Costume Tähtistailaaja

0kommentarer

Har de senaste veckorna jobbat på ett projekt med min goda vän Josephine. Hon deltar nämligen i modetidningen Costumes tävling "Tähtistailaaja", direkt översätt till stjärnstylist. Semi-final uppgiften gick ut på att ha tre olika stilar inom ett tema och temat Josephine valde var "The American Dream", vilket innebär "Life", "Liberty" & "Pursuit of Happiness". 
Josephine skrev mera om detta valet på hennes blogg, så ni får läsa om det där, jag tänkte berätta lite om våra fotosessioner istället.
Den första stilen var alltså Life och Josephines klädval var väldigt sportiga så vi bestämdes oss för att bege oss till idrottsparken. För att få vara i fred, samt för att få så bra ljus som möjligt begav vi oss till parken tidigt på morgonen, så ingen annan var där, med tanke på att vi båda var dödströtta på denhär måndag morgonen så är jag supernöjd med hur bilderna blev. 
 
 
♦ LIFE ♦
 
 

 
 
 
Den andra photoshooten kretsade runt temat Liberty, så då tänkte sig Josephine en liftare på en väg på landet, mera om hennes inspiration till detta får ni läsa på hennes blogg. Vi bestämde oss för att ge oss ut på landet för detta foto, och denna gång just då solen höll på att gå ner, för vi tyckte att en solnedgång i bakgrunden passar temat och bildernas känsla.
 
LIBERTY♣
 
 
För den tredje och sista stilen hade Josephine en klar bild av var hon ville ta bilder, så vi gav oss av till Runssala, och den botaniska trädgården.  Det regnade, var kallt och ruskigt, men hey, A litte rain never killed nobody. 
 
Pursuit Of Happiness♥
 
 
 
För mera om tävlingen, behind the scenes bilder och mera om Josephines inspiration till bilderna gå till:http://stylewithjosephine.blogspot.fi/

Kommentera

Publiceras ej