Här är bilderna jag lovade på det nya håret. Nu när jag har börjat vänja mig gillar jag det mer och mer hela tiden! Vad tycker du? 
Annars så står det till lite sisådär med mig, insjuknade med feber i förrgår och var hemma och sov hela dagen igår. Tog mig till skolan idag helskinnad men tänker spendera resten av dagen med att vila så att jag blir ordentligt firsk tills imorgon, då det är min sista skoldag. 
 
 
De senaste dagarna har jag funderat extra mycket på att växa upp och måsta ta ansvar. I och med möjligtvis annalkande flytt till Skottland och det faktum att jag har fyra dagar av lektioner kvar före jag slutar gymnasiet har fått mig att fundera på hur fort tiden flyger iväg. Känns som om det var precis jag valde gymnasie, nu borde man kunna välja universitet. Vad om man inte har en aning om vad man vill göra i framtiden då?
Det känns som man borde veta precis vad man vill göra resten av sitt liv, om man vill bli en doktor eller kirurg, en skådespelare eller modell eller kanske en professionell datanörd?
Jag, personligen, har ingen aning om vad jag vill göra, jag har vissa drömmar, och ska försöka att uppnå en del av dem, så att jag kan känna mig nöjd med livet, och känna att jag faktiskt har försökt och inte gett upp och bara valt det första bästa yrket som var nära till hands. 

Igår städade jag bort min trampolin, som stått och skräpat på vår gård sedan förra sommaren, det var lite vemodigt att slänga bort något som man haft så roligt med. Jag minns hur jag och mina kompisar låg på den i flera timtal och bara pratade, hur vi studsade upp och ner och brottades och ibland bara låg och sola. Vi har haft oräknerligt många picknickar på den och otroligt mycket annat har vi hittar på. Det kändes som att min barndom nu officielt var över, även fast jag fortfarande är ett litet småglin på bara 18 höstar. 
 
 
Som tur finns Disney, jag och Kristina tittade på Mulan idag efter skolan, även detta väckte en del barndomsminnen. Denna gång strömmade det dock bara av positiv energi. Det är lite småfånigt hur en barnfilm kan göra en dag så mycket bättre. Även som "vuxen", njuter jag fullt ut av att se Mulan strida mot hunnerna och rädda hela Kina. Om det är något jag vill visa till mina framtida barn,ifall det finns några, är det disneyfilmer (och mumin).

Vi passade dessutom på att färga mitt hår, denna gång blev det en lila färg med nyanser av pinkt, blev inte riktigt som jag tänkt mig men är nog nöjd ändå, bild på det ska ni få någon gång då jag har stylat det, nu ska jag duscha och sen ska jag nog dra mig till kojs. 
Ha det bäst och njust av er barnslighet medan ni har den, det ska iallafall jag göra! 
 
Hej igen, ni som ännu minns mig, 
 
känns som om det är en evighet sen jag senast har bloggat. Vilket på sitt sett stämmer. Har egentligen inga dåliga ursäkter denna gång utom att jag har prioriterat skolgången över fritid. 
Vi har haft en del att göra i skolan och kunde helt enkelt inte ens producera inlägg av medelklass, så valde att avstå. 
Det har hänt en hel del under denna lilla evighet, men ändå ingenting. 
Bland annat har jag:
 
 • stressat
 • vrickat foten och gått med en krycka (sett ut som en gammal man)
 • färgat håret, ska dock färga det igen nästa vecka
 • haft min sista mock-vecka
 • stressat
 • varit på ett antal födelsedagsfester 
 • varit på kryssning
 • lämnat in de (hoppeligen) sista projektarbetena för min gymnasiekarriär 
 • läst till studentskrivningarna
 • stressat 
 • gjort annat skolsk*t. 
Som ni ser så har egentligen inget speciellt hänt. Jag lovar inget, men nu när solen har börjat skina och den sista veckan med lektioner snart börjar tror jag att det kommer finnas ett lugn i mig så att jag då och då kan skriva ner några tankar om någonting intressant eller mindre intressant. 
Until next time! 
 
 
Som tur har jag kunnat hålla reda på tiden med min nya älsklingsklocka.