Är jag som Andy!?

3kommentarer

Idag har jag tillbringat största delen av dagen med att städa mitt blivande sovrum. Ingen har rört något i rummet
på ungefär två år så det har fungerat lite som ett utrymme där vi förvarade gamla leksaker och andra stuff ingen behöver.
När jag gick igenom sakerna ,för att se vad som skulle kastas bort och vad som skulle sparas för kommande generationer, krossades mitt hjärta av att se så många av mina absoluta favoritleksaker söndriga och smutsiga. Det är ju ingen idé att spara dem så många fick åka med
soporna.
Det var verkligen hemskt och sorgligt att måsta slänga dem, kände mig lite som Andy i Toy Story. Tänk om de försöker ta sig ut ur den stora svarta påsen nu, man vet ju aldrig.
En del saker som var hela kunde man ju spara som tur. Annars hade jag nog inte klarat av denna sorgliga dag! ;)



Nu ska jag titta på något avsnitt av den otroligt beroende framkallande serien Gossip Girl och sen ska jag lägga mig tidigt! Jobbar i morgon så måste orka upp! Tjobelibong!

3 kommentarer

FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

09 Jun 2011 22:36

Jag är en av många bloggare, stora som små som har startat en spridning så kallad: KROSSA SAMHÄLLSIDEALET! (: nu försöker jag se hur många som faktiskt påverkas av ideal.. om de är så farligt som alla säger. blir du påverkad av de som "krävs av en", i såfall på vilket sätt,?



annars kämpar vi ju kraftigt mot något som vi bara fått för oss finns..

Tommy

10 Jun 2011 15:59

Sv. Min dag har vart jobbig, bakis och jobbat .. ingen bra kombination ..

FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

10 Jun 2011 23:34

följde du owl's tips om fredagsmys ? :d

Kommentera

Publiceras ej