Eftersom jag om några timmar ger mig av till Kanarieöarna kommer jag nu ta en paus med listan.
Det finns såna dagar jag bara kan uppdatera när jag är hemma så det blir bättre att fortsätta om ungefär en vecka!

Ska försöka uppdatera lite under resan men lovar inget. Ska ändå försöka ta det så lugnt som möjligt!

ps. ni som är från Sverige och tittade på Melodifestivalen! HUR kan ni låta den där gubben med allt för mycket brun-utan-sol kräm som står och har en monolog om värsta klichén gå direkt till Final? HUR!? Som tur fanns Molly där och räddade kvällen.



Jag menar, KOLLA på hans face. och så låten. fy f*n!
Idag hade jag sista skoldagen före sporlovet och efter den ganska enärverande skoldagen kom Ina hem till mig.
Vi åt, tittade på TV och åt. Nu har jag precis kommit in från min promenad med hundarna och mera än så har jag inte hunnit göra idag!
Denna spelar på replay i mitt huvud! Så bra!
Treorna ordnade ett kul program i skolan idag och efter det hade vi ännu en halv lektion och så fick man åka in till stan och kolla på när de kastade godis från sina lastbilsflak!
Kul kul!
Sen begav jag mig till biblioteket för att hjälpa Veera med svenskan!
Såhär såg vi ut efter att de som tar studenten var klara med mig.
Hmm, jag vet faktiskt inte riktigt vad mina ambitioner är. Först vill jag komma igenom IB sen vill jag komma in på någon bra teaterskola, gärna utomlands. Sen vill jag väl bara vara lycklig, hur fjantigt det än låter.

Shoot-for-the-moon-152929-320-255_large

Jag siktar absolut mot månen!

De flesta av mina kompisar har väl förändra mig på sitt sätt(Speciellt Molly, Nora och Ina) men jag tänkte faktiskt berätta om orsaken till att jag kanske gillar Lady Gaga mer än många tror. 
För några år sedan hade jag världens sämsta självförtroende, jag vågade int vara mig själv eftersom jag var rädd att sticka ut eller att inte bli accepterad.
Jag hade en ständig oro över att inte bli accepterad och fastän mina kompisar pratade med mig trodde jag inte dem. Kunde ju aldrig tro att någon faktiskt älskar mig för den jag är! Jag var ju jag, och jag har aldrig varit ett stort fan av mig själv. Jag var nere helatiden och nästan lite deprimerad. Men sen kom Gaga (hur jävla fånigt detta nu än låter) som en räddade ängel och fick mig att fatta att jag faktiskt har en chans i livet. Att jag kunde bli accepterad och älskad.
Det behövdes den där kicken från en som jag inte känner som berätta om att hon hade blivit mobbad och ändå lyckats i livet. Att man var "Born That Way!"
Så ni får nu tycka vad ni vill, men det är så jag känner och utan Gaga skulle ni knappast läsa detta för hon räddade bokstavligen mitt liv.

HATERS GONNA HATE! ;)


Nu är allt mycket bättre, ny skola, nya människor och nytt självförtroende. En ny Jontte!




Ikväll var jag sötsugen och det är ju trots allt alla hjärtans dag så bestämde mig för att baka ett par chokladmuffinsar. Dom blev riktigt mumsiga och kladdiga, precis som det ska vara.
Ikväll har jag lyssnat på Fuckin' Perfect nästan hela kvällen, har den i huvudet och den är verkligen bra. Börjar bli ganska gammal dock.
Ikväll har jag fått något slags attack över mina franska läxa. Den är hemsk. Fattar inget --> google translare, här kommer jag!

ps. jag måste passa på att tack för den finaste alla hjärtans dag gåvan någonsin. TACK! ♥ Du vet att jag menar dig ;)
Hemmet.
"Borta bra men hemma bäst!"
- tillräckligt förklarat, visst?
Stal en fin bild på vårt hus från Googel maps! ;)
Det lägret jag var på när jag var elva. Det bästa lägret någonsin. För det första var lägret internationellt! För det andra pågick det en månad och för det tredje var det i Brasilien!  
Älskade det, skulle absolut åka igen om jag fick chansen.
The Last Day! ♥
ps. det finns andra saker jag inte kommer glömma med detta var första som poppade upp i hjärnan
Julen, absolut. Allt är perfekt med julen. Stämningen, maten, julklapparna, stämningen och stämningen. Om ni inte förstod det redan så älskar jag den mysiga stämningen som finns runt jul. Julen är bara bäst, fast just nu längtar jag nog mera till vappen! ;) Då är det vår ♥


Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag julen men vill verkligen inte att den ska komma snabbt. Det ska vara jul en gång om året, annars försvinner ju hela betydelsen. Nu får det bli sommar!

HA! Som om jag skulle kunna välja ett! Man kan ju inte bli bättre än bäst och de bästaste är:
  • Vampire Diaries
  • Modern Family
  • Glee
  • Grey's Anatomy
  • Gossip Girl
  • X-factor
  • American Idol
  • och många fler som jag inte kommer på just nu!
Äntligen har lite mer information om "Born This Way Ball Tour" kommit ut.
  1. Den officiella affichen är ute.
  2. De första datumen för turnen är ute, börjar i Asien i april sen åker hon vidare till Australien
  3. Det har kommit ut en bild på scenen, den är otroligt tuff
  4. Gaga twittrade att hon i varje konsert kommer ta en från publiken backstage efteråt! (VILLVILLVILLVILL ATT HON VÄLJER MIG, men som om det skulle hända)
Gagalicious, right? Väntar bara på att Europadatumen släpps ut! ♥
lady gaga born this way ball stage
Scenen.
512488140_large
Affichen!
Denna var verkligen svår. Har suttit och funderat på denna en ganska lång tid nu.
Mitt drömbröllop skulle bestå av dessa:
  • Att jag gifter mig med en person som jag älskar och som älskar mig tillbaka
  • Det skulle få hända i en liten stenkyrka(ja, jag vill gifta mig i kyrkan även om jag inte är den mest troende människan)
  • Mina favorit människor skulle vara närvarande
  • Kyrkan skulle gärna få vara lokaliserad någonstans på landet, sen skulle det kunna finnas en herrgård i närheten där man kan äta bröllopsmiddagen och även bröllopslunchen nästa dag. + såklart bröllopsfesten;)
  • Skulle vilja ha den awesomeaste svensexan!!!!
  • Skulle vilja gifta mig relativt ung
Det var vad jag kom på nu. Viktigast är den första, puss och hej! ♥

This Church is perfect!

 

Hmm, eftersom det står något och inte någon tänker jag skriva om en konkret sak. 
Något som absolut är viktigt för mig är mitt hem och inne i mitt hem min säng.
Hemma är alltid bra, kanske tråkigt ibland men så tryggt och skönt. Men hemma finns sängen, MATEN, familjen, sängen och sängen!
Borta bra men hemma bäst, visst?


En bild jag stal från Inas blogg (http://whataboutina.blogspot.com) som ganska långt beskriver dagen. Det var en väldigt trött dag med för mycket flum och skratt(mina magmuskler gör ont nu). På träningarna flummade alla så mycket att jag dog av skratt i målet vilket ledde till att jag släppte in ganska långt varje skott. Dessutom efter att vi hade tränat färdigt och skulle stretcha var alla helt slut så vi låg och skrattade åt världens fjantigaste skämt. 
Kul dag ♥

söta e vi, speciellt Anni ♥

 

Jasså, så nu förvandlades bloggen plötsligt till en matdagbok?


Till frukost åt jag lite naturell yoghurt med sylt i, till luch blev det tomatsoppa och till middag ungskorv med potatismos.
Nu ska jag snart äta en av mina mumisga hemlagade runebergstårtor! Yummy!

317348_2447752726883_1643880129_2472112_917075686_n_large
Typ dog.

Upptäckte just att rubriken låter aningen hysterisk,men nevermind (I'll find someone like youuuuu)
Äntligen är provveckan över, ska fira med egenbakade runebergstårtor och senare kommer Katja hit. Kommer bli kul att träffa den fula(ta det inte bokstavligen Katja) fisken igen.
Före middagen blir det att sitta vid datorn, chilla, blogga lite mera och lyssna på Euphoria! ♥(är verkligen helt addikterad)
Loreen
Euphoria ♥
Eftersom det finns en dag där jag ska berätta om mina Ambitioner tänker jag skriva om mina drömmar som jag drömmer under natten. 

Den drömmen som finns starkast på näthinnan just nu är samma dröm som jag berättade om för några dagar sedan. Den där Ina låg död framför mig och jag hade orsakat hennes död.
De drömmar jag minns bäst är de sorgliga drömmarna, dock drömmer jag ganska ofta och om allt mellan himmel och jord.
Återkommande teman i mina drömmar är: Döden, kompisar, familj, Lady Gaga, mat(??), kläder, pengar, skola och ett svart hål som jag faller in i.

Detta inlägg skulle bli allt för långt om jag maler på om alla oilka teman, så det fick bli lite mera generellt om mina drömmar istället! :)

Tumblr_lywh4phrvr1qm5niuo1_500_large

weheartit.com (bilden stämmer kanske inte riktigt in på mig, men älskar den ändå)
Är helt otroligt addicted av den här sången. Kan inte sluta lyssna!

Hon gör det så utan ansträngning! Otroligt bra! Loreen ♥
Hehe olagliga lilla Jontte ;)

Ifall inte youtube fungerar, SVT tar säkert bort den så småningom.

Loreen - Euphoria Melodifestivalen 2012 [HD] And [HQ] from halokitty96 on Vimeo.

Har inte varit så aktiv de senaste dagarna men tänkte i ett och samma gigantiska inlägg berätta om dagarna som gått.

Fredag


Hade ledigt så sov länge sen kom Nora och Molly till mig, vi åt en smarrig tårta. Sen spelade vi Disney Trivia och Kingdom Hearts! Sen så småningom åkte de hem men vi träffades igen senare, när vi skulle på bio. Vi såg  filmen "Puss In Boots". Den var faktiskt mycket roligare än jag hade tänkt mig, dessutom var 3D:n ganska bra genomförd så var absolut värt pengarna(fribiljetten).
Dessutom gillade jag musiken i filmen, den gav en rolig stämning och i slutet spelades, som en stor överraskning till mig, Lady Gagas Americano. Det var ju också ett litet plus!

Efter filmen gick vi till församlinghemmet där Molly brukar vara på fredagar och så åkte vi så småningom hem!



Lördag

På morgonen chillade jag bara men senare på kvällen hade jag världens mest chill chill-/filmkväll med ett par kompisar. Det var riktigt trevligt som vanligt, såklart. Vi tittade på filmen "Unga Hannibal". Den var mycket mindre skrämmande än vi trodde den skulle vara, lite synd, hade lust att se på något riktigt läskigt. 
Efter att jag hade kommit hem ringde jag min kompis som var ensam hemma eftersom hon var lite smårädd efter filmen. Mitt i allt medan vi pratade hördes ett ljud, ungefär "Schromochfronknknk" och så bröts linjen. Jag har fortfarande inte fått kontakt med henne! Skrämmande värre.


 

...om någon tvingar ut mig i morgon.
Fy f*n!!!!!! :(
Jag gillar verkligen inte att skryta om mig själv. Men jag antar att jag är/man kan/jag kan :
  • Social
  • Snäll
  • Prata med mig, lyssnar alltid
  • lita på mig!
  • Rolig?
  • Bra i skolan (LAME styrka, jag vet)
  • Våghalsig, vill alltid ta små risker.
  • Ganska OK på fotografering
  • En bra skribent? :P
  • Se vilka kläder som passar ihop med vad, enligt mig då ;)
Tumblr_lyj4uo0njq1qf7t1lo1_500_large
Det jag är mest rädd för just nu är att Ina skulle att dö. Borde inte finnas någon risk för det men sen jag drömde att jag orsakade hennes död har jag varit otroligt rädd att det ska hända.
Min största rädsla är kanske just det, döden. Det är en naturlig del av livet men kanske jag är rädd för att döden ska komma för tidigt? Eller att döden ska ta någon jag älskar.
Det är min andra rädsla, att förlora någon jag älskar.
Den tredje rädslan jag har är kanske att inte bli accepterad. Har en konstant ångest över mig, tror alltid att alla hatar mig, men blir genast bevisad motsatsen, vilket jag är otroligt glad över. Senast på lördag, tack KatjaVidarAndyJessiJonttuochJulia. Ni bevisade motsatsen återigen, den som dock har bevisat det mest gånger är säkert Ina, när jag är med henne känner jag mig alltid hemma. Tack Ina!♥
Tumblr_lxv5b1ybvg1r7i3ezo1_400_large