom med ficklamporna! Om en stund skulle vi sätta halsdukarna framför ögonen och så skulle vi först hitta en sked åt oss. Skeden låg gömd i en smörja med makaroner, köttfärs och vatten... Bläh! Efter det skulle vi äta bland annat kattögon och maskar!  Banan fortsatte en stund med alla möjliga otäcka saker och när den till slut var slut så gick vi in i den varma stugan och drack en kopp varm choklad innan vi gick till sängs igen!

Idag städade vi mest och fortsatte filma på vår film som vi började filma på på fredag kväll, det är en skräckfilm som handlar om att ett gäng kompisar som efter ett bröllop kommer ut till en holme till en stuga som dom hyr och ni vet säkert resten ;) Kommer sätta den hit när vi får slutet filmar och allting klippt ihop:)

Nu ska jag göra läxor och kolla på lite tv! Kanske även sjunga lite singstar som jag köpte på fredag! :)

Här kommer bilder från lägret!


UPPDATE: MIN DATOR VILL INTE SAMMARBETA SÅ RESTEN AV BILDERNA KOMMER I MORGON! IFALL JAG HINNER! HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA EFTERSOM JAG SKA PÅ LADY GAGA PÅ ONSDAG OCH MÅSTE FIXA EN HEL DEL INNAN DET!
Förlåt att jag inte bloggade tidigare men har haft fullt upp hela dan:)
Före och efter skolan var jag till Galna Dagar och shoppade lite, köpte mest godis och snacks till lägret jag ska på i morgon:)
Så kommer inte skriva något under hela veckoslutet ifall jag inte får nån internet grej där eller nåt:)
Men ni får väl klare er utan mej!

Ska försöka blogga innan jag åker men vi får se om jag hinner:)



En kompis och hennes kompis hade gjort en film på sommaren :) Ni måste verkligen se den! Otroligt rolig och dessutom lite skrämmande! Och dessutom har dom tuffa effekter! Bra jobbat tjejer! ;)
Gå in på youtube och ge dem en liten god kommentar :)

Den är bäst!




Byebye!
Idag är en stor dag! Bloggen fyller en månad!

Under den korta tiden har jag lyckas få en hel del nya läsare :) Vill bara säga att jag verkligen uppskattar alla som läser min blogg och kommenterar :) Sjukt kul att veta att nån gillar det jag skriver:)

Har väl inte så mycket mer att säga nu :)

Ha det bra och tack igen! ;)

TJUBELIBONG!

Efter skolan idag gick jag och Andrea till Galna Dagar:) För dem som inte vet så är galna dagarna Stockmanns readagar!
Vi gick runt och kollade ganska länge på kläder, spel och etc. Andrea väntade på att hennes kompis skulle sluta skolan sen skulle de planera nåt "party" :) Men hennes kompis ringde aldrig så hon blev sur och bestämmde sig för att komma till mig istället :D
Precis då  vi skulle börja gå mot bussen ringde min mamma och sa att hon var på stan så vi kunde köpe en hårdskiva till mig! Blev så jäkla glad! Har väntat sjukt länge på att få en :)
Efter att vi hadde köpt min hårdskiva började jag och Andrea gå mot Zabadak eftersom vi kom på att hon måste betala sitt läger vi ska på på veckoslutet :)
Sen ringde Andrea sin mamma och frågade ifall hon kunde komma till mej, men hon hade glömt att hon skulle fixa maten idag så hon måste fara hem!

Så nu sitter jag här och ugglar för mig själv, ska snart ut med hunden och sen ska jag försöka fixa lite läxor :)

Hur har er onsdag varit?



<3



DE GULA PÅSARNA TAR ÖVER STAN!


Läste just om en kul sak de har uppfunnit i Japan, som vanligt är allt från Japan lite galet! Denna gång har de uppfunnit små djur som är formade som mjölkburkar. Djuren är till för att meddela dej om du lämnar kylskåpsdörren öppen! När du öppnar dörren hälsar djuret glatt på dej, men om du lämnar dörren öppen kommer den att bli irriterad och meddela dej om detta. Den vet om du lämnar dörren öppen på grund av att temperaturen stiger, så om det blir varmare i kylskåpet än det borde vara blir den sur på dig.
Ganska kul grej:) Och den kan ju behövas, finns många som lämnar dörren öppen, t.ex. jag ;)

Vad tycker ni om den här grejen?

 

 

UPPDATE: De heter fridgeeZoo :D och här kommer en lite video med djuren ;)

 

 

Fräsch rubrik jag vet, men det är så jag känner just nu! Kan inte andas genom näsan och det snurrar runt... Icke kul! Kunde inte blogga igår eftersom jag hadde massor av projekt och läxor och desstuom bowlade jag med några vänner! Det var verkligen kul! Det gick lite sådär eftersom jag inte bowlat på sjukt länge! Men det gick bättre för mej än för många av mina kompisar åtminstone!

Här kommer en liten bildbomb!

VARNING! INGEN ser särskilt normal ut på bilderna. Titta EJ om du är känslig!


Jenny&Ada

Molly&jag :)

Ea


Måste sluta nu, vill ju inte skada mina läsares mentala hälsa:)



Hej, hinner inte blogga!

Hejdå!


Mina bullar blev goda! Men de blev inte som de skulle blev men what ever de blev goda!:D Medans vi åt mina bullar kollade vi på Dance och precis som förra veckan måste jag säga att finnarna kan dansa!

Efter tv tittandet gick jag och pappa i bastun, ska snart gå och sova bara mitt hår torkar... annars ser jag ut som en pudel i morgon, inte kul!

Nu ska jag sova:) Godnatt! :)



Kolla på den här videon! Sjukt kul!

Men man tycker ju nästan lite synd om killen ibland! :)



Höhöh!
Ska baka lite bullar med smöröga nu :)Finns säkert något namn för dem men vet inte vad det är:) Kommer bara på det på finska! Har spelat Heroes Of Might and Magic hela dan, ett otrloigt gammalt och lame spel jag spelade när jag var typ 8! Men det var kul att leka lite med det igen :)
Mår lite bättre nu, inte lika ont i halsen och behöver inte snyta mej konstant! Så det är väl bra :)


Hur har er söndag varit?


Random bild från Google ;)
Hejsan Svejsan på Dejsan :)

Idag ska jag bara ta det lugn och försöka vila bort min förkylning! Har ont i halsen och är stockad i alla gångar som finns ungefär:( Så jag tror inte jag ska träna idag:/ Ska äta lite frukost nu och så tror jag att jag spelar nåt lame spel :)

Hade!




En trött och sjuk jag.
SER OTROLIGT DUM UT PÅ BILDEN! :D Py Pan!
:DDDDDDD




JULMINNEN<3 BARNDOM<3 :)))
Har ont i halsen :( Måst fråga mamma om vi har halstabletter... Tänkte slänga in ett snabbt inlägg eftersom jag hittade en kul sak på nätet :)

En gubbe tappade medvetandet av att han blev stungen av ett bi... En doktor kallades till platsen och han konstaterade att mannen var död. De täckte honom med en duk och började ordna för begravning... och när liket låg i sin kista på begravningsbyrån hörde personalen ett bankande och skrik och gick för att kolla varifrån det kom. Mannen hade bara varit medvetslös och var alltså på väg att bli levande begravd. Som tur vakna han i tid.
Vilken super läkare! Verkligen skicklig!
Allt detta hände i Polen :D Vilka klåpare :D


Nu ska jag äta resten av min super duper mega ultra stora pizza jag har kvar av. Och kanske lite tårta efter det:)
See Ya! mina underbara läsare :) Ses i morn :)


Oj oj! Matchen idag var den bästa jag sett mitt lag spela, om man räknar bort de sista 20 sekunderna som gjorde så vi förlora matchen. Vi spelade mot Gigants, ett fysiskt mycket större, äldre och erfarnare lag. Vi spelade jämnt hela första perioden och gick i ledning genast i andra, ledningen hölls ända tills det var typ 20 sekunder kvar ochgiganterna gjorde ett mål så det blev jämnt. I anfallet sköt en av våra bästa spelare ett riktigt riktigt bra skott men det studsade från målvakten till stolpen och just och just ut :( I nästa anfall gjorde motståndarna mål och tiden tog slut! Så vi förlorade alltså med ett mål!
Mitt eget spel gick sjukt bra! Tog 100% av skotten. Var bara på plan under två straffar ;) Den första tog i stolpen och i den andra rörde skytten på foten. :))))

Herrarna hade också match idag! Den gick riktigt åt prutten! Förlorade med 9 mål och spelade inte så värst bra! Hade tyvärr inte kameran med idag så kan inte visa bilder. En sak som var kul på matchen var att min bror Andy hade guldshorts på sig:) Det är en ny grej i SM-ligan, den som i laget hittills har gjort mest mål bär guldshorts, precis som i ishockeyn men där har dom en guldhjälm! Problemet var att shortsen inte var guld, de var grön/brons/mässing aktiga :S

Ska inte skriva mer nu, så att det inte blir en roman :)
Såna shorts borde det ha varit!

Som sagt var jag på teater idag:) Den var bra och kul, man skrattade rätt så ofta. Men det är inte något jag skulle gå och se fler gånger :) Men den va kul att se iallafall:)

/>Kom hem vid 9 tiden, efter det kollade jag på två avsnitt av gossip girl :) Kul program! :D Har inget att skriva om just nu ska väl titta på Gray´s Anatomy och Vampire Diaries, sen ska ja sova, har tidig väckning i morgon:) Match klockan 11 :)

Tjubelibong!



Min väldigt satsade bild, gjord på paint!

Jaha, då var man ända barnet som bor hemma. Andy flyttar idag :( :) Kommer kännas underligt, blir så tomt i huset liksom! Är van att ha en 5 personers familj, nu är vi bara 3. Nåå, men man vänjer sig säkert.

Idag har jag varit i skolan som vanlig och gått till stan med Nora, vi hämtade biljetter till en teaterföreställning jag och mamma ska på ikväll och köpte lite godis:)  Nu tänkte jag spela lite Zoo Tycoon :DD Sjukt kul slöa dagar som denna :)

Hade:)



http://www.fredag.info/forestallningar/stenar_i_fickan_bilder/banner2.jpg
Teatern vi ska på :) Är nån sorts komedi!