Vi spelade verkligen dåligt. Inget fungerade som det skulle.
Men domarna var inte heller något att hänga i granen. Verkligen urusla!
Så allting var bara åt skogen idag. Hoppas det går bättre på lördag!
Så här mycket tycker jag om att förlora!
Har en viktig match snart. Ska bege mig av till hallen nu!
Hoppas verkligen vi vinner fast över häften av vårt lag är invalider. En har lunginflamation, en feber, några har knät skadade. Way to go! I den här takten är vi bara målvakterna kvar när det riktigt gäller!

Ingen går med kryckor som tur, än ialllafall!
Denna dag har varit superb. Vaknade upp ganska glad(vilket är väldigt ovanligt). På matematiklektionen fick jag veta att jag med nöd och näppe kom igenom kurssen.
Dessutom är kurs tre i matte valbar. Gissa om jag väljer extra lektioner? Nej verkligen inte, så nu har jag otroligt skönt hela den här perioden. Får sova till tio två mornar i veckan och kommer hem redan runt ett. Just gotta love it! ♥
Känner mig otroligt fräsch nu. Nybastad och nyduschad! Skönt som sammet.
Ska läsa klart "En komikers uppväxt" nu och så ska jag lägga mig. Måste lägga mig tidigt, vardagen börjar ju i morgon igen, provveckan kändes lite som ett skollov. Kan ju bero på att jag inte övade på proven alls ;)


Det borde vara olagligt att vara såhär snygg! Man där ju av blotta blicken på dom här bilderna.
'

Tumblr_lvbivql1nt1r1wrpoo1_500_large

Tumblr_lt62fri8io1qkw5qto1_500_large

Tumblr_lub8x7lvgd1qfal67o1_500_large

Resize_large

Tumblr_lobztr3zg21qelbe5o1_500_large

13185_blake-lively-y-leighton-meester_large
Blake Lively & Leighton Meester! ♥
Hade ju ingen skola idag så ungefär elva tiden träffade ja ett par av mina amigos och vi gick och äta Thai&Sushi bufé. Eller alla andra åt bara Thai, men jag älskar sushi så tog såklart båda. Dessutom måste jag bara äta så mycket jag orkade. Det är ju så hilma dyrt vanligtvis.
Och gud vad jag åt, trodde jag skulle spricka. Men man vill ju ha valuta för pengarna?


Titta så gott det ser ut! ♥
Nu ska jag läsa klart min skolbok och göra lite uppgifter om den. Vi läser "En komikers uppväxt" av Jonas Gardell.
Hittills har jag tyckt ganska mycket om den. Dock är den lite slö ibland.





Gud vad jobbig låt, nu kommer jag gå runt och sjunga på den hela dagen.

För ett par timmar sen ringde jag Nora. Skulle fråga om hon hänger med till gymmet någon dag men plötsligt började jag gapskratta. Har ingen aning om vad jag skrattade åt, bara fnittrade för mig själv i 15 minuter i telefonen. Nora började efter en stund skratta åt mitt skratt så samtalet fortskred genom att vi båda skrattade. 

Har aldrig varit med om ett så underlig samtal förut. Dessutom glömde jag bort över hälften av der jag skulle säga, typiskt. Men ett gott skratt förlänger ju livet, så tack Nora, du gör mig odödlig! ;)

Denna bild har egentligen inget med inlägget att göra, men hittade den i arkivet och måste nog säga att jag skrattade säkert ännu längre än i en kvart! Odödlighet, here I come!
Jaha, då är det sista provet för hela provveckan som gäller. Kan ingenting, verkligen ingenting. Känns så otroligt onödigt att öva eftersom jag ändå inte förstår någonting. 
Jag skulle mer än gärna vilja ha godkänt i matematik men eftersom jag inte förstår ett skvatt är det ganska svårt, skulle inte orka gå på provomtagning ett par veckor efter att den nya kursen har börjat. Då kan jag säkert ännu mindre.

Men nu måste jag "öva" :)
Tjobelibong!


Idag kommer min dag huvudsakligen bestå av den kvadratiska ekvationen jag inte förstår ett smack av.

En annan sak jag inte heller förstår är varför man måste lära sig alla ekvationer utantill? Det är väl bara att knäppa in det på en miniräknare så vet man svaret. Istället för att sitta i en kvart och fundera kan man trycka på ett par knappar och få ut svaret på en skärm.
Onödigt, mer onödigt, lång matematik.


Tumblr_lu4w4ceyft1qev0yfo1_1280_large
Tumblr_lu7604zmuv1qctxb8o1_500_large
432558945_large
377305_199077356834348_100001962546055_456837_1938668327_n_large
Tumblr_lk0apormtx1qcxcjfo1_1280_large
Dearmath_large

alla bilder är från weheartit.com

Malthe Lund för H&M Nightcrawlers.

Skit snyggt enligt mig, me wants!

Det där påståndet håller jag inte med om!
Här om dagen hörde jag på nyheterna att senaten i USA har godkänt pizza och franska potatisar som GRÖNSAKER!

Det hade diskuterats att skolbarnen borde äta mera grönsaker som lunch. Så senaten bestämde då att pizzasåsen innehåller så mycket tomat att hela pizzan kan klassas som grönsak och franska potatisarna innehåller ju enligt dem inget annat än potatis. Om man bortser från det faktum att dom är friterade i olja och att potatisen inte ens är en grönsak är detta ett väldigt bra argument.

Jag tycker att detta är ganska sjukt. Det finns massor med människor, t.ex. Michelle Obama, som har kämpat för att barnen ska få hälsosammare skollunch och så går senaten och förstör allt genom att godkänna pizza som grönsak.


En annan historia om dumma amerikaner är den som min pappa berätta om hans amerikanska buisness gäst:
De hade serverats kokta ägg på hotellet. Det första han frågade var: Från vilket djur kommer ägg med skal på? Han hade alltså ingen aning om att ägg med skal på är exakt samma ägg som inte har skal.

Dum, dummare, amerikan. (såklart finns det ju smarta invånare i USA också, det är bara det att senaten inte ger ett jättebra inttryck precis)







Kom precis hem från min mormor! Vi åt lillajulsmiddag med hela tjocka släkten.
Kul var det som vanligt. Dessutom är min mormors mat alltid lika god!
Nu börjar julstämmningen komma på riktigt. Älskar julen♥
Juuul juuul, strålande juuul!



online gif creator

Såhär galen blir jag av mormors goda mat ♥


Online gif creator
Igår träffade jag Nora och Freddu på stan. Vi gick till Café Brahe och mumsade på lite gott och så gick vi vidare till bion där vi skulle se på Breaking Dawn! Vi hade alla sett den redan en gång men den var ju j*vla awesome så vi bara måste se den på bio igen! Den var ännu bättre andra gången, första gången var jag för exited för att följa med!

Efteråt gick vi till Kuppisparken där vi tog lite bilder och filmade en "vampyrvideo", som jag dessvärre inte får redigerad just nu eftersom mitt filmredigeringsprogram måste uppdatera sig. Kanske visar den senare!
















Jag fick gåshud direkt! Lyssna, se och njut♥







Dessutom liknar hon Cher ibland! Vackert Stefani, vackert!♥
På torsdagkvällen fick jag plötsligt en impuls. Impulsen sade mig att jag vill färga håret brunt igen. Så nu är man brunette igen! Dessutom klippte jag det ännu kortare! Love it♥
Färgen jag använde var Loreals Mahogny Bruna!


Före




Under




Efter






Jag älskar det. Vad tycker du?
Kan inte fatta att det bara är en månad kvar till julafton! ♥
Man måste ju börja köpa julklapparna snart! 
Älskar julen, det finns inget mysigare tycker jag.
Det bästa med julen enligt mig är: 

Stämmningen: alla släktingar, ljusen, pyntet och såklart granen!
Maten: alla goda lådor, sknkan och julmusten♥
Julsångerna: de bidrar till stämningen, men förtjänar en egen kategori!
Advent: Egentligen är väntat på julen också en av de bästa sakerna med julen!
+ julklappar är ju inte så illa dem heller


♥Några julsånger:
Julen är här



Rudolf med röda mulen



Have Yourself A Merry Little Christmas

Finns många andra väldigt bra julsånger, men "Have Yourself a Merry Little Christmas" är absolut en av mina favoriter!

Skrev kemiprovet ganska snabbt idag och efter det träffade jag min tönt, Frikadello, på stan. ♥ Skit kul att träffa henne igen, vi träffas nästan aldrig nu mera när vi går i olika skolor. Men det gör väl bara att vi har destu roligare när vi träffas!



Idag står det psykologi på schemat. Vill verkligen ha ett bra vitsord i psykolgi, gillar det ganska mycket faktiskt. Det är intressant, dock lite tråkigt ibland. 

Ska försöka börja läsa redan nu, är helt för mycket termer att komma ihåg!

Tjobelibong!



Snygg bild på mig och tönten, visst?
Ska iväg till biblioteket för att "studera" lite kemi. Kan verkligen ingenting så är väl bra att få lite stöd!
Som jag nämnde i "Inget Ing" inlägget vill jag verkligen lyckas i kemin! Måste lyckas! Så för en gångs skull tänker jag satsa och ta mig ner till biblioteket.

Ska dra mig iväg till busshållplatsen nu så jag inte missar bussen!

Tjobelibong!

Snygg bok vi har! Eller hur? ;) (fy fan så den e tråkig)
Det blev tydligen ett par Gaga inlägg idag. Men vad kan man göra åt att hon e så otroligt bra! 

Lyssna och njut!


Började fnissa för mig själv när jag såg hur hon försökte hålla sig för skratt! Men började gapskratta när hon började slå kycklingen med stekpannan! Bara för roligt för mig den här tiden på dygnet!


Tänkte så småningom börja läsa på finska provet. Klockan är halv tio men har bara inte orkat hittills. Finska är inte svårt. Enda problemet är att jag inte kan några som helst regler. Skulle säkert löna sig att kolla igenom dem ett par gånger innan jag går och lägger mig. Har lust att sova riktigt, riktigt länge, som om det kommer att hända!

ps. Hur underligt är det inte att jag har fått stressutslag, precis som förra provveckan, fast jag inte har stressat över de två första proven över huvud taget.


Detta är vad jag tycker om finska!



Denna J*VLA "låt" har snurrat runt i mitt  huvud nu i ungefär två månader. Håller på att dö av enformighet, den åker aldrig ut. Som tur går den ändå att lyssna på. Annars skulle jag vara dömd till ett låthelevte. Börja bli lite småirriterande vid det här laget, dessutom kan jag inte orden. Vilket gör det hela ännu värre!
Känner mig helt totalt utmattad. Måste bero på att jag steg upp klockan sex efter ungefär fem timmars sömn.

Har träningar om tre timmar och före det tänker jag inte tänka ett dugg på skolan. Provläsningen får vänta tills efteråt. På tal om prov, franskan gick sådär. Bättre än jag trodde men inte så värst bra. Det var alldeles för mycket verb med i provet. Kunde nästan inga, typsikt.

Steg upp för ungefär en timme sen, kom precis från duschen och ska nu koka morgonkaffe. Sedan borde man väl börja repetera franskan, det enda problemet är att det är svårt att repetera sånt man inte har läst ens en gång. 

Kommer antagligen komma igenom provet med min luntlapp som vi får lov att ha med oss. Dock får vi inte skriva upp de allra viktigaste sakerna på den så måste öva på dem och på en massa ord. 


Skulle nog aldrig överleva denna morgon om det inte vore för vår Bright Light Energy lampa. Den är verkligen effektiv, man bara stirrar in i den med ett par minuters mellanrum och tröttheten är snart som bortblåst. Ända tills man går in i ett annat rum åtminstone! ;)

Men nu måste jag verkligen försöka "repetera"

Tjobelibong!



Detta får säkert bli min nya morgonpolicy!
Provveckan börjar ju i morgon, så ska tillbringa resten av kvällen med mina franskaböcker. Jippie!!! Inte.
Den lilla lusten som fanns att studera franska har förstörts av en vikarie vi har haft i tre lektioner. Hon är , ursäkta ordet, rent ut sagt en bitch. Hon väljer alltid ut alla att svara som inte kan franska så bra(inkulsive mig) och dessutom låter hon lite som Isa Gris från det där störande tv-programmet. Så när hon berättar sina "visheter" eller försöker skälla ut någon kan ingen hålla sig för skratt! Stackars liten, men en lärare måste väl stå ut med en del.


Nu ska jag försjunka mig i Voila! 1s värld!

Tjobelibong!

Tumblr_luobhxadhi1r1addzo1_500_large
weheartit.com
Min kamera går fortfarande inte igång, fast kom på att det var för att batteriet hade dött(satt den på laddning nu).Så istället för bilder från gårdagen bjuder jag på en låt som nu i flera veckor har spelat i mitt huvud!

Tack så mycket Nora, nu går även jag runt och nynnar på denna hela tiden.

One Direction - What Makes You Beautiful

Sitter på kemilektionen och klagar på min lärares engelska. Den är verkligen urusel. Han kan uttala ganska bra men använder sig av ing-formen hela tiden.
Dessutom kan han inte sätta orden i rätt ordning. Vem säger " When you are leaving?" när man menar "När åker du?" Inte så stort fel men stör mig massor.
Vi går igenom allt som vi ska läsa till provet, fattar inget. Skulle vilja ha en sjua i kemi, som reservplan ifall jag inte kan ha biologi som ett "standard level" ämne. För att få ett "standard level" ämne måste jag ha minst en sjua i det ämnet detta år. Och vi behöver minst tre "standard level" ämnen för att gå ut IB.

Nu ska jag försöka följa med lektionen!

Tjobelibong!





Stiger alltid upp för sent på måndagar. Förstår inte hur det är möjligt, hur tidigt jag än går och lägger mig vaknar jag inte av min väckarklocka. Och om jag vaknar första gången stänger jag av den ända tills mamma måste komma och väcka mig. Eller så stänger jag bara av den i sömnen. Otroligt störande! Ingen idé med att ens försöka stiga upp tidigt och läsa läxor. Jag hinner ändå inte eftersom jag alltid försover mig!

Söt(och trött) som vanligt ;)

Min kamera vägrar samarbeta så kan inte visa bilder från de senaste dagarna än. I morgon ska jag dock försöka få in bilderna till datorn på något sätt!

I kväll kommer jag bara fortsätta i läxornas tecken, det är väl hur mitt liv kommer se ut nu när jag går på IB. Läxor, läxor och läxor.
Dessutom tänkte jag gå och lägga mig tidigt. Vill inte se ut som en zombie i skolan i morgon och så har jag massor med sömn att ta igen från förra veckan. Sov ungefär sex timmar per natt hela förra veckan, vilket är helt lite för mig. 

Nu ska jag sluta skriva på bloggen och börja skirva franska essä.

Tjobelibong!

En bild jag hittade från förra året, har inget med inlägget att göra men ganska söt är man ju ;)

Nu är nästan allt på den nya designen klart! Orkade inte vänta så började blogga igen fastän den inte är 100% klar.
Är otroligt nöjd, även om jag gillar orange snäppet mer än lila älskar jag denna design medan min gamla hade gått mig på nerverna för länge sedan.

Ska försöka berätta allt vad som har hänt under bloggpausen (bara jag får min kamera igång) ikväll.

Nu måste vår söta lilla hund ut på en promenad och sen är det träningar som gäller, dessutom borde jag göra ganska mycket läxor, provvecka på kommande igen!

Ha det bra tills nästa gång! ;)

Tjobelibong!



Jag har nu ,som ni kanske har märkt, tagit en liten bloggpaus efter de två hemska inläggen jag gjorde under EMA's! Bloggpausen fortsätter enda tills jag fått allt klart med den nya designen! Sen smäller det av ordentligt!


Until Then!




JIPPIE! Gaga vann bästa kvinnan! Det är hon verkligen värd!!! :))) JESS! Då lönade sig väl mitt röstande iallafall!
Hur kunde Katy Perry vinna bästa live? Hon kan ju inte sjunga live och med i kateogorin var också Lady Gaga, Coldplay, Red Hot Chilipeppers och Foo Fighters. Jag tycker de fyra andra skulle ha varit mer värda! Menmen! Nu ska jag fortsätta kolla på galan, reklamerna tar snart slut!
Designar om hela bloggen! Ska försöka få allting att funka som det ska! Så om några dagar dyker det nog upp en ny design med ungefär samma färgteman, tänkte hålla det som är orange orange men är inte säker på vad som ändras och vad som hålls. Tiden visar väl det antar jag!

Uppdate: Kanske jag inte håller det orangea temat iallafall! Kanske det blir en annan kul färg ;)

Efter skolan träffade jag och Ina, Anna och Hanna över en kaffe. Det var riktigt kul att få prata med dem, länge sen man senast sett dem. Förr träffade man ju dem varje dag i skolan, men nuförtiden blir det mer sällan.
En gammal video från Café Brahe :) Händer egentligen inget menmen ;)
... läxor, essé, analys och läxor! Kommer int ha tid med annat.
Önska mig lycka till!
To-love-your-love-11_large
ungefär såhär kommer jag att se ut hela dagen (weheartit.com)
... av många av mina finska- och engelskatalande vänner har jag nu lagt till GoogleTranslate till bloggen! Så nu är det bara att klicka några klick här på högra sidan så får du läsa min blogg på nästan vilken spårk du vill. Enda problemet är att översättningarna är de mest skrattretande jag sett. Men om det gör läsarna nöjdå så! ;)