Ska iväg till Helsingfors nu! Ska alltså på besök till riksdagshuse mm. Kommer hem sen ikväll eftersom jag håller en teater kurs för småbarn genast då jag kommer hem från Hesa! Men nu måste jag rusa! HA det bra!

Har lyssnat på delar av några sånger från finska eurovision tävlingarna! Måste faktiskt säga att de är mycket bättre än de finska kandidaterna brukar vara! Kan ju till och med komma till final detta år! Får verkligen hoppas det! Tittade samtidigt in på melodifestivalens sidor och det verkar vara sjukt bra startfält i år!

http://aindreas.com/wp-content/uploads/dusseldorf-Eurovision-2011-aindreas-dot-com-.jpg Längtar, längtar!
Kom precis hem från SU möte! Sitter med i styrelsen här i Åbo! :) SU står för Svensk Ungdom om ni inte visste det! :) Ikväll ska jag öva på prov och så ska jag sova e lång natt! Är sjukt trött! I  morgon ska vi och C klassen till helsingfors! Vi ska till riksdagshuset och så ska vi till en Syd Afrikansk utställning! Kommer bli kul! :) Ett stort minus är att Katja inte kommer med :( Men ska väl klara mig en dag utan henne?

Nu ska jag äta! Byebye!

http://farm4.static.flickr.com/3048/3028225955_2c6018097a.jpg
Riksdagshuset ;)
Första Advent <3 Nu börjar julen!


http://cleopatravii.blogg.se/images/2008/first_22575106.jpg
"If I have a bad romance, I got my pokerface on and I go to buy a new telephone, I will call Alejandro and we play lovegames, paparazzi takes photos of us, I don't wonder why, I'm beautiful,dirty and rich and nothing else I can say but just dance!" <3

http://en.naanoo.com/wp-content/uploads/2009/03/lady-gaga-foto.jpg
Nu är det så att jag tänker ge er två sjukt bra bloggtips! :)

Båda bloggarna är Emma Liljeroths, och båda är sjukt bra! Hon skriver otroligt bra, inspirerande och intressant! Dessutom har hon världens bästa personlighet och är alltid glad och hjälpsam! Hon sjunger dessutom otroligt bra, hon vet inte om detta än men hon ska sjunga en sång som hon lägger ut på bloggen snart! ;)
Ett litet plus är att hon också är GaGa älskare! ;)
Ena bloggen är på ratata.fi och andra på blogspot! ;)Bilderna är länkar ;) Så nu tycker jag att ni alla ska gå in dit och ge henne några fina kommentarer och att ni ska börja följa dessa superbra bloggar!!! ;)



Ska vara sjukt nolife nu och bara sitta och spela! Orkar inte göra något annat, känne mig sjukt trött och utmattad! Ska antigen spela spore(har aldrig testat förr), The Sims 3 eller Black Ops! Vi får se vilket jag väljer! Just nu ska jag klä på mig och äta lite!

Tycker inte om söndagar, blir deppad :(

Senare idag ska jag kanske och se på en match, ifall jag orkar! :)

ImageShack, share photos of spore logo, logo spore, spore logos, spores logo, share pictures of spore logo, logo spore, spore logos, spores logo, share video of spore logo, logo spore, spore logos, spores logo, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.
I morgon kommer det ett inlägg om kossor! :) ;D Nu måste jag sova, man blir trött av att äta så mycket mat som man får hos momi! ;)!
Har chattat med kul männiksor på omegle och facebook sen jag kom hem! Så har i princip nolifat mig hela kvällen!

Godnatt! Sov så sött och dröm om mig! ;)
Några kul omegle konversationer från google! :)
Äntligen börjar det bli jultider! Älskar julen! Typ den bästa tiden på året! Älskar att köpa alla julklappar och pynta hela huset! Mest av allt älskar jag stämningen och att träffa släktingar och att ha det mysigt! Älskar allt med julen! :)
Hade planerat att skriva mycket mer om julen men, borde vara hos mormor om 3 minuter! Vi ska på lillajuls middag! Sjukt mysigt!Måste åka nu!!!
Glad Lillajul!
Är så sjukt trött! Steg upp klockan 5 idag och gav mig av till ladugården för att mjölka kor! Så är helt utamattad nu! Skriver mer om PRAO:n i morgon! Ganska skönt att kunna sova i sin egen säng i natt! Nu måste jag sova! Godnatt!

ps. detta betyder att jag är tillbaka nu! ;)

http://4.bp.blogspot.com/_XNNK7jyxVEg/S86Je_OAk5I/AAAAAAAADSo/C9TjmlR25ok/s1600/jagarsatrott.gif
Billifjong!

Här på landet är allt ganska bra! Fick mitt lösenord till Axxell datorer nu så kunde först komma till datorn nu! Men vi har haft det jätte bra här! Verkligen sjukt kul! Är så glad att jag inte valde att jobba någon annanstans, tänk hur tråkigt det skulle ha varit på ett kontor t.ex.! Här är sjukt kul däremot, enda problemet är att det är snöstorm ute och man måste gå klädd i tältliknande saker! :) Men skit nice är det ändå!

Hittills har vi mest fått observera undervisning och så har vi fått gå ut och gå med  åsnår, getter, hundar mm! Så har vi checka katters hälsa och matad exotiska djur samt städat lite burar! Har hunnit göra allt möjligt annat också men detta var kanske det intressantaste! Har egentligen inte så mycket mer att säga men ska försöka blogga mera här ifall jag hinner!

Och sorry för romanlängden!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Donkey_1_arp_750px.jpg

Åsna! <3
Idag ska jag alltså iväg på PRAO! Ska sova på internat så därför åker jag redan idag! :)
Jag ska PRAOa på Brusaby som är en skola i Kimito! Till mina uppgifter hör djurskötsel och djurhantering! Kommer bli sjukt kul att få sköta alla gnagare,hundar,katter skölpaddor, åsnor osv! Hoppas verkligen att jag får göra nåt kul med djuren! Älskar djur så det kommer antagligen att bli en underbar vecka! Kommer tillbaka på fredag eftermiddag och vet inte om jag kommer ha tillgång till dator där så vi får se om jag kan blogga alls :(
Det är extra kul eftersom Chrisse, Haadi, Lexie och Molly också kommer dit så vi kommer ha otroligt kul tror jag!
Nu måste jag börja med packningen! Måste bli klar före mormor och farmor kommer hit och äter!
Byebye!
Har sjukt mycket att göra idag! Ska iväg på PRAO snart och måste packa, köpa mat, göra klart önskelistan och massor med annat! Ska försöka hinna blogga efter att jag varit till butiken men annars ses vi antagligen på fredag då jag kommer hem från PRAO:n! Hoppas jag hinner blogga ännu så jag kan berätta vart jag ska på PRAO också, hinner inte skriva det nu för mamma och pappa väntar på mig i bilen! Måste rusa nu! Hejdå och ses senaste på fredag! :)
Hittade just en bild på Heidi Klum och Seal från halloween! Det enda ordet jag har att säga är WOW! Man känner verkligen inte igen dom! Sjukt snygga kostymer som jag bra kan tänka mig i vilken Sci-Fi film som helst! Om man bara hade lite pengar skulle man ju också kunna klä ut sig så på halloween!

1. Precis som varje Halloween stod Hollywoods superpar Heidi Klum & Seal även detta år bakom årets mest imponerande, innovativa och intressanta kostymer! Vi kan definitivt föreställa oss dessa futuristiska robotkostymer i någon bästsäljande science fiction-film!


Här kommer lite bilder på Heidi från tidigare år! Satsar tydligen varje år rejält!

http://www.pynkcelebrity.com/wp-content/uploads/2009/10/heidi-klum-halloween-costume-sheeva.jpghttp://dailystab.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/heidi-klum-cat-halloween.jpghttp://hollywooddame.com/wp-content/uploads/2009/11/heidi-klum-and-seals-halloween-party-heidi-klum-and-seal1.jpghttp://images.teamsugar.com/files/users/2/20652/40_2007/HeidiKlumHalloween.jpghttp://www4.pictures.gi.zimbio.com/Heidi+s+Halloween+Party+2T-kZdXxWtWl.jpg

Wow, när den kvinnan satsar så satsar hon verkligen! Seal var itne mindre satsad men Heidis var kanske snäppet snyggare ;)
Bästa speltrailern jag någonsin sett! Gör verkligen så att man vill köpa spelet nu! ;)

Watch and love!<3


Skrattade mig död när jag såg Taylor i denna videon! :D Men ganska coolt gjort är det ju!

SHIT! har typ inte gjort nåt idag! Steg upp, åt, gick ut med hunden och spelade lite och nu är klocka 8!?!?! Fattar inte hur sent jag steg upp! Har ju inte hunnit göra något idag alls? Är dessutom skit trött fast jag sov lång natt! Ska väl tittta på TV resten av kvällen, efter att jag skrivit klart en önskelista! Min mormor vill alltid att jag ska skriva en före jul! Så ska göra det nu!

Hur har din dag varit då?
Vad har du gjort idag?

http://www.mathpuzzle.se/TOMTE.GIF
Våra gäster har anlänt! Det är våra familjebekanta plus att Chrisse är här och ska bli övernatt! Ni kan ju aldig gissa vad jag och Chrisse ska göra ikväll, jo, suprise suprise, spela!  :)
Ska just äta, det blir fisksmörgåsar till förrätt och till varmrätt blir det kött med rödvinssås och potatisgratäng! MUMS! Kommer bli sjukt gott! Är otroligt hungrig!
Filmen var förresten skit bra! Den bästa Harry Potter filmen hittills typ. Var verkligen sjukt bra! Rekomenderar verkligen! Otroligt bra som sagt!
Ska äta nu och sen blir set säkert en film&spelkväll!
Byebye!


Absolut bästa karatktären typ! ;)


Ska iväg till skolan nu! Har rätt så slapp dag, först fysik, sen matte och efter det är det huslig ekonomi! :) Så är inte så hemkst, finns värrre dagar!
Efter skolan ska jag och Chrisse som sagt på bio så kommer skriva mera senare idag! Försöker så fort som möjligt att skriva något intressant, har haft ganska tråkiga inlägg på sistone. Men lovar inget, kan hända att det tar länge och att jag saknar inpiration då också! Men man kan väl hoppas! :)
Ska dra nu så jag inte kommer sent! Börjar om en kvart! Hejdå!
Helt inspiratinslös...
Måste räkna matte läxan nu! Skuller verkligen inte orka! Sjuukt jobbigt! Usch! Men man måste väl om man måste... Har ingen inpiration så ska sova efter det... Godnatt!
Upptäckte för en stund sen att jag älskar morot! Så jävla gott! <3 Så orange dessutom, orange är typ den snyggaste färgen! Morot,morot,motor! <3
Ska spela lite med Chrisse och på kvällen så kommer jag att blogga mera och svara på alla era kommentarer! :)
Har haft en ganska chill dag, har köpt nya vinterskor och så var jag och kollade på glasögon och till ögonläkaren! Inget annat speciellt har i princip hänt idag! Har bara varit i skolan och haft det tråkigt!
Ni visste kanske inte att jag hade glasögon? Brukar använda kontaktlinser för det mesta! Men nu är det så att det inte är bra för mina ögon att använda linser hela tiden så måste börja använda glasögon i vardagen också! Måste få nya glasögon eftersom de gamla är för svaga! Har haft styrkan -1,75 och har nu -2 :)




Har tänkt mig nåt i den stilen!


Ska förresten se nya Harry Potter filmen på fredag med Chrisse! Hoppas den är bra och jag inte blir besviken som med några andra av Harry Potter filmerna!


Har sjukt mycket att göra idag igen och kommer inte hinna med hälften av det! Ska fortsätta på matte läxan, göra finska läxan och hinna öva på religions provet som jag inte har hunnit börja öva på! Kommer seriöst inte hinna! Det kanske inte låter som så mycket men matte läxan är lång och omöjlig och jag suger verkligen på finska! Dessutom skulle det ju vara bra om jag skulle hinna blogga mer idag också! ;) Kommer inte hinna svara på era kommentarer idag heller! Men i morgon så ska jag svara på allt och till alla!
Har verkligen massor att läsa till provet så måste börja läsa nu!
Byebye!


Idag har jag sjukt mycket att göra! Har matte läxa som tar typ 2 timmar att göra och massor med andra läxor! Dessutom har jag religions prov på torsdag och borde hinna öva på det också!
Så har haft ganska stressig dag, efter skolan hade jag spanska och sen var det träningar som gällde! Får själv inte träna ännu men var och tittade på! :) Hur har din dag varit?

Måste ut med hunden nu och sen så ska jag plugga! Får se om jag hinner skriva mer ikväll, måste sova mycket eftersom jag är så sjukt trött!
Kopierade bilden från Lottas blogg! Hoppas det inte stör Lotta! :)
Som rubriken säger ska jag skriva om mitt projekt nu! Mitt projekt i teckningen i skolan!
Ska fotografera och temat är Människans bästa vän! Ska alltså fota hundar tillsammans med sina ägare och på tusen olika sätt! Har nån några idér hur man skulle kunna ta bra foton! :) Skulle uppskatta förslag!

Kommer bli sjukt kul att fota hundarna! Älskar verkligen hundar!

http://www.deliverfreedom.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/happy-dog.jpg
Titta nu bara vilken söt varelse!


Vår lilla söta Cissy som liten <3

Haha måste bara bjuda på lite mera hundbilder! Kunde inte motstå frestelsen!

http://www.dalademokraten.se/_imagecache_removable/475/0/131894_Hund2_ny.jpg
http://wilda.blogg.se/images/2010/a8_78866221.jpghttp://files.reseguiden.se/files/67/rg_1022667_w280.jpghttp://obj.fotosidan.se/obj/docpart/5b/5b58f06c87718dbdf032ce34b168a884.jpghttp://nordost.blogg.se/images/2008/image04_1203977392_10672973.pnghttp://www.hundagare.se/files/2009/11/hund21.jpghttp://www.zoonen.com/res/forum/1937335/nerocasper1.jpg
http://www.photonuclear.com/data/media/4/mans-best-friend.jpg
Och sist men verkligen inte minst:
http://kladdkakan.bloggie.se/files/2009/11/best-friends1.jpg

Där var ju några bra idér redan! ;)

Älskar hundar, som ni säkert märker! :)

UPPDATE: HAR INTE TAGIT DESSA BILDER SJÄLV! TYVÄRR! ENDA BILDEN JAG TAGIT SJÄLV ÄR DEN PÅ CISSY! MEN NÅGOT I DENNA STIL KOMMER ANTAGLIGEN MITT PROJEKT BLI!
...och vi ska spela ps3 nu:) Skoldagen var som sagt väldigt chil! :) Har mycket läxor så blir inte mycket bloggande idag! Men ska försöka hinna blogga mera på kvällen! Måste rusa före Chrisse river ner huset...
Auf wiedersehen!


Så ser chrisse ut nu... Så måste rusa!
Ska dra mig iväg till skolan nu! Idag har vi:
-Tillvals teckning
-Finska
-Mat
-Finska forts.
-Biologi

Så det är ganska chill dag vi börjar ju först 9.20! :) 

Nu måste jag rusa! Hejdå!
Svarar på era kommentarer när jag kommer hem från skolan!
Har precis ätit klart fars dags middagen! Vi åt fylld kyckling vilket var riktigt riktigt gott! Nu ska vi dricka kaffe och äta pepparkaks tiramisu! Måste rusa nu eftersom de ropar på mig! :) Men riktigt gott var det! Mums!


Ska gå i duschen nu och sen ska jag iväg till hallen där det är handbollsmatch! :) Det är ÅIfk 2an som har match och mitt lag sköter om att allt sköts! Blev lite random mening detdär :) Så måste vara där!
Efter matchen kommer mina bröder hit och så ska vi äta fars dags middag! :) Mysigt med hela familjen samlad på en gång!
Måste verkligen duscha nu medan jag hinner! Skriver mer senare ikväll! Byebye!


Fick en underbar kommentar för en stund sen!
"Hej ville säga att du har en underbar blogg, har kollat hit flera gånger och jag inspireras av dina inlägg!"
Det känns så bra att veta att nån faktiskt läser det jag skriver och dessutom gillar det!

Tack alla underbara läsare! <3
Ja jag vet att detta ver lite klischee (stavning?) och fjantigt, men man blir bara så glad!


Hatar verkligen söndagar! De gör mig riktigt deprimerade! Man måste lägga sig tidigt, vilket inte är möjligt eftersom man stiger upp sent och man måste göra läxor. Nästa dag är det skola och man vet att det är en hel vecka tills man får vila igen! Söndagar är hemska! Dessutom är jag alltidså slö på söndagar! Orkar inte göra någonting fast man borde orka göra allt! Hemska saker! Usch!

Vad tycker du om söndagar?

http://matildafail.blogg.se/images/2010/tumblr_ky7fubtgd61qzh1a0o1_500_large_97663714.jpg
Idag är det ju fars dag! Hur har ni tänkt uppvakta era pappor? Själv blir det väl frukost på sängen, presenter och middag i kväll! :)

GRATTIS PAPPA! :)



http://www.fetsmid.se/Farsdag.jpg
Random bild från google! :)
Måste säga, när jag så dessa bilder blev jag helt paff! Det här undret är 1013 meter långt och på det djupaste stället är den lite över 35 meter djup! Poolen var verkligen inte billig, det kostade runt 2 billioner att bygga den och varje år kostar den några miljoner till rengöring etc.! Vattnet i poolen kommer direkt från havet och det pumpas hela tiden in nytt kristallklart vatten!
Om du vill besöka poolen  måste du åka till San Alfonso del Mar i Chile!
Fast poolen kostade mycket att bygga verkar den vara värd det, det har strömmat turister dit sen den öppnade i december! :)













Stunning huh?
Har inte skrattat så mycket som idag på länge! Jag och Jonttu hade skit kul! Först spelade vi Buzz sen gick vi ner och kollade på våra fulla mammor! Det var verkligen sjukt kul! De var så flummiga att det inte är klokt! Vi skrattade så att hela soffan skakade och de fattade inte ens att vi skrattde åt dem! Roligaste kvällen på länge<3

Nu måste jag sova! Ska orka med en del i morgon!

Godnatt och sov gott! :)

http://mymouthful.files.wordpress.com/2010/02/laughing.jpg

ps. hade nytt besökarrekord idag! Happyface!
Kom just hem från resturangen och ska spela lite buzz och dataaa nu! :) Orkar inte skriva mera! :D Men det var skit god mat och känner mig som om jag inte kommer äta på flera veckor... Lycka till med det säger jag bara ;)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f2/Buzz-logo.png
Kom precis hem från handbollsmatchen och Åbo vann 28-30! Happyface! Ska spela lite nu eftersom jag inte HUNNIT tidigare fast jag trodde att jag skulle hinna! Senare ska vi ut och äta med familjen och Jannis familj! Blir riktigt mysigt det! :)  Vi ska till Cantina Azteka som är en mexicansk resturang, gött!
Skriver mer på kvällen!
Byebye :?)

Inga bilder ville sammarbeta utom denna :(
Ibland hatar jag blogg.ses design system... Skulle bara ändra lite på headerns storlek och fick hålla på i 2 timmar för att få allt tillbaka till normalt... Nästan normalt åtminstone :D

http://media.onsugar.com/files/2010/04/15/2/500/5009416/8bf3bc60a7142cc1_face-argh.jpg
Hej! hur är det med er denna lördags morgon?

Själv är det rätt bra! Ska bara ta det lungt och chilla hela morgonen framför TV:n tror jag :) Han inte börja spela mitt nya spel igår så ska spela det tror jag och så ska jag äta en riktigt god frukost! :) Dessutom kanske jag ska titta lite på Glee... ifall jag hinner!

Vad ska du göra idag då?

Har inte mer att skriva om just nu! Hade!
http://blog.ning.com/wp-content/uploads/2008/05/istock-saturday.jpg
Hahah! På sidan paris.se har man failat totalt! Sidan är till för att få svenska folket att resa till Frankrikes huvudstad men med dessa faktan verkar det inte gå så bra! :) På sidan stog det: De flesta som besöker Louvren kommer för att se den världsberömmda tavlan Mona Lisa som är målad av Leonardo di Caprio....
Det skulle förstås stå: De flesta som kommer för att besöka Louvren kommer för att se den världsberömmda tavlan Mona Lisa som är målad av Leonardo Da Vinci!

Lite små kul jag hittade på internet just! Nu ska jag sova! Godnatt alla små söta tjejer och killar där ute! Sov så gött!


Inte nu igen! Detta är precis som med Alexander Rybak i Eurovisionen! De bästa fallar och den sämsta som int kan sjunga går vidare! Seriöst, varför i hela världen kommer nån som Olle som inte sjöng alls bra medan Elin och Linnea faller? WHAAT!? Linnea, Jay och Elin var ju de bästa i hela tävlingen! Andreas och Olle borde åka dirket! Hatar när nån vinner för att den "ser bra ut" eller nåt liknande! Inte för att den sjunger bra som vissa andra! Idol är väl ändå en sångtävling och inte nån modelltävling!

MVH.

En sur Jontte!


Elin föll ut idag :(
Tittade på Idol för första gången på vår egen TV! Vi har fått svenska kanalerna nu så är sjukt glad! :))))) Väntar på att resultaten ska komma!
Tycker Olle eller Andreas borde falla! Båda var askassa!
Vem tycker ni borde åka?
Ska börja dra mig mot TV:n nu! Byebye!




Blev verkligen nöjd! :) Mitt hår såg verkligen hemskt ut just!
Det blev en liten ändring i planerna för kvällen! Jag köpte nämligen Call Of Duty Black Ops just! :D Så ska hinna med att spela, photoshoppa och titta på TV ikväll! Mitt liv är nog jobbig...
Vilka dilemman jag ställs inför! Ska jag photoshoppa mindre och spela mer? Eller ska jag spela mindre och photoshoppa mer? Hmmm! Och om Molly kommer hit måste jag göra allt ännu snabbare! :S


Äntligen fredag! Sjukt skönt med veckoslut <3
Kommer mest ta det lungt i helgen, ska på match i morgon och efter det ska vi med Jannis familj och vår famlij och äta middag eftersom Janni fyllde år just! Hela 22 år fyllde hon! (Janni är min storebrors flickvän) 
Grattis igen Janni! :D

Ska väl photoshoppa lite och kanske titta på TV nu. Vi har fått tillbaka Disney Channel nu och det är ju alltid kul att ibland titta på programmen och få sig ett gott skratt(mest för att dom är så töntiga)
Senare kommer kanske Molly hit övernatt. Får se!
Nu kan jag inte skriva mer måste äta lite för snart ska jag o klippa håret! :)


Ska photoshoppa hela kvällen! Har verkligen lust nu! Är så otroligt kul! Känner mig dessutom inspirerad...
Vem vet kanske ni får se ett par "arbeten" ;)

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Blir så sjukt störd! Man skriver ett sjukt bra inlägg o så kommer det aldrig upp och det finns inga spår av det!POFF så har det försvunnit! Sjukt irriterande! ARGH!

De var bra och funkade i början men nu! ARGH!


Jag och Andrea photoshoppade lite just! Här är resultatet:



Blev rätt bra fast vi hade lite problem på vägen! Och lite flumm förstås! :)
Dessutom gjorde vi inte helt enligt instruktionerna... Vilket märks, men nöjd är jag ändå!
Är sjukt trött nu! Måste sova! Provet kommer inte gå bra!



http://www.pharmaprojects.com/contentimg/0209/sleep.jpg
Läste just att dom i Kroatien hade hittat en kvinna död framför TV:n efter att hon suttit där i 42 år! Kvinnan hade koka sig själv en kopp te och satt sig framför televisionen och dött där! :( Tragiskt eller hur!
Man hittade kvinnan när polisen säkte igenom lägenheten eftersom den stått tom så länge! Kvinnan var efterlyst som försvunnen, vilket gjorde det lite smått underligt att ingen hittade henne fören nu! Polisen hade ingen vettig föklaring till att de inte kollat igenom lägenheten tidigare när de letade fter henne för 42 år sedan!

Kan väl lägga till att hon var mumifierad :S
http://www.wissenschaft-online.de/sixcms/media.php/912/thumbnails/Mumie%20M2.jpg.399092.jpg
Mumifierad människa :S
Kom precis hem från skola! Har genomblöta skor och strumpor! Nice!
Hatar verkligen slask! SÅ jävla hemskt,blött och hemskt! Fy!
Vad tycker ni om slask?

Annars har mn dag varit ganska bra, hade chill ämnen i skolan så var inte sååååå hemskt! Men tråkigt var det!
Har engelskaprov i morgon så måste verkligen öva på det idag! Annars händer det väl inget speciellt!
Slask :S
Sitter i skolan och möglar bort nu! Vill hem!

http://www.gamesfree.ca/wg_images/img_gal/q6yQRyje4fdvzvjtFpjqVrXc6gamesfree_ca_boring_conference.jpg
Så tråkigt har jag nu!
Kom och tänka på att jag gillar gröna äpplen mer än röda!
Vad tycker ni?

Gröna eller röda äpplen?
Good morning! How was your night?

I slept very well :) So now I´ve got much energy to cary on with the day!




ps. har ingen aning om varför jag skrev på engelska!
Shoppade som sagt vinterkläder igår! Här kommer lite bilder!

Varning för känsliga! Ser hemsk ut på alla bilder!


Skön lurvmössa för ca 20€ från Anttila :P

Nice vantar för ...€ från Halonen!

Och den skönaste jackan i världen från dressman för ca 70€ :)

HAR ALDRIG SETT EN VÄRRE BILD PÅ MEJ! MEN ORKAR INTE TA EN NY :( USCH DÅ!

alla bilder ser ganska vidriga ut! inte bara den sista!
Säger inget annat<3 Love it <3



älskar dessutom





Båda sångerna kommer att komma på Gagas nästa skiva Born this Way!


Love it!
Läste just att Lady Gagas nästa album antagligen heter Born this Way! Längtar, längtar!

Kommer ut på vårvintern! :(

Tidigare idag tittade jag på Glee! Sjukt bra serie! Se om ni har möjlighet!

Rubriken säger väl allt! Det snöar verkligen nu! Snöstorm...
Är så glad att jag köpte vinterkläder igår! Lägger upp bilder senare! Så otroligt skönt med nya kläder, varma kläder dessutom!
Ett problem jag har nu är skor! Har inga vinterskor... De tjockaste skorna jag harär converse och de håller inte särskilt mycket snö! Men ska väl försöka ta och köpa nya här i veckan!

Hur har er dag varit då? Själv har jag haft det ganska chill! Har tittat på TV mest eftersom inte internet funkade före nu! Kan hända att de crashar snart igen, får se!

Ska göra lite läxor nu! byebye!


http://jannikehackberg.blogg.se/images/2010/4_71329668.jpg
Riktig snöstorm ute nu!
Måste ta en antibiotikakur nu! Har antagligen mytoplasma något eller lungklamydia!(har inget med vanlig klamydia att göra)

Piller är inte min favorit grej! Har sjukt svårt att svälja dom, men det är en tredagars kur så tror nog jag klarar mig!
Hur har er dag varit då? :)


Har haft problem med internet så har inte kunna blogga!
Läste just en kul grej på http://gagadaily.com!
Madame Tussauds har bestämmt att den 9 December ska de 8 stora A-listade Madama Tussaudsena ute i världen börja ställa ut 8 olika Lady Gaga vaxfigurer!
Det är den största figur "utsläppet" i Madame Tussauds historia, vilket är en stor ära för Gaga!

Här kommer bilder på hur några av figurerna ska se ut!


Photo 01
"Lady in Lace!"

Photo 03
"Mini Mouse!"

Photo 03
"Big hair!"

Photo 01
"Harlequin"
Nu är jag tillbaka! Saknat mig? ;)

Kom hem från höstdagarna just och är helt slut nu! Ska lägga upp bilder men blir nog inte idag eftersom jag verkligen är helt slut! Haha kom just på att jag glömt att lägga upp bilder från halloween!

Snart kommer mormor och farmor på middag så bloggar knappast så mycket mer idag!

Som sagt så säger jag vad som hände på HD och bilder så fort jag orkar!
Hejhej!


Det blir en liten bloggpaus för min del! Det händer så mycket nu att jag inte hinner blogga! Men på söndag är jag tillbaka med nya inlägg!
Ha det bra så länge ;)

xoxo u know you love me ;)


ääääääääär....





Johanna, sjukt bra blogg! Hinner inte skriva mer nu men besök den HÄR!






Joel, verkligen verkligen bra killblogg också värd att besöka!(HÄR!)

ps. joel kunde inte ta din header så om du vill kan du skicka den till mig så byter jag ;)

Sorry för att jag inte har hunnit blogga tidigare idag men har haft det fullt upp!

Efter skolan hade jag spanska vilket var roligare idag än det brukar vara och sen for jag genast hem och gick ut med hunden! Sen åt jag och så bar det av till Sampalinna där det var ÅboIfks fotografering, efter det for jag och Katja och titta på Zumba medan vi "övade" på geografi provet! :)

Så har verkligen haft mycket att göra och nu måste jag verkligen öva på provet så

Seeya!



ps. har en hemskt hicka -.-'

ps2. dagens blogg vinnarna kommer ut inom kort!

Godmorgon!

Sovit gott?

Börjar 5 minuter senare idag så de 5 minuterna tillbringar jag med att blogga! Vi ska på skolbesök idag, i morgon och på torsdag! Därför börjar vi lite senare :)

Ska dra iväg mig till Kattan nu! Idag ska vi gå runt i skolar i Åbo, i morgon blir det Pargas och på torsdag Ekenäs! :)

För er som inte vet är Kattan Åbos ända svenskspråkiga Gymnasie, de flesta från sossen söker dit efter 9an! :)

Måste faktiskt sticka nu! Hejdå!
http://www.skepsis.fi/mustelin/imag/katedral.jpg
Mysig vinterbild på kattan!
Har verkligen sjukt tråkigt just nu! Har ingen aning om vad jag skulle kunna hitta på... Har inte ens läxor att göra -.-'

Tidigare på dan var Molly här, vi skulle spela sims men gjorde typ inte alls det! För när vi hade skapat den bästa familjen ever med en mamma (Barbie Agent), pappa (Kent Agent) och en elak emo mormor (Frida Symes) bestämde min dator sig för att stänga av sig så allt gick förlorat!

Orkade inte göra om familjen så vi tittade på ett avsnitt av Gossip Girl istället och så åt vi och så for Molly hem, sp nu sitter jag här och har tråkigt.

Några förslag på vad jag skulle kunna göra?

http://isatou.blogg.se/images/2009/boring_29823484.jpg

Nu är det dags för dagens blogg igen! Drar vinnarna ikväll!

 

UPPDATE: Förlänger tiden tills i morgon kväll eftersom typ ingen har anmält sig!! :D

Börjar först 10 vilket är skit skönt! Men före det ska jag ta till labbet och ta blodprov! Har varit med i ett projekt och det ska avslutas nu så dom ska ta blodprov! Önkska mig lycka till!

Måste börja åka snart så skriver inte mer nu! Dagens blogg kommer upp snart så håll utkik! ;)

Sovit gott förresten? ;)