dagens låt, drottningen av åland, musik, pandora, skit bra musik, x3m,
Har stegring, inte alls kul! :( Beror säkert på detta jävla vädret!
Har inte kunnat blogga under veckoslutet(annat än genom instagram) på grund av att jag inte slapp in på mitt konto och för att blogg.se appen inte fungerar. Nu kommer jag in på konton och kan blogga igen! :)
 

Veckoslutet kan beskrivas med ett ord; "Avslappnande" för det är vad det var. Otroligt avslappnande. Uppladdad för den sista arbetsveckan nu, sen kan semestern börja! Aah  ♥
 
 
 
 Toffe
avslappnande, blogg, bonfire, esse, funkar inte, funktioner, kokko, midsommar, midsommarbrasa, sommar,
Bilder, Foto, Instagram, jontten,
 
 
Gillart?
berättar, berättar om dagen, dagen, dagen, nicole scherzinger, om, träffade kompisar, videoblogg, videoinlägg, vlog,
Skorna ska jag antagligen rita på med textiltucher! :)
 


billigt, espadrillos, golden sunglasses, guld solglasögon, h&m, jontte shoppar, jontten, köpt, mode, modernt, nya, nya inköp, rea h&m, saker, shopping, skor, solglasögon, sunglasses, vita skor, white espadrillos,
Som vanligt hade jag jobb på morgonen. Efter jobbet åkte jag genast hem, tog en topplur och efter det åkte jag till min bror och hans flickväns nya lägenhet för att bära lite skrot. 
Kom precis hem och snart blir det middag! 

Så en ganska händelserik men ändå händelselös dag om du förstår vad jag menar.
 
Senare idag ska jag visa bilder på vad jag köpte här om dagen. Bara min dator skulle funka bättre än igår.
 
 
Ungefär såhär ser jag ut!


Tjosan Trosan!


berättar, coming , dagen, helt slut, jobb, lägenhet, renovering, snart, trött, up,
Loggade in på bloggen just och blev otroligt positivt överraskad. Allting är uppdaterat och allting fungerar så mycket bättre! Shit alltså, det börjar ju likna en bra bloggningsportal!

GO BLOGG ESSE!!
 
Mina favoriter av de nya funktionerna som jag hittils har sett är den nya statistiken, det faktum att man kan ha flera kategorier till ett inlägg och det att man kan ladda upp fler bilder samtidigt. Samt att bilduppladdningen går snabbare! JESS! Nu blir det bloggning på hög nivå(bara jag skulle få min dator att fungera normalt)
 
Hihi, gammal men ack så söt bild.
 
 

UPDATE: Gillar också att man kan tagga inlägg, WIHUU!
blogg, esse, funktioner, nya , nytt, älskar ,
...är verkligen deprimerande. Var är min sol?

Igår snurrade det en del. Åkte massor med saker på borgbacken som snurrade. När jag lade mig för att sova snurrade det fortfarande!


Kom hem ungefär ett igår jag och Ea lade oss ungefär sex. Lite trött är jag förståss men det var verkligen värt det! Idag kollade vi på världens roligaste men konstigaste film. "Att angöra en brygga" heter den, om ni får chansen så se den! Man fick sig nog ett gott skratt!


Nu ska jag gå in och kolla lite på tumblr. Fick lust med det. Får se hur länge jag orkar. 

Bilder från igår kommer kanske upp ifall jag skulle hitta någon sladd som passar till mammas kamera!

Seeya!

Biljetterna är fixade och imorgon bär det av till Helsingfors. Vi ska till borgbacken. Ser framemot det något otroligt! Känns som evigheter sedan jag väntat på något så här mycket senast! YEAH!


Läste just att J.K. Rowling kommer att släppa ut en vuxen roman inom snar framtid. Är super exhalterad över att se vad hon kan hitta på efter Harry Potter! Kommer absolut läsa den när jag får chansen!
Huvudet sprängs! Tuplur och så ser jag om jag klarar av att träna lite!

Var och käkade glass med Nora och Molly till parken och gud vad skönt det var. Så otroligt mumsfilibabbigt skönt. Bilder kommer kanske så fort jag har ork att ladda upp och redigera dem. 

Nu ska jag läsa lite "Cathing Fire"

Tjobelibong!


Kom precis hem och nu bär det av igen! Ska till Kuppis med Nora, ska käka glass och sola! Skit trevligt! :)

Hade!
TJobelibong!


Var och simmade med Ina och Molly idag! Det var skit kul, det brukar det vara med dessa tjejer. 

När jag var på väg hem började min moped skaka och hoppa. Märkte efter en stund att bensinmätaren visade noll och försökte åka till närmaste bensinstation. Dock stannade mopeden ungefär 300 meter före så var tvungen att leda den till stationen. Kan ni tänka er blickarna jag fick? Precis alla skrattade! Får inte en kille bli utan bensin utan att alla skrattar. Voi hujhuj!

När jag väl kom hem hade mamman min gjort världens näst godaste risotto(den hon gör utan färdiga beståndsdelar är godast) så har slafsat i mig det. Nu blir det så småningom en lång nattsömn! 

 
Where we go I don't care no. It's right now and we're right here oh. Under the streetlights, standing face to face. I'm loosing sense of time and space. Don't want to move why can't I stay cause the chemistry is of he chain. I'm looked in a box only you and me. Wish I could throw away the key.


I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?On our way, I can't believe that I'm kissing you. You touching me and I can't imagine to be somewhere else. I'm all in with no regrets. Soo here we are but still I can't let go of the thought of loosing you no. I wonder if we going to stay this way. Will you remember what you promised me oh?I know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?I know this moment will be over; tomorrow comes when we are sober. Will we feel the same or let it be. Will you be there? The night is almost getting over and I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me. Will you be there?
Ursäkta för den långa tystnaden. Har haft fullt upp hela veckoslutet. På fredag ordnade jag fest, den var riktigt riktigt lyckad. Utom att den slutade mindre bra med några stölder, tycker fortfarande otroligt synd om Eevi och Ina! Hoppas man får fast dom jävlarna.
På lördag blev det chill med Ina och Hanna, vi titta på "Låt den rätta komma in" och åt god mat. Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen. Hanna berättade att jag hade pratar i sömnen och sagt något ungefär som "Vet inte om filmen var bra eller otroligt lam". Det är väl ungefär så jag känner, antar jag. Vill absolut läsa boken iallafall!

På söndag blev det mest städning och så hade vi bestämt träff med Molly, vi kollade på "Harry Potter och fången från Azkaban". Den var som vanligt bra men vi lade märke till att Hagrids stuga flyttar plats från film till film? Why?
Idag har jag varit på jobb och efter det tog jag en liten powernapp och så bar det av till träningarna. Dessutom tror jag att jag fått solsting. Men om huvudet är dumt får kroppen lida, eller hur?
NU: Middag och sen "Cathing Fire! 

Ha en bra kväll!En trött men nöjd Jontte
Planerar veckoslutet med Haadi och Ina. Spännande värre! 


Bättre bild i morgon på det nya håret!

Godnatt!

 

Minns inte när jag senast varit så här trött. Gamlingarna tar verkligen kål på mig. Det var inte så jobbigt fysiskt men mera psykiskt, vilket gör det nästan ännu värre. Bara 19 jobbdagar kvar. I WILL DO IT!
Hunger Games! ♥
Naaw, de ser alla så glada och oskyldiga ut!
Äntligen sommarlov! Har längtat! 
Nu bär det av till ett par studentfester och sen ska jag till Ina! Ser framemot denna dag! Gonna be awesome!


ps. borde jag ta outfit bilder? ;) Nu när man för en gångs skull ser vettig ut!Ful är man!
Var till som sagt till frisören idag och skulle färga en blå slinga i mitt hår. Slingan blev dock inte särsklit blå, eller jo, lite blå är den. Men mest grå! I princip är färgen snygg men det var inte riktigt det jag hade väntat mig. Bokade en ny tid till tisdag och får färga om för samma pris! :)


Idag är det skolavslutning som gäller. Ser framemot sommarlovet, har planerat in SÅ MYCKET KUL!

Vi ses kanske imorgon ifall jag hinner! Ska på bio och så ska jag sova länge, för på måndag börjar sommarjobbet :S

TJOBELIBONG!