aronlds, donits, donut, photo, photography, photoshop, träffade kompisar, vänner,
Det jag älskar mest med jullovet är ,bortsett från själva julen och nyåret, att få sova så länge man vill. Sov till klockan ett idag och ska kanske så småningom äta lite morgonmål. Tänkte efter det kolla på några episoder av "Vampire Diaries" och efter det evetuellt städa mina rum. Kristina kommer kanske hit för en filmkväll senare.
 
Igår var en vild shoppingdag och tänkte visa bilder så fort jag får min photoshop att fungera igen. Shoppade faktiskt mer än jag trodde men är nöjd med mina inköp. Bilder på inköpen borde också dyka upp ifall photoshop börjar fungera igen.
 
Nu blir det frukost.
 
Tjobelibong. 
 
 
Hej och förlåt,
har varit världens sämsta bloggare på senaste tiden. Höll på med min julkalender men det sket sig i samband med att vårt internet crasha samtidigt som blogg.se appen slutade fungera. När båda fungerade igen hade jag helt enkelt kopplat bort bloggen från min vardag, hade nästan glömt den och kom på att den existerade först när en kille förra fredagen på Katedralskolans "End of the world" fest kom fram oh sade att han läser min blogg oh att det var jobbigt att jag inte hade bloggat på länge. Då slog det mig, det finns faktiskt människor som läser bloggen jag har glömt bort, varför skriver jag inget? Jag älskar att skriva. 
Bestämde att jag skulle börja igen då jag har tid, och nu när julhelgen snart är över och vardagen (trots lov från skolan) står bakom hörnet kändes det rätt, nu har jag tid att lägga ner på bloggen.
Förövrigt har det gått riktigt bra under den tiden jag varit borta, julen var trevlig med familj och vänner som vanligt och dessutom var jag en väldigt snäll kille i år så fick en massa fint som jag ska visa er senare i veckan.
Nu ska jag fortsätta titta på X-factor med mamma och pappa, är ju trots allt pappas sista lediga dag! 
Godnatt!
 
 
Gårdagens chilloutfit, har tillbringat hela dagen i den idag. 
Puss &  Kram
 
... and everybody has a shot but not a fair shot"
 
Så söt man kan bli! 
 
 
ARTPOP, amazing music, artisti, gaga, lady gaga,
Kan någon snälla förklara varför jag älskar denna mannens musik så j*vla mycket? Det är inte alls min typs musik men hans röst tillsammans med låtarna och texten är bara magnifikt. ♥ "Young Homie" som han sjöng redan i x-factor förra året är nog min favorit men "Touble" får en riktigt stark andraplats! 
Lyssna och njut, om och om igen!
 
 
amazing music, chris rene, music, musik, musikal, skit bra musik,
 
finland, ica, reklam,
 
 
 
"Finlandia"
 
"Vårt land vårt land"
 
 
 
"Finlands Historia"
finlandssvensk, julkalender, självständighet,

Sitter i bollhallen och kollar på när mitt lag spelar! Är fortfarande sjuk och de hade två målvakter friska idag så bestämde att jag inte skulle spela idag!
Just nu ser det inte särskilt ljust ut, men tror nog att vi kan klara detta!
Bjuder på tre dåliga mobilbilder i väntan på dagens julinlägg!

 
christmas, jul, julkalender,
Tänkte köra igång med en lite julkalender här på bloggen, en dag sent dock. 
Tänkte att jag varje dag skull uppdatera ett inlägg med något julrelaterat. Hur låter det? Kan vara allt från musik till bilder till en juloutfit! Låter det bra? Hoppas det! Första inägget kommer antagligen på kvällen, och ni kan ju låtsas att "Julstämning i Skanssi" var första inlägget!

Tjobelibong!

 
Tänkte dessutom lägga till lite snö! ;)
 
uppdate: snön funkar ej :( 
2012, christmas, jul, julkalender,