Vi förlorade ganska rejält. Allting sög. Målvakterna(inlklusive mig) sög, försvaret sög och anfallet sög. Allting var bara hemskt. Som tur var det en träningsmatch!
Nu är jag otroligt trött så ska bara lägga mig i sängen! Godnatt!
Suck, ska snart sätta mig i bilen och åka iväg mot helvetet. Hade så otroligt skönt sportlov, synd bara att att det var så kort! Men jag slappnade av åtminstone, så man borde ju vara redo för en ny period med skolarbete. Man borde vara det ja.
Senare idag  har jag träningsmatch i Pargas så får se om det blir något mer bloggande!

Tjobeliböng!
Detta är då sista dagen på lovet, suck. Tycker att lovet just hade börjat! Men som tur är det bara en vecka tills jag åker på resa så får en mjukstart så att säga! Ska tillbringa kvällen med lite mera gymnasie kursval och kanske även lite TV. Sen tror jag bestämt att jag behöver bastu fören jag går och lägger mig!

Igår märkte jag att vi hade bandat Forrest Gump för en tid sedan så jag, mamma och pappa kollade på den! Den blir bara bättre för varje gång man ser den! Hoppas på att snart få se den igen! Så otroligt bra film!

Nu blir det lite gymnasie kursval resten av dagen, dessutom måste jag ju göra en del läxor! I morgon börjar ju skolan igen, suck!

Har ändrat lite i designen! Har bland annat satt en apelsin upp i browsern istället för blogg esse märket och så har jag gjort muspekaren till svart! Inga stora ändringar alltså, men små detaljer som gör helheten bättre!
Nu blir det melodifestivalen för min del! Hoppas verkligen att Linda Bengtzing kan rädda detta års dåliga standard ;)

Emil postade denna på facebook här om dagen! Den var så bra att jag bara måste visa den till er! Det är alltså filmen Forrest Gump på en minut! Sjukt kul!



Forrest Gump är en av mina favorit filmer så denna video är tycker jag otroligt bra!
Hahha, en liten kul sak jag hittade på youtube! Ganska bra gjord är den dessutom, de som fixade den måste ha haft roligt!

Här är två låtar som har fastnat i min skalle, kan inte sluta sjunga på dem! Börjar bli lite irriterande redan, speciellt den andra!


I Just Had Sex - Lonely Island feat. Akon
(Gillar dessutom musikvideon till denna)



Barbra Streisand-Duck Sauce
(Bara så störande låt!)
Vinnarna av dagens blogg denna gång är!

Anton Gyllin(http://gyllins.blogg.se)

Killen skriver väldigt bra och han har bra pointer i det han skriver! Dessutom gillar jag hans stil!

och

Malin Karlström(http://mkarlström.blogg.se)

Tjejen tar otroligt snygga foton och verkar dessutom vara väldigt duktig på bloggdesign. Även hon skriver bra och designen är väldigt fin, lätt och stilren!

Båda värdiga vinnare! Grattis!

Till er som inte vann kommer det snart upp en chans igen! So stay tuned!

Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg!

Har sjukt tråkigt. Kristina har åkt hem och jag hittar inte på något att göra! För en stund sen bestämde jag mig för att ta lite ego pics men det blev bara fult! Dock fick jag två nästan lyckade som ni kan få se! Ska försöka vara kreativ och komma på något att göra!
Seeya later alligator!

WARNING! Bilderna är dock smått underliga, och med smått menar jag mycket, med mycket menar jag väldigt gigantiskt. Så bilderna är alltså väldigt gigantiskt underliga, eller borde jag säga smått underliga?


Det ser btw ut som jag skulle ha smink på mig :O
...kommer vara här vilken minut som helst! Vi ska väl spela lite TV-spel och se vad vi anna hittar på för kul! Vi brukar alltid hitta på något så det borde inte vara så svårt!
Annars har dagen hittills varit rätt så ointressant, har suttit framför datan och så har jag ätit frukost och varit i duschen. Så inget hejdundrande intressant precis!
Hinner inte skriva mer, måste plocka undan lite saker så att Kristina ryms in i rummet ;)

Sen när jag får min One Piece kommer jag antagligen se ut såhär ganska ofta! ;)
Vill ha en one piece! Har typ bestämt vilken färg redan! Men har inte pengar och dessutom är den färgen utsåld, så jag får väl vänta! Men skulle vara sjukt mysigt att gå här hemma med den nu!
Då skulle jag ha den på mig nu och ha det mysigt medan jag tittar på Gossip Girl!
Ha en bra natt! :)




Detta är färgen jag vill ha! Ganska söt eller hur!?
Internet funkar inte helt så är inte säker på om detta inlägg kommer att synas! Men klarade iallafall av träningarna med nöd och näppe. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle gå! :) Vi hade målvaktsövningar i en och en halv timme så vi målvakter var ganska slut i slutet av träningarna när vi skulle springa linjer!
Alltså man börjar från ändan av salen och spurtar t.ex. till 6-meters linjen sen tillbaka, sen till nästa linje sen tillbaka osv. Är ganska jobbigt när man sprungit en stund!
Nu ska jag äta en smaskig middag! Seeya!

ps. som sagt är vårt internet lite ur funktion så svarar på alla kommentarer senare!



En sjukt gammal lightpainting jag och Chrisse gjorde! Man ser ju hemsk ut men bilden är cool!
Vaknade just, klockan 13.56 och mina träningar börjar tidigt idag så måste ge mig av om ungefär en timme. Träningarna slutar klockan sex och då är dagen nästan slut! Typiskt! Vaknade typ tio tiden men såklart somnade jag om -.-'
Har dessutom ont i musklerna och snuva så träningarna kommer gå (ursäkta det fula språket) helt åt helvete!
Nåja man måste väl lida pin ibland. Nu måste jag äta frukost så jag hinner göra det före träningarna!
Seeya!
Småkollade på lite Gossip Girl tidigare idag och började fundera. Jag la märke till att Chuck Bass (Ed Westwick) har rätt så snygga outfits, jag gillar hans stil fast den är rätt så unik! Dessutom har karaktären en mängd olika stils kläder, ibland är det mycket modernt och ibland är det delfinskjortor!
I like!












Här är några snygga outfits!




Hahah, jag vet att dessa bilder inte är från serien! Men snygga är de iallafall!


Tänkte köra igång med dagens blogg igen! Är ju en tid sen sist!

Tävlingen avslutas på fredag kväll!


Ska iväg till träningarna nu! Kommer på sätt och vist bli skönt att få träna igen, har ju haft en veckas sportlovspaus ;)

Efter träningarna blir det väl chill resten av kvällen! Kanske lite TV och mys med Cissy(hunden).
Ska försöka ta det riktigt riktigt lugnt idag! Fattar inte att typ hälften av sportlovet redan gått, suck! Jag som just hade börjat vänka mig vid att stiga upp tolv, nu måste man ju börja vänja sig tillbaka till sju :(

So long, Farewell.


Jaha, då börjar väl livet igen! Idag har jag träningar så kan inte slappa framför TV:n hela dagen! Suck! Var så skönt att inte klä på sig före klockan fyra och bara kunna sova hela dagen! Så otroligt fabulöst skönt! Men det är ju skönt att träna också! Man skulle ju inte bara orka ta sig dit! Men som tur bor jag ganska nära hallen så det är inte så hemskt!
Nu borde jag väl äta frukost och klä på mig då ;)


Viktor Frisk! En sjukt fin blogg har han dessutom, han är 15 år men har redan inlett modell karriären! Sjukt nice om man frågar mig! Brillorna får man från barabrillor.se och de har verkligen några skit snygga! Så hoppas verkligen jag vinner!
Var just i affären med Chrisse och nu ska vi ta och spela mitt nya spel! Little Big Planet 2 ;) Skitkul! Senare på kvällen blir det väl lite film! Vet inte ännu vilken, antagligen blir det Kick Ass.
Hittills har vi spelat Blac Ops :) På kvällen blir det väl även bastu! Skönt skönt! 


Har precis stigit upp och ska väl börja dagen med chill! Senare kanske jag träffar någon kompis, tycker jag hade planerat något med någon men minns inte med vem och vad! Nå, den personen kanske kontaktar mig! Skulle vilja spela spel med någon kompis, skulle vara mysigt och skönt!
Detta sportlov har varit så otroligt skönt! Jag har kunna njuta så mycket! Har i princip slappat mera nu än vad jag gjorde under hela jullovet! Så riktigt skönt har det varit och man kan ju bara hoppas på att det fortsätter i samma stil! Fast i morgon börar träningarna igen, suck!

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på ett eller två avsnitt av Gossip Girl, sen ska jag försöka sova en lång ch skön natt! Borde försöka stiga upp tidigare än 14.00 i morgon ;) Godnatt!♥


Random rubrik, jag vet. Men kände mig inte så kreativ precis!

Avslutade just en film som jag inte minns vad den hette! Men den var rätt så kul iallafall. Där fanns kända skådespelare som Hilary Duff, Alyson Stoner och dessutom märkte jag efter en stund att även Taylor Lautner var med. Orsaken att det tog en stund var att han var rätt så liten när filmen spelades in. Men jag kände igen honom på leendet!
Ska väl dra mig till sängs så småning om! Godnatt och sov gott!


Där på sidan ser ni honom
Tänkte bjuda på receptet till kladdkakan vi lagade på veckoslutet! Den är mjölfri alltså perfekt att bjuda på om någon av gästerna är glutenintolerant.

INGREDIENSER:
ca 15 bitar

200 g chokladplatta, halvsöt med minst 42 % kakao
200 g smör
200 g socker
4 äggulor
4 äggvitor


GÖR SÅ HÄR:
1. Värm ugnen till 175 grader.
2. Kläm fast bakpapper i botten av en form med löstagbart botten och smörj.
3. Bryt sönder chokladplattan i bitar och smält den i vattenbad.
4. Smält smöret efter hand i den varma chokladen.
5. Vispa äggulorna med hälften av sockret och rör ner i chokladsmeten.
6. Vispa äggvitorna till hårt skum(så att du kan hålla skålen ovanför huvudet utan att något faller) och vispa sedan gradvis i resten av sockret.
7. Fortsätt vispa tills smeten blir styv och blank.
8. Vänd ner äggvitesmeten i chokladsmeten och blanda försiktigt.
9. Grädda i cirka 40-45(beror på ugnen, i vår tog det ca 30 minuter så kolla ofta) minuter eller tills en sticka känns torr, men inte för torr. Det är ju dock kladdkaka.
10. Servera gärna med vaniljglass eller vispgrädde.

Observera att den här typen av kakor pöser upp i ugnen och kollapsar när man tar ut dem.

Kakan blir lknaprig på kanterna men kompakt och mycket "chokladig" i mitten. När den kallnat är den bara 2-3 cm tjock.
Stal bilden från google men vår såg ut ungefär såhär!

Tyckte kakan verligen var god! Speciellt god var den om man tänker på att den var mjölfri, dock innehåller den rätt så mycket socker! Men ibland måste man ju unna sig lite gott!

Har inte orkat, hunnit blogga nu på några dagar så jag tänkte berätta vad som hänt hittills under sportlovet!

Lördag

Jag städade rummet eftersom Katja och Jonttu skulle komma över! De kom tre tiden och först spelade vi lite ps3 sen började vi laga mat! Det blev stekta morötter med honung och lax i ugnen! Mumsigt var det! Sen bakade vi en mumsig kladdkaka utan mjöl. Perfekt för glutetintoleranta! Tänkte faktiskt visa er recceptet senare!
Sen kollade vi på film resten av kvällen! Vi kollade på allt från The Ring till Case 39 och The Ghost Ship. Alla filmer var bra, men The Ring var inte så skrämmande som jag trodde den skulle vara!

Söndag

Vi sov länge och sen började vi titta på mera filmer, denna gång från min hårdskiva. Vi tittade t.ex. på den norska filmen Död Snö och dessutom han vi titta på ett avsnitt av  Gossip Girl också! Vi konstaterade att det måste vara den bitchigaste serien någonsin! Men det gör den ju bara bättre!
När vi hade tittat på filmerna och chillat var klockan sex och mina gäster åkte hem! Sen åt jag en god middag och tittade på melodifestivalen som jag hade bandat! Sen kollade jag på lite Disney channel och sen bar det av till sängen!
Så där har du mitt sportlov varit i ett nötskal! Vad har du gjort hittills?
Nu har Britney Spears video till Hold It Against Me kommite ut. Tycker precis samma om den som jag tyckte om själva sången! Lite underligt och patetiskt försök föra att bli "den största sången 2011". Vilket redan nu har misslyckats. Born This Way slog alla rekord Britney hade lyckats ta! Men tänkte att jag inte skriver så mycket utan du får istället kolla på videon och säga vad du tycker!  Som sagt har jag ganska samma åsikter som jag skriver om i DETTA inlägg!
Har äntligen fått ett välförtjänt lov! Har sovit så lite denna vecka att jag antagligen kommer sova bort hälften av lovet! Men man måste ju vila också!  Ska antagligen ha filmkväll med mamma och pappa idag! Vet inte vilka filmer vi ska se än med mysigt blir det ♥
Jag är sjukt trött! Höll på med läxor ända till klockan ett igår och han ändå inte göra allting som borde ha gjorts! Som tur har jag bara två lektioner(i datasalen dessutom) så har tid efter skolan att göra det ena prjektet klart. Det andra borde vi få klart på lektionen! Nu ska jag äta lite frukost o sen bär det iväg till plugget! :)
Idag är det bänkskuddar dagen, det är därför vi slutar tidigt! :)
Har massor med skolarbete att göra ikväll! Ska söka massor med information om Jean Sibelius och dessutom borde jag få alla bilder till mitt fotoprojekt photoshoppade idag! :) Hinner därför tyvär inte blogga mera idag och inte heller svara på kommentarer(har kvar från förra veckan)men snart är det sportlov och då ska jag ta itu med det!
Tjobelibong!

Har studiehandledning nu och vi ska gå igenom lite kursval! :) Förstår inte helt allt vi håller på med! Tidigare hade vi teckning och jag fixade på mitt tidningsomslag med Blake Lively! Har inte kommit så långt men kan ju visa hur den ser ut nu! Är rätt så nöjd om man tänker på att jag har haft sjukt lite tid när jag har varit borta från timmar! :) Hade ju bland annat föreställning förra veckan!
Vet inte varför jag har sån eurovision stämning just nu! Men för att sprida stämningen kan jag ju bjuda på en video med alla låtar från förra året, i små klipp förstås! I rangordning(OBS! inte min rangordning) dessutom :)

Enjoy!


Tidsinställt inlägg!

Just nu har jag spanska och jag blir antagligen helt störd för att jag inte förstår någonting! Är i tredje kursen nu och jag vet nätt och jämnt vad "Hola" betyder! Vilket stör mig! För jag har verkligen försökt lära mig allt men det fastnar inte! Speciellt svåra är siffrorna. Hemska saker vilka barnplågare de är.

Spain
Har tillbringat hela dagen ända sen jag kom hem från skolan med att skriva på en uppsats! Är inte riktigt färdig ännu! Har inte hunnit med några andra läxor ännu så kommer få lite mycket att göra nu på kvällen! Menmen, man måste satsa om man vill ha bra betyg ;) ps. skriver uppsatsen tillsammans med Andrea

Hatar när man drömmer och är vaken samtidigt! Idag t.ex. så drömde jag att jag satt med ett par vänner på ett Café och plötsligt sa jag bara "Visa mig dina tänder". Min egen reaktion i drömmen var "WTF? Varför sa jag sådär?" och om en stund sa jag "Jag har gjort det här förr" och då fattade jag att det var min väckarklocka som hade brutit sig in i min dröm! Då vaknade jag direkt!
När väckarklockan ringer spelas Lady Gaga's Teeth där hon sjunger "Show me your teeth. I've done this before"
Så då översatte mitt undermedvetna det och det kom ut som ord i min dröm! Hatar när detta händer. man känner sig så dum på något sätt! :)
Men nåja, jag klarar mig, det är dock lite småkul egentligen! Ska iväg til skolan nu! :) Byebye!



Så skönt att vinna ibland! Man bara känner att man är i behov att vinna! Om man råkar förlora den gången är det katastrof! Men vi vann så allt är okej! Hela dagen gick till handbollen så har inte hunnit med särskilt mycket annat! Mormor och farmor är här nu och vi har precis ätit middag! :) Skön söndag med andra ord! :)  Nu blir det väl finska Idol och sen kanske bastu! :)


En gammal Idols bild :)
Ska iväg till Hangö om circa en halv timme! Har match där! Det är en ganska viktig match så hoppas verkligen att allt går bra! Vår andra målvakt är sjuk så det hänger väl ganska mycket på mig också :S Hjälp, men som tur kommer 96ornas ena målvakt med också(tror det åtminstone) så om jag spelar skit kan man byta! :)

Önska mig lycka till! ;)

Etusivulle
En halv bild(WTF?) från Hangö IK´s sida! Men man ser åtminstone logon ;)
Så, nu är Finland representant till Eurovision 2011 i Tyskland vald! Det blev för en gångs skull den jag hoppades på! Har aldrig hänt förr tror jag! Sensationellt! Tänkte låta er lyssna på låten och säga vad ni tycker! Tror du den har några chanser?
Den har blivit väldigt anklagad för att vara kopierad av Belgiens senaste representant Tom Dice!  Men vad fan, det ända dom har gemensamt är ju gitarren!?!?!?
Menmen, vad kan man göra! Alla olika smak!



Såg just att Danny har blivit anklagad för plagiat! Han sägs ha kopierat den spanska låten med misstänkt lika namn! Låten heter "El Club" och låter faktiskt ganska lika! Kanske han skulle bli diskvalificerad och ge sin plats i finalen åt Le Kid istället ;)
Ärligt talat så låter den misstänkt lik Dannys låt. Lyssna själva, vad tror ni? Har han kopierat låten?

Omröstningen Plagiat eller tillfällighet? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!

Solen skiner ute! Får vår känsla fast det är -8 grader! Men inne är det ju varmt och det ser varmt ut ute också! Ska väl försöka dra mig ut med hunden och sen kommer Andrea hit! Vi ska skriva på vår story som vi måste ha klart till tisdag! Den är skit bra! Vi har överträffat oss själva! ;)
Kan ju dessutom meddela att jag har lyssnat på Born This Way över 70 gånger nu! Ifall någon bryr sig! :)


Har tillbringat kvällen tillsammans med min kära vän photoshop! :) Måste ju bli klar med mitt fotoprojekt så måste jobba största delen av veckoslutet! :)

Tänkte visa upp en bild som jag har photoshoppat! Inte så bra men den är lite småkul!


Vad tycker du?

Foto: Jonathan Nyström
Modell: Kristina Nylund
Redigering: Jonathan Nyström


Mitt första försök att göra en avatar bild så   är ganska nöjd på det sättet! Övning ger färdighet brukar man väl säga! :)

Äntligen är den här! Singeln som alla Gaga fan har längtat efter! Born This Way!

Älskar den! Sjukt bra! Dessutom är lyricsen typ de finaste som finns! :)

Många tycker att den är för Madonna! Själv tycker jag ju bara det är bra att en arist kan byta stil! Jag tycker inte alla sånger behöver låta precis som Bad Romance och Alejandro!

Ska inte babbla mera nu, ni får lyssna på låten istället!
Slutet är btw lite random!


Lady Gaga - Born This Way

Vad tycker du?
Var som sagt på bio idag! Jag och Jonttu kollade på filmen The Green Hornet! Filmen var okej! Den var bra! Skådespelarna var superbra och effekterna var okej! Men slutresultatet var bra! En ganska typsik hjältefilm! Med mycket action och massor med specialeffekter! Men rekommenderar verkligen denna till dem som gillar action, hjältar och bra skådespelare! Dessutom var ju Cameron Diaz fenomenal som vanligt! ;)



Här är trailern för er som inte sett den! Kan ju dessutom på pointera att filmen hade ganska mycket humor! Och som sagt! Jag rekommenderar :)
Ska så småningom iväg till träningarna! Har inte hunnit träna alls denna vecka så blir skönt att få blockera lite bollar i mål igen! Efter träningarna ska jag och Jonttu på bio! Vi ska se filmen The Green Hornet med Cameron Diaz, Jay Chou och Seth Rogen. Hoppas verkligen att den är bra!
Fysikprove idag gick väl lite si och så... Skulle ha kunant gå bättre. Men skulle ha kunnat gå sämre också! :) Så är ganska nöjd!
Bloggar mer om jag orkar efter bion! byebye!


Har otroligt mycket att plugga idag! Vi har circa 50 sidor att läsa till fysik provet och har inte börjat läsa! Kan dessutom inget om fysik! Är typ mitt svagaste ämne! Men orkar helt enkelt inte! Kommer aldrig komma in till det gymnasiet jag vill! Måste väl börja med den fenomenalt ointressanta mekanikens värld nu! Bloggar mer i morn :)
Har föreställning som börjar om någon timme! Är som sagt hjälpledare för en teatergrupp och är själv också med i pjäsen. Vi har först en föreställning på Hirvensalo bibliotek, den senare föreställningen är i stadsbiblioteket. Kommer bli otroligt kul, har inte fått stå inför publik på en väldigt lång tid! :)
Pjäsen vi visar är en sammandragning av tre mycket korta barnböcker som handlar om Totte!
Nån som läst dem? Själv har jag ett svagt minne av att jag läste dem när jag var liten! :)


Detta är en av böckerna pjäsen baserar sig på! =)



Hitta en bild på några otroligt snygga klockor! Sjukt fina! Gillar typ alla färger men allra helst skulle jag vilja ha den som är orange och den vita! Den rosa är inte riktigt för mig kanske, inte den lila heller för den delen. Den gula är också skit snygg!
Vet nån var det finns att köpa? Dessutom har ju priset lite skillnad! Har inte råd med allt för dyra klockor ;) SKulle ju totalt vill ha tre, men om jag skulle måsta välja en skulle det nog bli den som är orange, eller kanske den gula passar mig bättre? Men däremot passar vitt med allt!
Får väl bara ta och köpa alla tre ifall jag nu bestämmer mig för att köpa en! :)



Nu ska jag ställa dig en fråga! Säger du en eller ett xbox, playstation, gameboy osv? Själv säger jag en! Tycker att ett låter helt totalt super duper otroligt FEL! Det låter i mina öron som att säga en ägg eller ett bil! Har försökt kolla runt på internet och det verkar som att båda är rätt. Men att man borde undvika ett för att det inte passar in i alla sammanhang! Ska dessutom passa på att fråga min modersmåls lärare i morgon! Har redan frågat en lärare och hon sa att det skulle vara en!
Undrar över detta eftersom jag på söndag kväll hade en otroligt livlig konversation med en idiot på facebook! Hon är ingen idiot för att hon tycket att det ska vara ett, jag respekterar hennes åsikt, dessutom är ju båda som sagt rätt. Men när jag försökte säga till henne att båda är rätt men att jag tycker en låter mycket bättre började hon gala om att jag trycker ner henne och diskriminerar henne! Sen sa hon att jag inte kan säga något om saken eftersom jag är från Finland! Min enda reaktion var, jag behöver väl inte vara sämre på svenska bara för att jag är från Finland. Men enligt henne uttalar vi tydligen köra som "sööra" och massor med andra olika helt dumma exempel. Hon "berättade"(snarare hackade på tangentbordet surt som ett bi) att hennes mamma är från Finland och att hon vet hur "vi finnar" uttalar ord. Då frågade jag varifrån hennes släkt är och hennes svar var Vasa! Då frågade jag om det inte är lite att dra alla över en kam att säga att alla uttalar orden helt fel. Man kan ju inte tro att alla områden har samma svenska, det är ju som att tycka att skånska och den svenskan man pratar i stockholm är samma sak! Då fick hon ett raseriutbrott och skrev:

MEN VAD FAN!? DU LYSSNAR JU INTE!? DET ÄR DET JAG HELATIDEN HAR FÖRSÖKT SÄGA!

Då flippade jag nästan ut, det var ju fan det jag helatiden hade försökt säga. Men vad kan hon åt att hon är en uppblåst idiot som inte visar annat än tuttarna på sin profilbild. Nej men seriöst, hennes profilbild slutar vid hakan och man ser inte ens ansiktet.
Dessutom såg jag att hon på söndag hade skrivit på sin blogg om detta. Men hon skrev inte så detaljierat, enlig henne hade tydligen hon kollat på nätet hur det skulle vara och försökt säga det till mig:O Jag skrattar till såna här människor, patetiskt att inte kunna ge efter. Det hela började med att hon tyckte jag hade skrivit fel när jag hade skrivit en playstation! Sen kunde hon ju inte bara medge att båda hade rätt(allt skulle ha löst sig på två minuter) utan hon måste fortsätta diskussionen. Sen var tydligen allting mitt fel! -.-' PATETISKT!

Ursäkta romanlängden, men måste bara få det ut ur mig!


UPPDATE! Frågade min modersmålslärare och hon sa att det absolut ska vara EN! Men att det kan vara flummigt eftersom det är ett låneord!

Ska iväg till den superduper roliga skolan nu! Ser verkligen framemot att sitta på fem otroligt härliga lektioner!♥ Not! Kommer ha världens längsta dag idag och kan INGET av fysiken ännu! Hinner dessutom inte öva idag och inte på onsdag heller. På torsdag är det ju redan prov, argh! Men måste skynda mig nu så att jag inte kommer försent och får en försening. Då hamnar jag på försittning och det skulle jag INTE klara av! Skulle måsta komma till skolan klocka 7.15.... USCH!


Jag just nu ;)

Har haft världens längsta dag, morgondagen kommer väl knapapst bli så mycket bättre!  Har först skola, sen spanska efter det bär det av till SUs vår möte och efter det är det genast teater! Suck... Menmen nästa vecka är teatern slut så hinner börja träna "fulltid" på tisdagar vilket kommer vara skönt. Kommer dock säkert sakna mina "små barn" på teatern! ;) Nu måste jag öva på fysik provet jag har på torsdag. Suger verkligen på fysik så får börja öva NU! Borde dessutom öva på lite repliker. Vi har ju föreställning på onsdag!

Min röst stack sin väg. Den bara försvann. Kanske beror på att jag spelade en match fast jag typ är sjuk! Menmen man måste väl uppoffra sig ibland! Vi förlorade tyvärr matchen, men det var ganska väntat. Laget vi spelade mot har inte förlorat en ända match i hela serien så skulle ha varit underligt om vi skulle ha vunnit dem. Men nångång måste de ju förlora! Har gjort läxorna och nu ska jag ut och fota lite. Det är ju otroligt fint väder. Dessutom är det ingen som pratar med mig då så jag får vila min röst!
Byebye;)


Mina två favoriter i dagens deltävling kom inte vidare direkt till final. Jenny Silver kom som tur med till andra chansen. Men min absoluta favorit Le Kid med Oh My God föll. Vilket jag inte fattar. Genast det kommer något bra med lite andra rytmer än det typiska schlager dunka dunka, så kommer den inte vidare. Typiskt!




ja, då kör vi väl igång igen! Har längtat hela januari på denna dag! Det är ju en sån stämmning alltid då melodifestivalen är på gång! Märkte just att man kan lyssna på dagens bidrag HÄR! Tycker vekligen klassen är hög idag! Har redan några favoriter! I Finland däremot tycker jag det har varit otrolig dålig klass, största delen kunde inte ens sjunga! Usch! Dessutom är själv showen mycket coolare i Sverige, men brukar nog följa med Finlands uttagningar ändå. Man vill ju veta vem som representerar sitt eget land i Eurovision! ;)



Dagens startfält! Måste nog säga att Danny gjode mig besviken!

Ska du kolla på melodifestivalen 2011?
Så otroligt skönt med lördagar! Älskar att få sova ut ordentligt Sov typ 13h denna natt! Otroligt skönt! Hinner aldrig sova ordentligt på vardagarna så det är ju viktigt att jag får sova på veckosluten. I morgon får jag dock inte sova så länge. Har match på morgonen så måste vara tidigt uppe och äta frukost! Men man klarar sig väl ändå!
Annars har jag haft en sjukt chill lördag. Har spelat lite playstation och beundrat pappas nya Galaxy Tab! Nu ska jag försöka redigera lite bilder till mitt fotoprojekt! :)


Vill också ha en! :( Men ska kanske spara till en IPAD! :)
Längtar längtar tills Lady Gagas nya singel Born This Way kommer ut om nio dagar! Den trettonde februari är en lycklig dag!

Tänkte visa världens gulligaste video. Fick nästan tårar i ögona.
Hon är så godhjärtat, bara älskar henne! Jag kommer alltid vara ett av Gagas lilla monster! Tänk vilken påverkan hon har på massor med ungdomar. Det hjälper säkert många osäkra och blyga pesoner att en superstjärna talar såhär! Hon vill hjälpa de mobbade, för hon har själv varit i samma situation. Hon vill hjälpa de osäkra, de som tycker att de är fula. För hon vet att det inte är sant. Alla är lika värda och alla är vackra på sitt eget sätt! Hon gör så att jag vågar vara ännu mera mig själv än vad jag redan är. Bryr mig inte om vad människor tycker, de får tycka vad de vill. Jag ändrar inte på mig för deras skull. Kunde inte bry mig mindre ifall de hatade mig, jag är i alla fall mig själv!
Nu tycker jag alla där ute ska lyssna på Gaga och våga vara er själva!!!
Vi hade praktiskt prov i hussan idag. Det for helt åt skogen, fick bara 8½ vilket suger för att vara jag! Skulle ha vilja ha minst 9. Jag vet ju att jag kan laga mat. Lagar typ alltid mat hemma. Men så måste det förstås bli en maträtt jag aldrig gjort. Vi skulle laga Chili con Carne och bärkräm. Själv lagade jag grytan. Blev så otroligt irriterad på att de som hade praktiskt prov förra veckan lagade bulla och drömtårta vilka båda är såna som jag typ kan göra med ögonen fast! ARGH!

Ska försöka svara på kommentarer på kvällen, har bara inte ork nu. Ska spela lite tror jag faktiskt! ;)


Min såg så mycket godare ut!
Detta är varför vi målvakter är bäst!

Visar några av massvis med bevis på att vi målvakter helt enklet är bäst. Finns ju inga tvivel.






Till alla målvakter där ute, vi äger! ;)
Sitter i skolans datasal och har gjort klart min försöksansökan. Lite skrämmande att man måste söka vidare, förr har det varit så lätt och man bara kunna flytta från en skola till en annan. Men nu plötsligt måste man välja själv! Skulle helst vilja till ett IB gymnasie men om jag inte kommer in dit blir det Katedralskolan som gäller! Nu ska jag fixa lite på mitt bildkonsts arbete! Suger att skolan inte har photoshop, men man får väl klara sig med Paint Shop!

Ska försöka hinna skriva på kvällen! :)

Bilden jag ska redigera ------>
Såg trailern. Den verkar verkligen suga! Otroligt dålig! Men ska ändå se den. Man måste ju bara! Och den är inte fake! Finns på IMDB och allt. Shit, kommer aldrig slå orginalet! Handlar om en ny båt med nya passagerare exakt 100 år senare. De åker samma rutt och har samma öde. LOL, är min enda reaktion!

Bjuder på den urusla trailern.

Världens segaste morgon!  Hade verkligen problem att stiga upp! Nu måste jag verkligen skynda mig för ska hinna ut med hunden och så måste jag starta tidigare till skolan eftersom farsgubben ska till Sverige och båten åker tidigt så måste starta hemifrån lite före åtta. Vill också tilll Sverige! Så orättvist, fast han ska ju på jobbresa men ändå! Mamma åker också om några dagar till Sverige så jag är ända som inte kan åka! FUSK!


Vill också!!!!