Ska göra lite läxor nu:) Har hussa föredrag om Indien i morgon :( Men kommer nog gå bra tror jag :)
Tänkte visa några danser från söndagens Dance som jag gillade, tyvärr hittade jag inte de bästa :( Och tyvärr är allt på finska :( Men det är ju dansen som är det viktiga ;)

UPPDATE: De lägger ut olika videon varje dag så dessa är de ända som finns just nu!
Säger inget annat än FAIL! och stackars flicka!
Titta på videon så fattar ni:)




UPPDATE: Videon funkar tydligen inte till alla så här kommer en länk

Hellou!
Vet att jag inte bloggade igår men hade inte tid! Kom hem sent från skolan och måste genast baka lite eftersom vi skulle få gäster senare för att min bror fyllde 19 här om dan. Sen måste jag öva på geografi provet som jag hade idag, det for OK btw:)  När gästerna kom så måste jag umgås med dom och efter det öva igen och sen och lägga mig. Så kunde inte :(
Idag har jag efter en lång skoldag med prov+fyra lektioner varit på träningar och kom precis hem och ska nu äta och sen ut med hunden :)
BRB!

Satte ett mål för mig att jag ska kunna spagat före julen! Lycka till :DD


<3 Usher feat. Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love




Sorry för dålig uppdatering, har inte hunnit helt enkelt. Har haft så mycket skola och så! Men detta har hänt medans jag var borta!

Igår

Efter skolan skulle jag, Molly och Nora bowla men det var fullt så vi gick till äventyrsparken istället. Hade inte planerat att vara där särskilt länge men vi hittade en skatt. En fullständigt gudomlig skatt. En rund stor gunga...Vi blev kvar och gunga i cirka en och en halv timme. Verkligen den bästa gungan nånsin. Efter det spelade vi lite Tic Tac Toe och klättrade i ett "nät". Absolut den bästa dagen på länge :D Tack Molly och Noraaa ;D

Här kommer bilder från igår!






Kul eller hur? ;)


Idag

Efter skolan hade jag spanska som vanligt och sen genast efter det träningar! Efter det har jag bara chillat lite framför tv:n och ska nu börja öva på geografi provet jag har på torsdag.
<--- spännande dag eller hur?


Sköt om er ;)
Hur har ni sovit inatt då? För engångsskull somnade jag på en söndag utan att vrida mej i evigheter i sängen, så är glad för det:)

Har lite skyndsamt nu, måste börja klä på mig och äta frukost:) Men tänkte snabbt svara på lite kommentarer och så:) Efter skolan idag ska jag kanske gå och bowla med några vänner, vi får se:) Hinner inte skriva mer nu :) 
Vi ses :)


ser skönt ut!

Har gjort största delen av läxorna och bakat mockarutor nu(fick lust att göra det eftersom det inte blev nåt igår) och ska nu se på Dance:) Försöker hitta städer i Sydafrika på samma gång så blir lite svårt :D Men försöker:) Har en tråkig inläggs boom nu men ja lovar att bättre mej:)

Yo!

! Gick väldigt dåligt för oss på turneringen:( Förlorade alla matcher, det var helt enkelt inte vår dag idag:( Jaja, nästa gång så visar vi dom:)


Är med och tävlar om en One Piece på http://dennism.se/ :) Skulle va så nice att han ha en sån:) Dom ser så mysiga ut:)


Ska äta lite äppleäfterrätt nu och titta på någon dålig komedi med mamma och pappa:)

Har stopp i hjärnan så kommer verkligen inte på nåt att skriva om nu så vi ses säkert på måndag då:) Kommer antagligen inte blogga i morgon eftersom jag har handbollsturnerng :)

Heeys Sveeys!
Hejsan Hoppsan Allihopa!

Har haft en chill morgon! Spelat lite med Chrisse och nu ska vi gå ut med hunden och sen tänkte vi baka, vet inte ännu vad, men antaligen frallor och/eller mockarutor.

Igår kollade vi alltså på film, på Prince Of Percia. Den var sjukt bra men lite dåligt gjord på vissa ställen och det störde mig att huvudpersonen pratade brittisk accent ibland, passade inte in. Men rekommenderar ändå!

Kommer inte på mer att skriva om så ska gå ut med Cissy nu:)

Hade!


http://www.i-watchnow.com/wp-content/uploads/2010/05/prince_of_persia_the_sands_of_time_poster.jpg
Tjosan :)

Efter skolan idag gick jag till min frissa V.O.G och klippte håret, det blev rätt så bra:) Skulle sätta bild men sen kom jag på att min dator inte funkar :( Efter det väntade jag på stan på att mina kompisar skulle sluta och undertiden kollade jag på lite skor... Tänkte kanske köpa såna:http://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2009/03/nike-dunk-high-premium-orange.jpg
Är inte helt säker men åtminstone något med orange:)

Sen for jag, Molly och Ellika till ungdomsgården Zabadak och chillade där en stund men mina kompisar måste sticka tidigt eftersom de skulle rida idag:( Men jag blev kvar och spelade rappakalja med ledarna :))) Skit kul!
Stannade där till typ sju då pappa kom och hämta mig och vi åkte till min farmor för att besöka henne och hålla henne lite sällskap:) Efter det kom jag hem och åt en underbar middag med köttfärsbiffar och svampsås<3
Nu kom Chrisse hit och vi ska spela lite Lord Of the Rings och titta på lite film :) Bloggar mer i morn :)

Seeya:)

http://www.bollyposter.com/posters/games/10jan09/The.Lord.of.the.Rings.Conquest.jpg
Läste för ett par dagar sen att pepsi har lanserat en ny smak som just nu bara finns i Japan. Drycken kallas Pepsi White och är pepsi med yogurt(STAVNING?) smak... Brukar vara ganska öppen till nya smaker men cola och yogurt? Verkar lite weird? Får väl se vad den smakar om den någonsin kommer så långt som till norden:)

Vad tycker ni om idén med cola och yogurt?

Änligt polska meterorologer kommer vinter bli den kallaste 1000 år. De säger att golfströmmen har blivit svagare och att den kan inte längre hålla borta strömmarna från ishavet :S  Meteorlogonerna tror att det ovanligt kalla höstvädret är ett bevis på det.
Vet inte rikitgt vad jag ska tro, men hoppas verkligen inte att det blir så! Förra vintern var mer än nog åt mig!

Vad tror ni om detta?

Läs mer
http://norran.se/nyheter/inrikes/article1090318.ece


Skandinavien denna vinter?
HAHA! Hittade just ett mail med två videor som min kompis Molly hittat! Verkligen sjukt kul! Men tycker synd om flickan som gör bort sig, men även lite om Harry Potter skådisarna;)

Checka it ut :)


Förlåt att jag inte har bloggat så aktivt de senaste dagarna, orsaken är helt enkelt att jag inte haft tid och för att jag inte har fått min egen dator att funka. Använder familjens gemensamma dator nu också! Kommer inte kunna sätta in bilder på datorn så kommer bli ganska mycket google bilder den närmaste tiden:( Men jag kan ju berätta vad jag gjorde medan jag var borta:


Tisdag

Efter skolan gick jag hem till Molly och tittade på en film som vi hade börjat på för nån vecka sen. Den heter Ond aning och huvudrollen spelar Sandra Bullock som är en av mina favoriter, hon är alltid så bra. Filmen var verkligen bra men en aning psycho... Efter det for jag och mamma till stockman för att köpa jeans till mig. Köpte ett par blåa och ett par svarta!

Onsdag

Kom hem efter skolan och måste snabbt göra mitt föredrag och arbeta med läxorna innan jag drog iväg till Åbo Svenska Teater att se på Les Miserablés där! Den var verkligen otroligt bra, vidunderligt.
Kom hem sent, gjorde resten av läxorna och gick till sängs.

Torsdag

Efter skolan kom jag hem och packade mina tränigssaker snabbt och rusade sedan till träningarna!
Har varit otrligt trött idag så har inte orkat göra nåt anat än att chilla vid datan:)
En positiv grej som hänt idag är att mitt föredrag i sammhällsläran gick bra! :)


UPPSKATTAR VERKLIGEN ALLA MINA LÄSARE SOM LOGGAR IN PÅ BLOGGEN DAGLIGEN! OCH ÄVEN NI SOM INTE GÖR DET FÖRSTÅSS, ÄR VÄLDIGT TACKSAM :) TACK <3





Har fysik lektion nu och är klar med mitt projekt så jag får surfa runt fritt. Jag skrev om ögat, det var intressant så jag är glad att jag valde det. Har ännu matte efter detta och sen får jag gå hem. Hemma måste jag snabbt gå ut med hunden, göra läxor och öva på föredrag. Sen ska jag på teater med mamma och mormor. Vi ska se på Les Misérables på Åbo Svenska Teater :). Det blir kul! 

Beklagar att jag inte blogga igår :( Orkade helt enkelt inte! Kommer säkert inte blogga så mycket idag heller eftersom jag kommer hem sent efter teatern. Men ska bättra på mig. Lovar


Har haft en oreoligt skön och chill dag idag!
Som sagt hade jag ingen skola idag eftersom jag var i Ulappa med min vänelevsklass. Det var verkligen roligt och det var skönt att få skippa skolan på måndag då jag alltid är som tröttast. Enda som störde mig var att när jag skulle börja ta bilder märkte jag att mitt kamera batteri hade blivit kvar på skrivbordet, fail.

Efter att jag kom hem tidigt så hade jag planetar att gå och bowla med några kompisar men det blev inget eftersom alla kompisar hade nåt att göra iallafall! Eftersom det inte blev nåt spelade jag lite spel och nu ska jag börja göra läxor och öva på förhör som jag tror vi har i moron!

Förösker blogga ännu ikväll :) !

Som sagt var jag och tittade på Åbodagens fyrverkerier idag(: Här kommer lite(en massa) bilder.


Explosion...



There you go :)



Före fyrverkeriet hade vi ju match, vi spelade super men vi förlorade. Vårt problem var att bollarna inte gick in i mål. Vi fick bra chanser hela tiden men failade... Men det gick verkligen bra om man tänker på att laget vi spelade mot var äldre och dessutom de bästa i serien, så dock rätt bra.


I morgon har jag ingen skola! YEEEAH! Eftersom jag ska med min vänelevsklass till Ulappa som är en gård utanför Åbo. Där ska vi hålla lekar och program för sjuorna.
För dem som inte vet så är vänelever alltså nior som ska hjälpa sjuorna att känna sig hemma och trivas i skolan osv. :)
Kommer att ha en riktigt chill dag idag! Först kommer Chrisse kanske hit och spelar några spel. Senare på kvällen har jag match och efter det ska jag och titta på fyrverkerier. Det är Åbodagen idag så Åbo stad bjuder på lite underhållning (: Kommer antagligen ta lite bilder där så ni får se lite(: Vet inte vad jag ska skriva om mera nu så ni får se på lite bilder istället :)

Vet att den inte är så snygg :DDD


Sjukt tråkigt-.- Ingen kompis är ledig, alla verkar ha något att göra:( Skulle vilja träffa nån och ha lite kul, men men! Nån som vill hitta på någonting?!

Som sagt var jag på handbollsmatch idag! Det var Åbo IFK mot Sjundeå IF. Matchen var riktigt riktigt spännande och jämn! Det hände massor i matchen men inte så mycket mål, men var verkligen skit bra match! Det som int var kul i matchen var "det tredje laget", domarna. Dom var skit, riktigt skit. Matchen slutade 23-21 till ÅIfk :)

Bjuder på lite bilder från matchen:)


unbelivable save!


89an och 91an är mina bröder :) vet att den är suddig men :D


där ser man dem igen!


Sätter inte in fler bilder nu eftersom de int blev så bra idag och jag tog dessutom inte så många!

Bloggar snart igen!

Jontte ;D
Haha :) Vet att jag sa att jag skulle gå och sova men hittade bästa videon ever!
Den är på finska men man kanske förstår lite ändå! De är helt enkelt en gumma som blir galen!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag bädda ner mig i min säng. I morgon ska jag och se på ett par handbolls matcher så kan bli lite knappt med uppdateringen, men jag lovar att jag visar bilder från matcherna sen.

Glömde i det förra inlägget att nämna att jag och alla andra i vår skola sammlade in pengar till hungerdagen idag så kommer att visa några bilder från det också. Skulle ha varit riktigt kul men det ösregnade och åskade så ingen var ute på stan så vi fick inte speciellt mycket pengar:) Men lite bättre än ingenting, människorna i öst afrika, som jag tror pengarna gick till i år, får ändå ganska mycket för ca 30€(ca 300kr) som jag och mina kompisar sammlade in.

Men nu ska jag och sova :) Sweet Dreams!


http://www.redcross.fi/aktiivit/operaatio_nalkapaiva/sv_SE/index/_files/84099342415043833/default/551x250_Napa_SWE.jpg

Halloij :)

Har haft ganska chill dag:) Efter skolan for jag, Heidi och Ina och äta på subway.Smaskens. Efter det for ja hem och sen dess har jag bara chillat på facebook och msn :) Har inga speciella planer för veckoslutet! Skulle vilja göra något med kompisar men alla har något dumt program eller så är de sjuka :( snyft.

Tittade på videon av Christina Aguileras sång Beautiful just och fattade nu först vad sången egentligen handlar om ... Check it out!




ps. är ganska glad för en sak :)
Tråkig dag idag! Efter skolan gick jag och äta med två kompisar och sen gick vi till träningarna! Efter träningarna kom jag hem och började jobba på mitt hussa föredrag :) Är klar med det men har inte öva alls så måste göra de nu :)

En nice sak som hände idag var att vi fick nya träningsväskor :) Så jag behöver inte konkka på min gammla,tunga och söndriga väska längre :) JESS!


Nya väskan :)
En vän till mig visade en kul video för nån da sen :) Skit kul !

Skit weird men ändå :)
Ja hatar regn! Det är så blött, speciellt när man ska gå från ställe till ställe :( Fast när man sitter inne är det ju rätt mysigt :) Vad tycker du om regn? Hatar när jeansen är dyblöta längst ner! Och de hinner inte torka till nästa dag! Fy f*n!
Utan regnet har min dag varit ganska skön:) Skola--->hem--->hunden--->träningar--->hem :)
Hade nån sorts käppgymppa på träningarna så baklårena skriker! Men träningsvärk är absolut den bästa värken!

Har föredrag i både samhällslära och huslig ekonomi på fredag så tänkte jobba på dem lite nu:)

Som ni säkert har märkt har jag fixat en ny design ? Va tycks ?

Men nu måste jag faktiskt jobba på föredragen :)

So long !



regn ...
Tjenixen :)

Idag har varit en vanlig tråkig dag:) Har faktiskt inte gjort något speciellt... Så finns egentligen inget att berätta.

Men efter skolan hade jag iallafall spanska och efter det genast till träningarna som börjar före spanskan är slut :( sen kom jag hem och gick ut med hunden efter att jag slappat lite på datan, sen åt jag nudlar och kyckling<3 Mums!

Har försökt göra en ny design eftersom jag tycker denna är tråkig och opersonlig, men får dock inte det och funka! Men ska fortsätta försöka nu :) Hade:)

Låt som har spelat i huvudet hela dagen :





Skulle vilja se filmen SALT med
Angelina Jolie! Nån som sett ?



Har studiehandledning nu och har ganska slapp lärare så vi får surfa runt lite hur vi vill, så tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg! Efter skolan har jag spanska och sen har jag träningar, sen ut med hunden och sen slappa resten av kvällen :) Hinner inte skriva mer nu eftersom jag slutar :)

See ya :)


Efter skolan idag gick jag på stan med Ea och Ina för att "shoppa". Shoppingen gick nu lite si och så, hittade inget jag ville ha i någon butik men vi hade roligt i alla fall. Först gick vi till bibban eftersom Ea skulle kolla om en bok fanns där sen gick vi och tog en liten munsbit på Coffe House, där kom vi på idén att gå och titta Vampires Suck så vi gick och kollade när den gick:) Efter det for vi till några butiker och sen hem snabbt och ut med hunden och sen till stan igen. Min buss var 20 minuter försenad så hann just och jämnt  till stockman för att köpa nya hörlurar eftersom mina gammla svek mig:) Efter det rusade jag till biografen för att träffa mina kompisar!
Filmen var verkligen bra! Åtminstone om man är så trött som jag är just nu... Skrattade typ genom hela filmen:D Så rekommenderar verkligen! Men titta gärna på den när ni är trötta för den är ganska lame men när man är trött är den skit kul :) Nu måste jag göra läxor och sen och sova, är helt slut :)





Mina nya hörlurar :) Orange har plötsligt blivit min favorit färg så ni kommer antagligen se mycket orange här snart :)



Trailern till Vampires Suck :) Enjoy

Tjenis :)

Har slötittat på dance nu och måste säga att finnar kan dansa! Men de bästa dansarna i programmet hittills har varit finlandssvenska :D haha :) Nu ska jag gå och göra geografiläxan jag just fick veta att jag hade och sen ska jag i bastun och sen ska jag bädda ner mig i min väldigt sköna säng. Not. Måste allvarligt få en ny säng ... Den här är hård och obekväm och allt som gör en säng dålig! Men jag ska iallafall gå och sova snart så ni hör mer av mig i moron :)

Bye bye :)

Ja, hej det är jag Ea från vbml här :) Jag och Jontte håller på med lite gästbloggning. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Jag misstänker att han har samma problem.

Jontte har bloggat i typ en månad (mindre väl?) och har redan mer besök än jag och Ina. Jaja, det berättar bara om kvaliteten på inläggen. Så förvänta er inte nåt revolutionerande inlägg (alltså, jag kan bara inte stava detdär ordet?) Blir inte bättre av att jag just fick veta att Jonttes inlägg verkar bli värsta romanen. :DD

Okej, då skriver jag väl om samma sak som han då :)

Niin, jag är alltså Andrea från www.vbml.blogg.se , bloggen som jag har tillsammans med Kristina, min bästis. Vi säger att den handlar om Vänner, Böcker, Musik = Livet (vbml, ni fattar va?), men den handlar nu mest om våra oerhört tråkiga liv. (jag talar för mig själv, vet inte vad Ina tycker :D) Men vi pressar in en rescension (kan inte stava det heller) här och där. Ganska mycket blider brukar vi ha :) Vi gillar båda att läsa, dansa, vara på datorn och med kompisar, lyssna på musik osv. Skulle bli för långt om jag räknar upp allt.

Ja, jag är kaveri med Jontte. Har varit det sen... ja vänta nu? Vet inte ens själv. Var lite kaverin på 5&6an, blev närmare på 7:an när jag och Ina inte var på samma klass. Nu går vi på 9:an. Vi får sen hur det går sen när vi far till gymnasier och vart man nu allt far. Men det finns bara ett svenskt gymnasium i Åbo, så vi hamnar antagligen båda där. Men man vet aldrig :)

Okej, nu kommer jag inte på nåt mer att skriva. Blev lite långt kanske?
Hoppas jag får blogga här igen! Kram jonttesbloggläsare! Ea


Jag och Ina :)
Hejsan alla :)

Har haft den tråkigaste dagen ever och bättre lär den väl inte bli! Steg upp typ klockan 10 och sen dess har jag haft det tråkigt framför datan och tvn :) Ska väl fortsätta med det tror jag:) Senare på kvällen kommer den finska motsvarigheten till So you think you can dance så det ska jag titta på:) Annars ska jag väl bara slöa och göra läxor !

Ett litet plus är att jag hadde hela 42 besökare igår och 39 redan idag :))) TACK alla underbara människor :)



DETTA VAR ETT VELDIGT TRÅKIGT INLÄGG, BEKLAGAR :)
Heijsan bloggen :)

För ca två veckor sen blev jag konfirmerad och då fick jag ett kors! Ända sen dess har jag burit det runt halsen hela tiden! Men häromdan när jag tog av det för att jag skulle träna upptäckte jag hur otroligt naken jag kände mig utan det runt halsen! Det kändes som något väldigt viktigt saknades och att allting inte skulle stå rätt till! Så nu är min fråga till er! Känner ni er någonsin naken utan ett smycke ?

Skit random bild från google:)


Så ser mitt kors ut :)
Kom hem från klassresan på Albanus! Det var verkligen skit kul! Men är helt slut nu...Orkar inte skriva så värst mycket just nu så lägger in lite bilder från resan så ni får se på dem isället:)

TACK alla från min klass som gjorde detta till den bästa klassresan nånsin ! :)


Molly och Ea :)



Emil och Jonzki


Lotta



Sockan


Jag :)

Jag och Naiima

uuuh...aaah

Hahah

Lotta,Jussu,Emil,Jonzki och Sockan på berget på nötö :)
'
Snapple <3

Naiima klättrar upp i masten


Som ni kanske ser så hadde vi verkligen kul :) Tog evigheter att ladda upp bilderna så därför har jag inte uppdaterat fören nu :)
Som ni kanske såg länkade jag några av mina kompisars bloggar :) Ta en titt ! Alla väldigt bra bloggar :)

Tjenis !
Som sagt åker jag på klassresa i morgon så kommer antagligen inte blogga före på lördag kväll:) Kom just hem efter att ha fört all mat till båten vi ska segla med i morgon! Måste faktiskt säga att den var ganska nice den där båten! Båten heter Albanus och kommer från Åland :D Vi ska segla någonstans i skärgården och sova en natt och sen åka tillbaka till Åbo:)  Är ganska förväntasfull eftersom jag aldrig har seglat förr:) Klassresan skulle nog bli perfekt om ett par människor från vår klass skulle stanna hemma :) Men jag tror nog vi kommer ha kul :D Lovar att jag ska ta en massa bilder så får ni se hur det var att segla med min klass :) Förresten gå in på en av mina klasskompisars blogg HÄR <--- skit bra och man får veta alla möjliga intressant fakta :D


Så ser albanus ut :)
Hej alla:) Hur har ni haft det idag?

Har haft mycket att göra idag! Först skola med två olika förhör och tråkiga timmar! Sen måste jag skynda mej till en sport butik och köpa nya innegympaskor. Nu har jag precis kommit hem från träningarna, efter att jag gått i duchen ska jag äta och sen iväg igen och hjälpa min mamma med att köpa mat till vår klassresa i morgon, dessutom måste jag hjälpa till att bära maten till båten vi ska på! Huhuh... Hinner inte skriva mer nu för jag måste snart iväg igen!
Heijs Sveijs :)



Sådär ser mina nya skor ut :) Får sem dock inte fören de kommer från England :)
Som sagt var jag på handbolls match idag :) Har ätit och valt bilder från ca 700 tagna idag på matchen så därför har jag inte uppdatera :) Men nu är jag här :) fit for fight :D Så här kommer lite bilder från matchen :D Inte så bra bilder, lite suddiga och dålig kvalitet, men ändå :)




...


...



frank in action


dålig bild ... men tyckte den va cool ändå :D haha :D







cheerleadersena var på plats också :)


det gick hett till !



ÅIFK gav det andra laget rejält med stryk !
Är helt slut! Kom just hem från skolan och tänkte slänga in ett kort inlägg nu! Ska nu ut med hunden och sen har jag träningar och sen har Åbo Ifks herr lag match! Mitt lag fungerar som arrangörer så jag måste vara där! Kommer skriva mer i kväll och kanske bjuda på några bilder från matchen:D

Hade :)
webvoter poll
Vilken färgs Converse vill jag ha ?

Egna designade
Gröna
Gul
Orange
Vinröda

View results
Har ett stort dilemma :) Vet inte vilken färgs converse jag ska beställa! Alternativen är gröna, gula, orange,vinröda och egna designade :) Hoppas ni vill hjälpa mej :D kommer länka en poll snart som ni får svara på :) haha :) nu kommer bilderna :)
Kom över en kul grej just :) I Vouge homme japan figurerade lady gaga på bilder! Men eftersom det är en tidning för män så gjorde hon en makeover till Mr. Gaga :) Tänkte dela med mig med lite bilder :) Enjoy :)
Vi har haft ett bokprojekt i engelskan där vi skulle läsa framåt i en bok till varje lektion. På lektionerna skulle vi fylla i uppgiftspapper med jobbiga frågor om boken och efter det läsa igen. Det är skönt att det är över nu :) Idag hade vi den sista delen av projektet där vi diskutera om böckerna i grupp!

Jag läste boken Before I die av Jenny Downham

Boken handlar om en Tessa en flicka i 16-års åldern som har cancer! Hon har haft cancer sen hon var 11-12 och vet att hon inte har länge kvar att leva. Så för att få det mesta ut ur livet så gör hon en lista på saker hon vill göra före hon dör!
Riktigt intressant läsning! Boken var bra skriven och den hade en bra story! Ibland blev den lite tråkig och man örstod inte riktigt händelserna. Men rekommenderar ändå :) Tror att boken lämpar sig bättre till flickor för jag tyckte åtminstone att den var lite för flickig för mej :)




Titel: Before I die

Svensk titel: Innan jag dör

Författare: Jenny Downham

Utgiven: 2007

Utspelar sig: Storbrittanien, nutid

Lämpar sig för: Tonåringar och unga vuxna, mest flickor

Rekommenderar: Ja

Pris(ungefär, billigaste jag hittar): Pocket, 39 kr ! Inbunden, 169 kr





Äntligen har jag blivit klar med en design :) Den blev nu lite sisådär men tog evigheter att göra ! :) men rätt så nice ändå !
Denhär dagen har gått fort ! Har inte hunnit göra ett skvatt ! Nu måste jag göra läxorna, annars mördar rose-marie mig :D ! Förlåt för så tråkiga inlägg :( Lovar att bättra mej !  

BRB !
Heijsan :) Skriver ett snabbt inlägg nu :) kom just från träningarna och nu måste jag äta och sen ut med vår hund Cissy :) Kommer skriva mer på kvällen och ska försöka komma unerfund med det här med designen :) haha :D

ps . JEE ! hade 22 bösökare igår och 10 redan idag :) Beror säkert på att Ea och Ina länkade min blogg på deras blogg ( www.vbml.blogg.se )  Om här finns nån besökare som inte kommer därifrån så dra dit o kolla då :) Riktigt, riktigt bra blogg :) Söta Cissy som liten <3
Godnatt och sov gott ! Ska gå och lägga mej nu ! Pappa tvingar ! Hoppas ni har en bra dag och en super bra morgondag ! :D haha ! Godnatt :) !

I morogon ska jag föröska komma igång med bloggen ! Inte bara ha sånä här tråkiga och väldigt lame inlägg ! Heijs Sveijs !

Heijsan allihopa :D Välkommna till min blogg :) Först tänkte ja berätta lite om mej själv (okej det där låter otroligt lame) men iaf. Ja heter Jontte och är 14 snart 15 år och bor i Åbo i Finland :D På fritden spelar jag handboll och har hållit på ganska mycket med fotografering ... tycker de är kul :D Nog med det tråkiga nu :D igen ! välkommen till min blogg ! haha :D kommer börja skriva mer efter att jag fixat allt det praktiska och gjort en design o så :)

 

Ha de så bra ! see ya soon :D