ESC 2011

0kommentarer

För första gången i historien gillar jag Finlands sång bäst av alla! Vår sång har en betydelse(jag citerar) " Den har en poäng, en text som har med nuet att göra, inte något "I will be popular" esc shit"
Som ni kanske förstod gillar jag inte Sveriges låt så värst mycket! Det är raka motsatsen mot Finlands, texten har ingen poäng och showen är allt annat än enkel. Den är så komplicerad med sina glasburar och stuff att t.o.m artistes själv hotar med att avbryta sitt nummer om inte allt funkar som det ska!
Artisterna är varandras motsats de också! Paradise Oscar är en blyg kille som int låter sig påverkas av alla producenter som försöker ta över hans show medan Eric "Mallgrodan" Saade är en självsäker typ som tror han är en världsstjärna och han har femtioelva producenter som bestämmer vad han ska göra och säga! Stora skillnader alltså! Lycka till Finland och Axel Ehrnström även kallad Paradise Oscar!

ps. Saades kunde inte framföra sin sång så att det lät bra! Rösten hördes inte och det skar sig! Paradise Oscar däremot lät alldeles ljuvlig! För att bevisa detta bjuder jag på båda live-framträndandena!
Ibland sjunger Eric bra men ibland låter det hemskt, ps. hatar glasburen och varför är det en pokémon boll i bakgrunden?!?



Da Da Dam - Paradise Oscar


Popular-Eric Saade

Kommentera

Publiceras ej