Krista kommer att tävla för Finland i Malmö i Maj. Hon var kanske inte min favorit men tycker inte man behöver  skämmas i år iallafall, vilket jag tyckte man måste när t.ex. Teräsbetoni representerade oss. 
Hon har en energisk låt, energiskt uppträdande och en energisk personlighet. Energi är alltid bra i Eurovision så tror nog hon kan klara sig ganska bra, bättre än Mikael Saari iallafall. Gillade hans låt men tror inte den skulle gått hem i Europa, för konstnärlig. Kristas låt känns lite som en hata/älska låt, en del hatar den, en del älskar den. Kanske vi antingen blir sist eller vinner? Det återstår att se, jag önskar iallafall den tredje finlandsvensken som representerar Finland i rad lycka till i Malmö. Tror det kan gå bra, låten fastnar i huvudet iallafall, vilket i Eurovision sammanhang alltid är positivt. 
 
 
 
eurovision, finland, finlandssvensk, krista siegfrids,
Vad tycks? Är den för krimskramsig? Är den perfekt? Har inte vant mig vid den ännu själv så har nästan ingen åsikt, så tar gärna emot kritik! Ändrar ifall den inte är alls omtyckt, så berätta gärna genast din åsikt!

Nu gäller det! Låt bästa eller åtminstone näst bästa låten vinna!

Så hoppas jag verkligen att vi inte får se någonting lika fruktansvärt jobbigt som Björn Ranelid och Sara Li detta år i melodifestivalen.
Kan ni förstå att jag vaknade mitt på natten och den låten spelade i mitt huvud. Började sjunga för mig själv i sängen för att den skulle åka sin väg och aldrig komma tillbaka. Det hjälpte dock inte, sjunger fortfarande på den och det är hemskt. Nu ska jag göra er en björntjänst och bjuda på fin (hosthost) musik.
 
 
 
Låten är ju inte helt otrolig hemsk, Sara sjunger ju bra men snälla lilla Björn ta de lugnt med dina lovord och snälla lilla tona ner brun-utan-sol användningen nästa gång! 
 
 
I väntan på Ruisrock 2013 och Hurts bjuder jag på deras senaste single Miracle. Lyssna och njut!

Ha en bra fredag alla sockersöta! 
 
 
 
 
Det är exakt vad jag håller på med nu. Skjuter upp matematiken genom att göra annan matematik. Mitt liv är patetiskt. 
Bjuder på några IB-memes för att pigga upp stämningen lite. 

Ha en fortsatt bra kväll! 
 
 

 
skolan,
Först tyckte jag att Diandra gjorde låten bra, nu har jag plötsligt börjat älska allt. Det är inte normalt, brukar inte gilla finsk musik. Men det är något som tilltalar mig i denna trudelutt. Konstigt värre. 
ps. kolla in Didis kläder, she has got some swag ;)
 
 
diandra, diandra flores,
Har äntligen gjort en ändrig här på bloggen. Har bytt design, tycker verkligen om denna. Ska göra ändringar ännu, tror jag tillägger lite färg så blir det mera min stil och så ska jag såklart byta header. Men tills jag får en superb header ide får ni klara er med denna, den är ju inte så pjåkig helle? Eller?
Gillar denna mer simpla och "stripped down" typen av design, dessutom så älskar jag menyn ovanför headern ♥
 
Ha det så bra mina sockerfrön! ♥
 
Borde tillbringa håltimmen med mitt matematikprojekt. Men har hittat en ny serie som jag bara sett en episod av och måste fortsätta nu! Så matematiken får vänta tills ikväll! 
 
Denna låt har spelat nonstop i mitt huvud sedan gårdagens melodifestival. Sista jag tänkte på när jag somnade och den fortsatte spela i huvudet direkt då jag vaknade. Hemska saker! Vet inte ens om jag gillar den eller inte, tror den kan ha en bra chans att vinna melodifestivalen, min magkänsla säger så.
Nu ska jag umgås med mitt matteprojekt. 
Tjobelibong! 
 
 
 
♦Några svartvita snapshots från gårdagen! Enjoy! 

 
 Foto, black and white, fotografering, photo, photography, photoshop, svartvitt,
... med läxorna och hostan idag. Älskar verkligen detta, borde koncentrera mig på läxor och dylikt men hostar upp lugnorna stup i kvarten. Som tur har man spotify som en räddare i nöden.
 
Nu måste jag vara social med min matematikbok/tegelsten. 
Hoppas ni har en bättre lördag än jag! 
 
Puss och hej leverpastej!
 
Äntligen är det fredag. Efter en stressig vecka i form av matcher med hemkomst efter midnatt, världens mest långtråkiga bok (åtminstonde de 150 första sidorna, somnade allt som allt tolv gånger, nytt rekord) och en störande influensa med halsont och jobbig hosta behövs detta verkligen.
Veckoslutet ska jag tillbringa med min matematik "Internal Assesment" och så ska jag försöka göra något kul med Charlie och Ina. Ifall jag blir friskare, annars ska jag försöka vila. På söndag kommer mina bröder och mormor hit på middag, mysigtmysigt! :)
Snart blir det lite vackert i svart och vitt ;) Så ni har något att se framemot! 


 
p.s. har hittat inspiration igen ;)
 
UPDATE: photoshop funkar ej. så blir ingen svartvit överraskning idag! 
livet, p!nk,