Äntligen börjar det kännas lite som sommar. Nu är det sol och skönt ute och skolan slutar ju på lördag, wunderbart!
Denna dag har jag och resten av nionde klassisterna i vår skola spenderat på stranden. Det var verkligen verkligen skönt, vågade mig till och med i vattnet.
Vi spelade volleyboll, fotograferade massor och bara chillade. Är så otroligt härligt att tänka att detta snart är vardag!
Bilder kommer senare, nu träningar och sedan är det handbollsavslutning som gäller!

35029310_large

we♥it.com

♦Klippte och färgade håret idag♦
Här kommer lite bilder på processen och resultatet, bilderna är tagna med min telefon så kvaliten är verkligen inte den bästa! Håret är en smula ljusare i verkligheten. Eller kanske inte, vet inte riktigt, har inte hunnit studera det, hehe!
Ska lägga mig nu, ha det bäst! Godnatt!♥


Ser ut som en freaking ailien box!


Är rätt så nöjd med resultatet!

ps. det som inte syns på bilden är t.ex. att jag har två streck på sidan gjorda med maskin!
Var ju på turnering på veckoslutet och vi klarade oss riktigt riktigt bra. Blev trea i B-junior serien vilket är bra jobbat av vårt lag!
Fick veta att Sjundeå-Cup motsvarar ute FM i handboll! Så då fick vi med andra ord en FM-medalj i går! Pretty cool, huh?
Själv spelade jag bara en match och efter det var jag dödstrött pga min sjukdom. Argh, skulle vilja bli frisk så småningom!
I morgon bär det av till Sjundeå Cup! Har antibiotika kur så kommer antagligen inte spela i morgon men på söndag kanske, vi får se.
Kommer hem på söndag och ska försöka börja med BornThisWay recensionera då, bara jag orkar.
Ska packa nu och sen ska vi antingen kolla på en dålig komedi eller Harry Potter!
Tjobelibong, seeya on sunday!
Var på väg i en morgonduch och kollade på klockan i förbifarten. Klockan är halv sju! Måste ha somnat en stund, hehe.
Nå, jag tänker ändå ta min "morgonduch" och sen ska jag äta "lunch"
Mår lite bättre nu, tacka vet jag burana♥
Tjobelibong!
Tumblr_llkg8nowvg1qkurw1o1_500_large
Jag har ont i halsen, i öronen, i lederna och i resten av kroppen! Har dessutom feber, så är hemma från skolan idag. När jag mår såhär brukar jag inte ha någon lust att blogga så kommer antagligen inte bli så värst mycket inlägg idag och antagligen inte heller i morgon.
Måste skippa bion som jag skulle gå på och jag hoppas verkligen att jag blir frisk till veckoslutet så att jag kan åka till Sjundeå på turnering! Annars dör jag!
Ska sova framför TV:n nu, godnatt! ;)

Tänkte kolla på Survivor: Samoa
Måste sova nu! klockan är bara tio men måste gå och lägga mig! Är dödstrött och ändå sov jag två timmar på dagen.
Är inte riktigt frisk, hoppas jag blir frisk till i morgon så att jag kan gå på bio med bästaste Jonttu. Annars dör jag! Vill dessutom bli frisk till Sjundeå Cup som är nu på veckoslutet.
Jag vill ha en Liger, säkert världens gosigaste djur! ♥

Jaaaaaah! Yeah! Har mopedkort nu! Kom igenom testet!
Nu återstår beslutet om jag ska köpa en moped eller inte! Får se, antagligen vill jag nog ha en!


Nu gäller det! Sista chansen! MÅSTE KLARA DETTA!
Borde vara redo för testet nu! Kan de flesta trafikreglerna och sånt så om jag failar i morgon vet jag inte vad jag ska ta mig till med min hjärna!
Har testat på ett program man kunde ladda hem till datorn och enligt det borde jag klara testet elegant! Hoppas hoppas!

Tidigare idag var jag inne i stan med Andrea och Kristina, vi kollade på skor till Kristina, hon behöver ett par till avslutningen! Vi åt på Arnold's och spiceIce men min dator vill inte ta emot några bilder så kan inte lägga upp de hundra bilder vi tog!
Nu har jag precis varit på en lång promenad med cissy och ska börja öva på mopedkortstestet! Måste komma igenom, annars kommer jag inte får mitt kort!
Ska försöka få in bilderna!UPPDATERING:Några bilder kommer NU!

Jaha, detta var det ända den ville ladda upp!



Born



Det hade inte ens gått en timme före Lady Gagas nya album Born This Way toppade amazon och Itunes listorna! Under en timme är inte mycket tid och enligt många sidor på internet är det nytt rekord! Bra jobbat Gaga!
Själv köpte jag albumet före skolan idag! Har lyssnat på de fyra första låtarna nu och är verkligen inte besviken! Senare kommer en bättre genomgång av hela albumet!
Stay Tooned!


Born



Det hade inte ens gått en timme före Lady Gagas nya album Born This Way toppade amazon och Itunes listorna! Under en timme är inte mycket tid och enligt många sidor på internet är det nytt rekord! Bra jobbat Gaga!
Själv köpte jag albumet före skolan idag! Har lyssnat på de fyra första låtarna nu och är verkligen inte besviken! Senare kommer en bättre genomgång av hela albumet!
Stay Tooned!
... att somna är verkligen irriterande! Man skulle ju vilja vila ut efter veckoslutet! 
Hahah, ska klä på mig och sen bär det av till näst sista veckan i skolan!  Så otroligt tjobelibongit skönt!♥
Snart är det där vardag ♥
Har varit riktigt duktig idag! Trots min otroliga trötthet efter stafettkarnevalen har jag hjälpt min mormor att tömma källaren, klippt gräset hemma och ska snart gå ut med hunden och efter det öva på moped testet!
På tal om gräsklippning, älskar doften av nyklippt gräs! Kan inte bli somrigare än det! 

Tjobelibong!
Förlåt för otroligt dåligt bloggande! Har helt enkelt inte haft tid, ibland måste man prioritera! Har flera dagar varit i skolan till nio och då kanske ni förstår att jag inte orkar blogga efter det! Måste dessutom öva på mitt mopedkortstest som jag har på tisdag!
Igår var det alltså stafettkarnevals dags! Det gick mycket bättre än många hade förväntat sig! Vi ägde några av de stora klackarna helt totalt fastän vi far få! Så great jobbat guys!
Finns bilder på min maskot outfit på webben här och här! Går inte att kopiera dem och orkar inte ta screenshot!(ni måste bläddra tills ni ser lågan!)
Seeya soon!
Så här brukar det se ut på stadion!
Vi lyckades med något för en gång skull! FINLAND ÄR VÄRLDSMÄSTARE!!! HYVÄ SUOMI! l
Min hjärna är som potatismos, den finns där men gör ingen nytta!
Min hjärna är offline, någon kanske har hackat den.
Min hjärna är trög, kanske behöver den mera sömn?
Wow, jag bestämde mig just för att städa mitt rum.
Vi får nu se hur mycket jag orkar med efter att ha sovit ca 1,5h i natt! Men man kan ju alltid försöka.
Låter otroligt fel i mina öron! Speciellt eftersom låten verkligen inte var en av mina favoriter!
De passade inte ihop alls bra och förstår egentligen inte hur den kunde vinna, var man än läser på nätet hatar alla dem och låten!
Enligt mig fanns det värre låter men denna förtjänade verkligen inte att vinna!
ps. läste just att Finland blev tredje i sin semifinal! Azerbaijan blev andra, så det var inte stora skillnader mellan bidragen precis!
GOOOO SUOMI! och GO GRANLUND!
Lånade bilden, från någon annan match!
För första gången i historien gillar jag Finlands sång bäst av alla! Vår sång har en betydelse(jag citerar) " Den har en poäng, en text som har med nuet att göra, inte något "I will be popular" esc shit"
Som ni kanske förstod gillar jag inte Sveriges låt så värst mycket! Det är raka motsatsen mot Finlands, texten har ingen poäng och showen är allt annat än enkel. Den är så komplicerad med sina glasburar och stuff att t.o.m artistes själv hotar med att avbryta sitt nummer om inte allt funkar som det ska!
Artisterna är varandras motsats de också! Paradise Oscar är en blyg kille som int låter sig påverkas av alla producenter som försöker ta över hans show medan Eric "Mallgrodan" Saade är en självsäker typ som tror han är en världsstjärna och han har femtioelva producenter som bestämmer vad han ska göra och säga! Stora skillnader alltså! Lycka till Finland och Axel Ehrnström även kallad Paradise Oscar!

ps. Saades kunde inte framföra sin sång så att det lät bra! Rösten hördes inte och det skar sig! Paradise Oscar däremot lät alldeles ljuvlig! För att bevisa detta bjuder jag på båda live-framträndandena!
Ibland sjunger Eric bra men ibland låter det hemskt, ps. hatar glasburen och varför är det en pokémon boll i bakgrunden?!?



Da Da Dam - Paradise Oscar


Popular-Eric Saade
Gaga's nya singel(de kommer ju på löpande band) Edge Of Glory publicerades för 10 minuter sen och jag har hunnit lyssna på den två gånger. Har ingen aning om vad jag tycker. Bara sitter och gapar.Min mun är en stor oval boll!
I'm speechless!, bokstavligen



Surfade in på Lady Gaga's hemsida för en stund sen och så denna otroligt roliga videon! Skrattade sönder mig själv, tycker bara lite synd om bananen, måste ju vara banan mos efter att videon är klar!

Suck, så är det måndag igen!
Har en av årets jobbigaste veckor framför mig! Kommer alltså inte bli så mycket bloggande, men ska försöka när jag nu äntligen har kommit igång igen!

Suck och stön, ska iväg till skolan nu, via Citymarket!


Tumblr_liscu4phhp1qgytmxo1_400_large
we♥it.com
Älskar denna video! Den är så otroligt normal! Men man kan ju ändå inte glömma att det är Gaga vi talar om, så värst normal är den ju ändå inte!
Den är en perfekt audiovisuell upplevelse, en utmärkt blandning mellan normalt och Gagalt! Love it!♥

Funderade här om dagen om hur synd det är att Cissy, vår hund, inte vill bli fotograferad! Hon är typ världens sötaste och livligaste hund. Men så fort man tar fram kameran springer hon iväg! Otroligt synd!



 






Härliga bilder ♥


Love Gaga! Love Ellen! Love This!♥
Borde absolut lära mig den här dansen! Det får dock bli ett projekt för när jag har mer tid! I morgon bär det av till sommarstugan genast efter skolan och nästa vecka har jag sista projektet och sista provet för högstadiet! Sen är jag fri som en fågel, om man inte räknar med läxorna då!
Men ska försöka lära mig den när jag har tid, ska lägga upp ett videoklipp när jag dansar den sen!
Kommer inte vara en vacker syn är det ända jag kan veta säkert just nu!


Haha, blev helt otroligt förvånad över att man kunde tagga människor i kommentarer! Plötsligt gjorde jag det i misstag! Sen fick jag inte det att fungera på nytt! Men nu förstår jag hur man måste göra!!
ps. Förlåt för att de är så olika storlekar och dåligt klippt, men har prov i morgon och har inte övat alls än!
Har inte bloggat på ett bra tag nu, dels för att jag inte haft inspiration och dels för att jag inte haft tid!

Dessutom händer det ju stora saker snart här i bloggen, men som vanligt får jag inte berätta vad det är! Men jag vet att ni kommer älska det!



Råkade komma över världens gulligaste bild idag,  dock är det så fel att göra så mot en katt! Men den är så söt i sin pikachu färg att det inte är klokt♥
ps. kan ju hända att den är photoshoppad, vem vet!
So Cute, So Wrong