Igår kväll va riktigt kul, tack alla ♥
Fast det fanns ju vissa komplikationer. Vi beställde pizza ungefär klockan 00.30 och vi slutade inte vänta fören lite före tre. Vi ringde till pizzerian och deras ursäkter var "Men vi har så mycket beställningar", "Kan vi få adressen igen", "Vi var där men ingen var där" och "Vi skickar räkningen hem men ni får inte er pizza eftersom ingen var där". Då hade vi stått där i 45 minuter efter att dom ringde och sade att vi skulle komma ner och hämta pizzorna. Tror nog att vi skulle ha märkt om någon pizzabil skulle ha varit där. ARGH, kommer aldrig komma över detta.


På grund av vår förlust av pizza igår så gick vi idag till butiken och köpte pizza, vi gräddade dem och njöt av deras underbara arom och smaklökarna dansade rumba av förtjusning. Sen åt vi också "Partytårta".
Efter det gjorde vi matematik uppgifter och nu är jag hemma och har ingen aning om vad jag skall göra.
Några tips?









ps. får vår- och påskkänsla nu när det finns gula blommor i butikerna!


Igår var det premiär för Hunger Games. Den var otroligt bra! Hade väldigt höga förväntningar men filmen överträffade dem. Hade inte läst boken men måste verkligen göra det nu, väntar tills jag får låna dem av Andrea. 



ps. spelade The Sims idag, döpte ett barn till Katniss och så har jag googlat bilder på Josh Hutcherson och Jennifer Lawrance hela dagen.

Jennifer Lawrance ♥

Syns typ inte på bilden att den är annorlunda. Men orakr inte satsa och hämta kameran! :)

Sallad & Självporträtt!

Har lagat världens godaste Kycklig/Pesto sallad och ska nu börja med mitt självporträtt som vi ska göra i bildkonsten. Som tur är tekniken fri så jag kan göra det på photoshop. Har en del ideer som ja ska testa och så väljer jag det som blir bäst.
Tjobelibong!





Gud jag borde verkligen klippa(och färga) håret.

GLEE SPOILERS!


SE UPP!



 


De kan inte bara döda någon sådär? Är typ 100% säker på att hon kommer leva vidare. Det skulle bli för överdrivet ifall hon dör. Det kan inte hända så mycket i en episod, jag menar först försöker ******* sig på självmord och sedan blir ***** träffad av en bil? Dessutom kan inte allting alltid hända till *****, jag menar varför händer det aldrig Tina eller Mercedes något?
DESSUTOM VAR HON DEN ÄNDA JÄVLA KARAKTÄREN JAG GILLADE!!!!!!!!
KOMMER INTE KUNNA VÄNTA TILLS 4 APRIL TILLS JAG FÅR VETA OM HON ÄR DÖD ELLER INTE! GAAAAAAAAAH!

 



Bastad, duschad och klar för sängen!
Sitter och gör läxor på en fredag, hur deprimerande är inte det. Men destu snabbare jag gör dem destu snabbare får jag göra annat. 
I morgon är det match som gäller så måste sova länge och väl vilket betyder att jag så småningom måste gå till sängs, men först blir det bast och sen lite kvällsmat!
Tjobelibong!
Kommer aldrig komma över denna sång, för humorös för att glömmas.
Har ingen aning om vad detta ska betyda. Men ska hålla föredrag om det? Kommer att dö! Nån som har lust att hjälpa?
"Words are more treacherous and powerful than we think” Evaluate the extent to which the characteristics Satre claims for words affect – negatively or positively – in different Areas of Knowledge"


Sitter på TOK-lektionen, dricker te och facebookar. Orkar inte lyssna på läraren. Ingen orkar. Vi lär oss vad en dialekt är. För det vet ju ingen.
På morgonen hade vi simning i gymnastiken, det var väldigt skönt att simma. Har inte simmat på evigheter(om man inte räknar med resan).
Nu ska jag försöka lyssna!
Tjobelibong!






Kan inte fatta hur jag kan vara så trött som jag är. Sov ungefär åtta timmar förra natten men min kropp värker av trötthet. Kanske jag är gravid?
Ska fortsätta kvällen med lite chat på min nuvarande mest besökta sida ******* och lyssna på Loreen och sen göra lite läxor. Eftersom jag är så trött ska jag dessutom tidigt och lägga mig!

Denna söndagen har sina bra och dåliga sidor.

++ Vädret är härligt, det är sju plussgrader och solen skiner.
+ Hade sköna träningar!
+ Gick på en promenad i det sköna vädret.
++ Färgar mina byxor orangea!

- Min kropp värker.
- Måste gå på en till promenad, med hundarna.
- Är otroligt trött.
- Måste börja läsa en bok, på finska, förbereda en kort presentation
- Har ordförhör.
- Har en essä att skriva.
- Har en svenskaläxa som kommer ta evigheter att göra.
--- HAR INTE TID!


Sammanfattning: Eftersom minusen är fler än plussen är detta inte en skön söndag!

Loreen vann ♥ Är så glad att Sverige valde rätt för en gång skull! Överväger att heja på Sverige istället för Finland i Eurovision i år. Gör det mig till en landsförrädare?
Heja Loreen, om 20 minuter smäller det av. Om ja bodde i Sverige skulle jag rösta tills fingrarna blöder.


Ska försöka visa vad jag shoppat de senaste dagarna efter melodifestivalen! :)

Denna dumma låt spelar på replay i mitt huvud och på min Ipod!
Även denna spelar i mitt huvud. Melodifestivalen tar över!


Har totalt glömt bort min blogg? Hur är det ens möjligt att glömma bort något som är så viktigt för mig som denna blogg är?
Anywhore, är tillbaka nu (igen) och ska verkligen försöka komma ihåg min älskling nu! Det piggar ju upp vardagen att skriva lite då och då! :)

Idag efter skolan gick jag till diverse butiker med Molly och i UFF(second hand affär) kostade allting 2€ idag så köpte massor med roligt och så köpte jag även ett halsband från ninja! Det är turkost och har ett kors, gillart. Problemet är bara att jag skulle spara pengar till vår klassresa till London men jag får väl klara mig på mindre shopping där istället.

Nu måste jag snart börja på min engelska essä och dessutom har jag massor med andra läxor att göra. Fy fis säger jag bara.

Tummen upp före shoppingen, tummen ner(suddigt som bara vad) för mig som glömmer att blogga och alla läxor!





Hon bara måste vinna, slutar prata svenska annars! ♥
Sitter på världens tråkigaste finskalektion. Vi rättar våra ässen, min handlade om Homosexuellas adoptionsrättigehter i Finland! Innehållet var väl okej men usch vad dålig min finska grammatik är. Har massor med väldigt dumma fel som man inte borde göra i gymnasiet mera.
Mitt finska talande har blivit mycket bättre men det gör också att jag skriver mer talspråk, vilket inte alls är bra. Kommer få underkänt i finska. Hoppas vi har mycket föredrag, det klarar jag av ganska bra!

Nu är det dags för min Top 3 av finalisterna i Melodifestivalen.
Tycker att detta år har haft ganska bra standard, skulle kunna vara bättre, men ack så mycket sämre också!
3. Ulrik Munther - Soliders
En gullig liten låt, han sjunger bra och låten är som sagt gullig. Hoppas dock verkligen inte att han vinner!




2. Molly Sandén - Why am I crying
Otroligt stark ballad, stark röst. Hon ger mig gåshud. Först var jag skeptisk när jag såg att hon skulle vara med igen. Men detta är superbt!


OCH VINNAREN ÄR:

1. Loreen - Euphoria
Ord räcker inte till att beskriva hur mycket jag vill att denna låt vinner. Kan tillåta att Molly vinner men inte någon av de andra låtarna, speciellt inte Danny, för han kan göra så mycket bättre ifrån sig än "Amazing". Om Loreen vinner kanske det blir Stockholm 2013? Iallafall kommer jag rösta på henne ifall hon vinner, synd att man inte har ett svenskt nummer så man kan rösta i Melodifestivalen.

Som vanligt tillbringar jag största delen av söndagen med läxor. Har fyra inlämninguppgifter på gång. Usch, är verkligen inte på humör.
Som tur började dagen bra, så kommer inte vara helt deprimerad. Kollade på Avatar med Ina och Molly. Igår kollade vi melodifestivalen, så kommer antagligen göra en liten toplista över finalisterna. Bara så att ni som bryr er vet vem jag gillar mest! 


Nu måste jag fortsätta med läxorna, sen bär det av till träningarna och sen är klockan redan åtta. Fy fasiken så snabbt dagarna flyger iväg!
Tumblr_lx1pyqcipl1r8c79mo1_500_large
Måste satsa!
Alltid lika kul när man lägger märke till att läsarna återvänder i rask takt så fort man börjar blogga aktivt igen.
Wihuu!
Det är kul att någon bryr sig om vad jag skriver! Annan än mina kompisar och jag själv då! ;)


Tack♥

Bara lite smått och gott!

nu återstår det bara att göra det och ha tillräckligt coola kläder och vara i tillräckligt god tid för att få armbandet.
Hoppas det blir lika superduperbra som detta:
The CISV song! ♥

"Here in this village you may see 
Children living happily 
Different race and different land 
Here we come to understand 
One another's point of view 
Learning through the things we do 
How alike am I to you

 

Here we live and eat and sleep 
Talk and laugh and sometimes weep 
Here we share our hopes and fears 
Build a bridge across the years 
Sow a seed and plant a tree 
Beneath whose branches there may be 
All the nations gathered free

 

That our children so may grow 
In a world we did not know 
Sharing all they have to give 
Learning how to love and live 
In our hands the future lies 
Seize the moment 'ere it flies 
Stamp the present with an act 
Dare to make our dream a fact"

Så mycket minnen!♥

ja, de hänger på vårt kylskåp
byxorna kostade bara 7 euro, otroligt billigt! 7+3,95=10,95=billigaste shoppingen någonsin, typ
Hejsan hopsan puss på snoppslan!



Är äntligen tillbaka från min avslappnande söderresa, så sitter framför datan med en god kopp med latte i tassen och bara tar det lugnt!
Nu är jag laddad med massor av ny energi, kommer försöka blogga så aktivt som det bara går. Har massor med inspiration och massor med shopping att visa er! Kul att se att jag hade fått lite besök varje dag fastän jag inte bloggade över huvudtaget! Ger mig ännu mera inspiration!
I'm back on track baby! Beware!

Så fort som möjligt visar jag er shoppingen från resan, kan ta en vecka kan ta några timmar! Beror på när jag hinner packa upp kappsäcken!

Tjobelibong!