Hela denna dagen har gått åt till att ligga på stranden och chilla.

Gårdagen dock gick åt till att åka på en minikryssning med en äkta ångbåt, vi fick supergod mat och tjärsnaps samt mysig musik, stämningen var riktigt bra och sälskapet kunde inte ha varit bättre. 
Det fanns flera olika laxar, så som en laxälskare njöt jag verkligen av maten.
Även den hemlagade snapsen var delikat.


Ska fortsätta smörja in mig med after-sun kräm och så tänkte jag kolla på något avsnitt av gossip girl! 

Ha det!

livet, livet kompisar,
Igår tillbringade jag några timmar med den bästaste Nora i kuppisparken. Det var meningen att några anda kompisar skulle sammansluta sig till oss senare men ingen hade sist och slutligen tid så det blev bara vi två. Men det gjorde inte så mycket, mera jordgubbar åt oss.
Vi tillbringade vår picknick med att äta (duh), prata, skratta, lata oss i solen och så spelade vi ett parti mölkky, som N desvärre vann.
 
 
 
Medan vi spelade hörde jag ett prassel vid vår filt och det visade sig vara en liten ekorre som rotade i våra sopor, den var tillräckligt tam för att ställa sig på vår vattenmelon, så den fick vi ju slänga bort. Bortsätt från att hen förstörde våran mat var hen riktigt söt, vi kallade honom Hampus/Hamppeliina, det har blivit standardnamnet för ekorrar som våldgästar våra picknicks. Jag tror denna var en Hampus, men det kommer vi aldrig kunna veta riktigt säkert, haha. 
 
 
Nu ska jag njuta av en god middag och sen har jag en het date med min soffa och netflix. 
Ha det!
 
livet, vänner,
Fast egentligen är jag mera fri som en lat hund som latar sig hela dagarna. 
Jag har bestämt mig att börja uppdatera bloggen igen, är klar med alla inträdesprov och jobbar bara ett par gånger i veckan så nu känns som det perfekta tillfället att försöka använda min litet mera kreativa sida och börja skriva igen. 
Mitt liv som det är just nu är rätt så stressfritt, den här känslan skulle jag kunna vänja mig vid, och det planerar jag att göra, i alla fall tills jag får veta mer om hur det gått i mina ansökningar till diverse universitet. Jag har spenderat hela våren på biblioteket, hösten spenderade jag med att söka över 80 jobb tills jag (tack och lov) fick jobb på Splizzeria, där har jag trivats super och kunde inte vara nöjdare. 
 
Nu när jag äntligen kan börja tänka på att spendera tid med kompisar igen och låta min kreativa sida leka fritt har jag också hittat mera inspiration för att träna, idag boxades jag i trädgården och sprang en minilänk. Kändes väldigt bra att svettas lite efter någon veckas paus på grund av pluggande och allergier. På morgonen, om sisådär nio och en halv timme, ska jag träffa Heidi på gymmet så nu bär det iväg till sängs.
Gonatt!  
 
 
gå ner i vikt, jobb, livet, vikt, weightloss,