Idag var det en bra dag, hade finska prov som var otroligt lätt. Efter skolan åkte jag och Ina iväg till stan där vi mötte Ea och Hanna.
Vi chillade vid åstranden en stund, det var ju otroligt skönt väder, hela 20 grader. Efter det måste Ea ge sig iväg till sin sommarstuga och resten av oss fortsatte till Greenz där jag åt världens godaste sallad och drack världens godaste smoothie, dock var de ganska dyra.
Efter det gick vi till Wiklund där det är rea-dagar på gång nu. Hittade inget att köpa men vi var där en bra stund.
Bilder kommer snart, nu bjuder jag på en bra sång istället! ♥


Angry Birds Knock on Wood
"

Att spela Angry Birds och skjuta fåglar på äggsnattande grisar i sin ensamhet är helt ok, att göra det i gladaAngry Birds vänners lag är oemotståndligt.

Ja, det är sant! De arga fåglarna och lömska grisarna tar steget in i den verkliga världen och bjussar på ännu ett oändligt antal timmars underhållning. Skillnaden är bara att denna gång måste inte du och dina vänner sitta på en rad och stirra frånvarande ner i era mobiltelefoner när ni spelar Angry Birds. För denna gång står hela det äggsnattande, katapultskjutande gänget på ditt vardagsrumsbord och ni kan spela upp till 4 personer tillsammans. Välkommen till verkligheten!

Dra ett uppdragskort och konstruera borgen enligt anvisningen, sen är det bara att ladda upp katapulten och dra igång förstörelsen. Trillar grisarna i bordet har du klarat banan! Hörde jag ett "nöff"?"

-direkt citat från http://www.coolstuff.se/Angry-Birds-Knock-on-wood

Sjukt kul tycker jag! Som den angry birds personen jag är måste man ju bara skaffa en sån!

 

Snygg höstoutfit från nelly.com! ♥
Hade provveckans första prov ida, matematik. Det for så upp åt skogen att inte ord kan beskriva det.
Måste satsa på engelskanjag har i morgon eftersom jag vill ha "Higher-Level English" nästa år.
Så resten av dagen blir det träningar, provläsning, hundutgång och mer provläsning!
Tjobelibong!
Tumblr_lie45tflps1qhz7v3o1_500_large
312754_149632768461529_116547055103434_245833_2058618871_n_large
Båda bilderna från weheartit.com! :)
...om biljetter till Britney Spears konserten i Stockholm den 16.10! Tävlingen går av stapeln hos Guevacci! Hoppas verkligen jag vinner!
ps. Zeeto0 förbered dig på en resa till Stockholm i oktober! :)
Usch, läste just en artikel(från förra månaden) där det stod att den första snön redan har kommit. 
Det är ju bara fruktansvärt, det är inte ens oktober ännu. Det får tidigast komma snö 12. december och snön ska senast smält 7. Januari.
Hatar vintern!

Muonio sai lunta ensimmäisenä. (Kuvituskuva)
Denna dag har bara flugit förbi!
På eftermiddagen kom släktingar och vänner hit för att fira min käraste brors födelsedag, han fyllde 20 redan den lillisen(Han är ju kortare än jag (; )
Kvällen har jag tillbringat med att remixa lite låtar, suger verkligen på det. Men övning ger färdighet, right?
Så har jag också övat på prov förstås, har franskaprov på måndag men kommer inte hinna öva i morgon eftersom jag tillbringar hela dagen i Helsingfors på en handbollsturnering, önska oss lycka till!

Nu måste jag fortsätta öva på franskan!

Au Revoir!


Mitt knä gör ont. Har antagligen en inflamation i det, det blir att ta en burana-kur och kommer säkert gå åt mycket olika "sport geler". Jag kan bara föreställa mig hur det är att ha en stor knäskada, för redan detta är hemskt.
R.I.P mitt knä.
Dessutom är min ljumske också öm.
Jag steg alltså på en boll så att ena benet gled åt ena sidan (=ljumsken sjuk) och andra benet blev snett i en underlig ställning (=knä sjukt). Hemska saker.
NU ska jag bara ta en burana och sova. I morgon blir det födelsedagskaffe och provläsning.
Tjobelibong.
Tumblr_lpo6epzmox1qbluuho1_500_large
Åtminstone behöver jag inte använda kryckor.... än.
Lady Gaga har påbörjat en kampanj mot skolmobbning!

Lady Gaga har de senaste dagarna bara haft sura och ledsna "tweets" på twitter. Orsaken är att 14-årige Jamey Rodemeyerin begick självmord efter att ha blivit mobbad för sin homosexualitet.
I maj lade Jamey ut en video på youtube där han uppmuntrar andra ungdomar att "komma ut ur skåpet". Det hörde till "It gets better" kampanjen, men tydligen har allting ändras nu, Jamey begick trots allt självmord på söndagen.
Gaga har "tweetat" om att hon ska träffa Barack Obama och få igenom en lag som gör skolmobbning olagligt. Enlig Gaga är mobbning ett hat-brott och man borde bli straffad för det. Hon säger också att hon aldrig kommer sluta kämpa för detta, vi får hoppas att det går lika bra som med "Don't ask, don't tell" kampanjen där Gaga deltog aktivt.
Popstjärnans meddelande hörs säkert genom hennes 12-miljoner följare på twitter.  Gaga har en stor makt när det gäller att påverka sina fans och det finns redan nu massvis med disskusion på internet, bland annat på youtube pågår det en livlig diskussion mellan homofober och "Little Monsters".
Jag hoppas verkligen Gaga och hennes USA-monster vinner denna kamp. Mobbning är verkligen fel enligt mig, och att det ska gå så långt att en 14-åring begår självmord är ännu mer frukstansvärt.
Av vilken åsikt är du? Jag vill gärna veta!
Jag tänker följa MakeALawForJamey på twitter, kommer du göra det? Eller bara strunta i saken?

Här får ni se de tre bästa bilderna, de blev rätt så okej!
Använde både det vanliga objektivet och mitt zoom objektiv när jag tog dessa!
Blogg.se vägrar att ladda upp bilder. Ska försöka få den sista hit i morgon!
Ska ge mig ut och fotografera lite! Tänkte ta lite höstbilder, om det blir någon kul bild visar jag dem i ett inlägg snart.
Hej så länge! :)
ps. har ingen aning om varför jag inte kan lägga till bilder i föregående inlägget. Det var meningen att  där skulle vara en bild :(


Igår var det handbollsmatch. Favoritlaget i serien Cocks(jepp, de heter Cocks) blev besegrade av mitt eget favoritlag ÅboIFK med bara två mål. 
Har inget minne av att vi skulle ha besegrat dem förr, så blev superglad igår.
Ser framemot denna serie, vi kanske har lite chanser denna gång, laget verkar spela bra tillsammans och de gjorde mål när de fick chans. Dessutom är den bästa målvakten i laget på benen igen efter en ryggskada, så allt är perfekt.
De tar ju aldrig slut. Jobbar och jobbar. Men nej, kommer hela tiden på mer som jag har att göra.
Dessutom närmar provveckan sig. Usch, men det gäller väl att ta en dag åt gången och inte stressa upp sig, haha, jag stressar alltid upp mig.
Måste fortsätta med mina otroligt roliga uppgifter nu. Får huvudvärk när jag tänker på allt jag borde göra idag.

Tumblr_lqvhd3dvsr1qadxwjo1_500_large

(we♥it.com)

Wow, har aldrig tänkt på hur viktiga ögonbrynen är, man känner ju nästan inte igen alla kändisar utan dem.
Har spelats i mitt huvud några dagar. En bra partylåt enligt mig!
Hypnotico - JenniferLopez
Många av er har säkert hört om detta redan.
Men det har hittats ungefär 600 exoplaneter* till i vintergatan. En av dem har nu fått kallelsenamnet "Super-Earth" eftersom de påminner otroligt mycket om vår egen planet. Planeten befinner sig i ett "beboendemöjligt" område.
Om planeten visar sig ha ett molntäcke över sig finns det antagligen någon vattenlik substans på planeten och det skulle betyda att det högst troligen finns något liv där.
Den är även kallad "Super-Jorden" eftersom den är nästan fyra gånger större än jorden, planeten ligger 36 ljusår från jorden så framtidens teleskop kommer kunna skanna planeten på liv.
Ganska skrämmande eller hur? Vad tror du om denna planet? Finns det liv där?

*exoplanet=planet utanför vårt solsystem

(Källa + nyheterna)
Den är nästan lika bra fast man inte ser Sunshines miner. Man kan ju använda fantasin!
♥ Glee
En söt bild på Molly ♥
Experimenterade lite med Curves i photoshop och så gjorde jag ögonen mer "ut poppande".
Igår var det Åbodagen, självklart tog jag bilder på fyrverkerierna.
Hade skit platser så bilderna blev inte så värst bra. Men här är nu sex bilder ihopslagan till två!
Bildbomb från lördagen!
Först är det bilder på mig, Nora och bästaste Molly som leker och försöker fixa min kalkonoutfit och så några bilder jag stal från facebook, de är från senare på kvällen.

De stulna bilderna!
Känner mig väldigt duktig. Klockan är bara fem och jag har redan börjat med läxorna, ska dessutom försöka börja öva på lite prov redan idag. Det är ju provvecka nästa vecka. Hemska saker.

Idag tänkte jag återgå till att försöka blogga aktivt så ni kommer få se lite bilder från "kalkondagen" snart och antagligen också några bilder på Åbodagens fyrverkerier senare. Great, eller hur?
Nu måste jag ut med hunden före hon skiter på sig!


En duktig Jontte! :)

Tjobelibong!
Hade hört alldeles för mycket på denna låt, men när den igår på efterfesten spelades kändes allting bara så perfekt.
Alla sjöng med och dansade som de vilda kalkoner vi var.
Gillade speciellt ställena "It's getting sick, it's getting ill on the floor", "Don't stop, keep it moving put your drinks up" och "If I ain't wrong we'll probably die on the floor"
Till slut var detta min favoritlåt för kvällen. Före igår skulle jag aldrig ha orkat lyssna på den, helt för sönderspelad.
Där ser man hur stämningen kan förändra allt.
Kalkoner, det har varit ett återkommande ord i min mun de senaste veckorna.
Orsak, vi har ett IB "dop" i morgon. Måste klä ut oss som kalkoner och göra uppgifter i centrum. Så hemskt.
Måsta på i dräkten är fjärdar, fyllning(t.ex. kudde), ansiktsfärg, huvudbonad och strumpbyxor.
Strumpbyxorna måste vara längst ut på benen, inget annat får vara på.
Kan säga att strumpbyxor inte riktigt är min typ av kläder.
Som tur ordnas det en fest åt oss efteråt.
Lånar några välvalda ord av Nora:
"Döden är för jävlig. Men ibland måste den ju ske. Man önskar bara att folk sku få leva sina liv före det händer. R.I.P"
En bekant till mig dog idag i en motorcykelolycka. Kände honom bättre förut och har inte pratat med honom på väldigt länge. Men det är för jävligt. Varför ska döden ta de bästa först? Han var en väldigt trevlig kille och bra vän till många av mina vänner.
Känns så overkligt att han inte finns här på jorden med oss mera.
R.I.P. Jonne ♥
Hmm, jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna sång! Tycker om de delar där bara Rihanna sjunger. Men rätt så bra är väl helheten ändå. Skulle dock ha varit bättre utan huvudartisten Nicki Minaj.
Nickis hår är ju intressanta att titta på, ninjorna som dyker upp förstör stämmningen lite, men ninjor är alltid bra ändå, och Rihanna ser ju bara för bra ut.
Homework, and a lot of it.
204601__tumblr_lfg8d2n7vj1qcreaso1_500_large_large
Är tillbaka från Stockholm nu, det var en otroligt bra turnering. Vi spelade bra, blev dock bara femte, och det bra övning för hela laget.
Själv är jag verkligen nöjd med min insats. Jag spelade bättre än på länge, man vet att man har lyckats som målvakt när du har blåmärken.
Det enda negativa med resan var att fyra i vårt lag blev febriga, inklusive jag. Jag blev dock inte så sjuk, vissa låg bara och skakade.
Köpte lite saker på båten, inklusive en Fred Perry väska, visar bilder senare, nu måste jag följa med på lektionen.
204_148161559_large
we♥it.com
Har Rebecca Black gjort en parodi på denna eller?


Ursäktar den dåliga kvaliten.
ps. kolla Santanas ansikte lite efter att en minut har gått. En annan tjej har samma klänning som hon.

Åker till Stockholm över veckoslutet på turnering så har förberett några inlägg med lite bra Glee musik!
Ni kommer få höra några av mina favoriter just nu. De ändras hela tiden så man vet aldrig hur spellistan skulle se ut nästa vecka.
Det var väll allt för denna gång!
Tjobelibong och ha ett bra veckoslut!
¨
Hihi, en failad och snabb glee bild!
Så tråkigt jag har, så stal denna bild av Ina.
Funny%2cimages%2cboy%2ccute%2cfunny%2ci%2cknow%2chow%2cu%2cfeel%2ccurse%2cyou%2cgravity-8f3e25f8e5661b7fc40ba53e802e2e09_h_large
Leighton Meester ♥
Sitter på min finska lektion och chillar. Är klar med uppiten så får sitta och slappa en stund, så tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg. Kommer antagligen inte kunna blogga senare idag eftersom jag har massor med läxor och träningar.
Så jobbigt när alla läxor samlas på en dag, alla andra dagar denna vecka har jag haft ganska chill men nu har jag massor att göra till i morgon. Som tur läste jag boken jag ska ha läst till i morgon redan igår. Annars hade jag varit i deep shit.

Tänkte bjuda på en störande gammal låt som har fastnat i mitt huvud.

Sak Noel - Loca People


Min nya favorit. Synd att den är så kort. Men älskar Sunshines moves och uttryck, Sue gör ju en heller aldrig besviken.


BILDER BILDER OCH MER BILDER!
De gjorde coola konstverk av mat!

Det kanske inte ser så mumisgt ut men det var otroligt gott. I just love thai food.

Efter att vi hade ätit (och undertiden) fjantade vi oss en stund.

Sen chillade vi nära Hanna. Sjukt skön kväll med andra ord.Tjobelibong och godnatt!


Den kom just hem med posten. Älskar verkligen den. Så otroligt skönt, dock måste jag gå lite ner i vikt så passar den mig bättre!♥

Ska dra mig iväg till mina träningar nu. Hallen är upptagen så vi ska vara i gymmet på min tränares arbetsplats. Måste starta redan nu eftersom jag inte är säker om jag hittar dit! 
Efteråt lovar jag att visa bilder från gårdagen, de är riktigt fina vill jag lova ;)
Tjobelibong!


Har just kommit upp ur sängen. Ska snart äta en lugn frukost och så ska jag ta det lugnt.
Borde väl göra läxor och sånt också, har en del, men de kan vänta en liten stund.
På kvällen har jag träningar så kan inte ta det lugnt hela dagen.

Igår var jag ute och äta Thai med kuligaste Hanna och roligaste Ina. Maten var verkligen god, visar bilder ganska snart. Måste bara orka ladda upp dem.
Nu ska jag som sagt äta min lugna frukost.
Ha det så bra!

Tjobelibong!


En trötter och lugn Jontte!


Minns ni när jag visade er videon med den lilla killen som sjöng Judas och använde en banan som mikrofon?
Nu är han tillbaka, men denna gång är bananen inte med och han sjunger Edge Of Glory!

Bäst och sämst klädda enligt mig!

Bäst klädda mannen:
Justin Bieber (så snygga kläder så man blir avundsjuk och börjar dregla)Sämst klädda mannen:
Wiz Khalifa ( är han påväg till stranden eller en gala?)


Bäst klädda kvinnan
Lady Gaga ( Selena Gomez såg btw otroligt bra ut också)Sämst klädda kvinnan.
Nicki Minaj (hon borde ha haft bara klänningen, den var tuff. Resten var bara råddigt)


Var på kaffe med Nora efter skolan i ca. tre timmar. Efter det har jag varit hemma och nu måste jag verkligen sova. Ska blogga bättre och mer i morgon. Svarar på kommentarer i morgon också!
Sov så sött!
Inne i mig pågår en duell. Duellen mellan det goda och det onda. Duellen mellan mina vita blodkroppar och bakterierna.
Mina blodkroppar får såklart hjälp av mina pålitliga kämpar; burana, panadol och strepsils.
Basiluskerna är fler men vi borde kunna vinna. Hoppas verkligen jag och mina alierade klarar av denna duell. En långvarig duell i sängen/soffan är inget jag längtar efter.
(Med andra ord är jag förkyld)


Ett familjeporträtt på mina allierade.