Sommaren är kort

0kommentarer

Än en gång har sommaren börja lida mot sitt slut och det är dags för Jontte att återvända till Åbo, bloggosvären och så småningom även vardagen.
Sommaren 2013 har varit en enda stor karammelpåse med både söta och sura karameller, som tur var det flesta söta, En av de sötaste var Ruisrock med superba artister som Hurts, Håkan Hellström, Cheek, Knife Party och Macklemore.
En annan riktigt god godis var resan till Stockholm som jag och Kristina gjorde för några veckor sen, den bestod mest av en massa (dyr, köpte skor för 140 € ) shopping och en ny (eller ja ny och ny) superb svensk kompis. Joel (http://joelsv.blogg.se/ )heter han och han agerade guide och visade oss de bästa butikerna och världens (eller Stockholms) bästa sushi-/thai buffet. Tack till honom ♥
Den tredje riktigt smaskiga karammellen var att ta det riktigt lugnt ute på vår holme i skärgården, inget är så avslappnande som att bada bastu och nakenbada, haha! En perfekt kobination av sommarvärme, sol, hundar och familjen blir aldrig fel. 

Hoppas era sommrar har varit lika givande och avslappnande som min.
I'm back bitches,
Tjobelibong!
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
minnen, resor, sommar,

Kommentera

Publiceras ej