Frontside Ollie: Varför hata allt och alla?

4kommentarer

Denna låt är säkert det mest omdiskuterade i Finland just nu. Alla tonåringar hatar plötsligt sången och Robin, den 13-åriga sångaren. De beskyller honom för att använda autotune, vara homosexuell, sjunga skit, ha dålig stil, härma Justin Bieber och att sången inte handlar om något vettigt.


  1. Autotune? Vem använder inte autotune i dessa dagar? Alla superstjärnor använder ju det, speciellt t.ex. Katy Perry. Dessutom kan denna kille sjunga live, googla bara hans namn så kommer du till hans youtube sida där det finns bevis
  2. Homosexuell? Knappast, bara för att man gillar att sjunga blir man inte homosexuell? Och om han nu råkar vara det? SO WHAT?
  3. Sjunga skit? Se punkt 1. ;) Som sagt, han KAN SJUNGA!
  4. Dålig stil? Han han snyggare kläder än de flesta killarna i detta land, dock verkar det ju som alla här verkar trivas med att snubbla fram med byxorna halvvägs till marken och kepsen så lång nere att de måste titta upp för att se något i ögonhöjd.
  5. Härma Bieber? Ser inga liknelser mellan Bieber och Robin... Inte ens åldern?
  6. Ingen mening med sången? Han är 13, vad är det meningen att en 13-åring ska sjunga om? Kärlek? Hat? Sorg? Fest? En 13-årig kille kanske inte har så mycket erfarenhet av såna saker och hur dumt skulle det inte vara om han börjar sjunga om att festa och ha bakfylla som resten av världen? Om han vill sjunga om en flicka som gör en frontside ollie, låt honom göra det. Det är ingen orsak att hata honom.

Jag säger inte att jag tycker låten är magnifik. Men varför hata så mycket? Han har väl aldrig gjort dig något? Låt den lilla killen leva sina drömmar ifred och sluta hata utan orsak. Tack och godnatt!






Jag satte detta under HISS/DISS kategorin för jag dissar alla som dissar Robin utan orsak! ;)

4 kommentarer

emma

17 Jan 2012 20:52

sv. usch! hoppas det är bättre nu!

Haadii

18 Jan 2012 18:14

ja ha fastna för den här sången, men de e för att den e bra :D hihii

ea

21 Jan 2012 17:36

fatta att hondä blondin e i vår dans -.-

Lexie

21 Jan 2012 19:52

Haha go Jontte!! Ja höll på å tappa hakan föst då ja så flickan-som-gör-en-frontside-ollie, ja känner ju henne, nästan! ;P

Kommentera

Publiceras ej