Grattis, Lady Gaga på din 25 födelsedag!

Hoppas verkligen hon hade en super dag! Hon överraskades iallafall på scenen med en födelsedagstårta och så sjöng alla i stadion "Happy Birthday" åt henne. Måste kännas otroligt!



Grattis än en gång Miss Gaga!

Som om hon skulle läsa detta och få veta att jag grattar henne ;)


Jag och Andrea var som vanligt väldigt aktiva under fysiklektionen! Här är en del av det vi åstadkom!



Texten är otydlig eftersom bilden är tagen med telefonen! Men där står

"Hej, planeten Mars, där det bor Snickers och Twix, attackeras av de mäktiga Tuplan som skjuter dödliga center"


Dessutom har jag gjort en fin illustration till texten som ni ser!

Annat vi gjorde var att ta bilder på varandra medan den andra posade, precis som Andrea gör här!



ps. hoppas verkligen inte att min fysiklärare har på något underligt vänster hittat min blogg. Då kan jag säkert säga hejdå åt åttan på betyget!

Vi förlorade, nu är jag skit trött och har läxor kvar att göra. Eller tror åtminstone att jag har någon läxa! Annars är det definitivt något fel på mina lärare.

Godnatt sötpotatisar!

Har match idag! Viktagaste matchen hittills i serien! Förra gången förlorade vi med ett mål! De vann dessutom FM serien förra året men nu ska vi fan ta dem! En jämn match blir det, det är jag säkert på! Men hoppas verkligen att den kan sluta positivt för oss!

Har haft en chill kväll utan massor med oro och stress! Otroligt skönt! ♥

Nu blir det:



Sen:

Är knappast nyaste när bilden kommer ut på bloggen, detta är nämligen tidsinställt!

Seriöst nästa gång jag träffar moder natur tänker jag ta mig ett litet snack med henne och kanske söka hjälp! Man måste ju ha allvarliga psykiska problem för att göra så det snöar på detta viset när det snart är april! Ser ju ut som om vi skulle vara mitt i december! Det ska vara fullt med blommor och bin i april ju! Inte snö och springmaskar.
Färgen ute i naturen borde vara grön nu, men nej det är vitt och grått.
I den här farten så måste man ju använda vantar och mössa på valborg och då får jag, som de i sverige säger, damp!



Ungefär så ser det ut ute nu! Fast det är lite vitare i och med all snö!
Good Night people! I am really tired and my bed is lonely and need some company so I will join it any minute now!

Tomorrow will be a long day as tuesdays usually are! So once again I wish you all a good night! Sweet dreams!



And please don't ask why I did this post in English, I don't know either! ;)
Kom just hem efter att ha sett Black Swan på bio med Molly! Måste verkligen säga att den var bra. Absolut värd pengarna! Vissa ställen var lite obehagliga så se till att du tål lite blod om du ska se den. Det var inte överdrivet blod som sprutade så den gick bra att se för mig!
Skådespelarna var också verkligt bra! Förstår mycket väl varför Natalie Portman fick sin Oscar för detta! Med denna prestation av henne var hon antagligen nära omöjlig att överträffa!
Rekommenderar verkligen som sagt men kom ihåg att inte ha svaga nerver. Den är obehaglig och lite blodig! Men verkligen verkligen bra!
Bjuder på trailern för dem som är intresserade!
Hittade världens bästa reklam nyss! Har inte sett den på ett bra tag men bebisen är ju fortfarande bara urgullig♥
Hatar detta! Är helt slutkörd och borde kunna somna på direkten men kan inte sova! Otroligt irriterande. Ingen ställning är bekväm och man bara vrider och vänder på sig! Uschushc! Hatar att ligga i sängen på natten utan att kunna sova! På morgonen vill man ju bara ligga kvar, då är det skönt! Men på natten skulle åtminstone inte jag orka ligga och tänka. Jag vill sova när jag är trött!

Ska göra ett försök till nu! Blev så trött av att sätta mig vid datorn att om jag inte somnar nu så vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Är helt slut. Skulle kunna sova i två dygn om jag skulle få göra det. Borde göra finska läxa (som jag tror vi har) och läsa min sjukt tråkiga modersmålsbok! Alltså alla tycker den är bra och säger att handligen är bra. Jag erkänner att handlingen är okej men den är ändå otroligt tråkig!

Först ska jag i bastu och sen blir det väl läxor! Fattar inte vart detta veckoslut har försvunnit, har gått otroligt snabbt!
Här är det jag köpte igår.

ps. VÄLDIGT DÅLIGA BILDER!



Skor, färgen orange för 15€



Svart huvtröja för 25€





Lila tröja med huva utan ärmar för 15€

Jonttu har avlägsnat sig och jag ska försöka läsa lite på min modersmålsbok! Skulle inte orka läsa på den just nu men måste man så måste man! Dessutom har jag träningar idag så kommer inte att hinna göra något kul eller avslappnande! Suck!
Ska försöka visa vad jag shoppade igår under dagens lopp! Har inte bara orkat sätta in bilder till datan än!
Vi gick till tusen olika butiker men allt vi köpte så köpte vi från H&M ;) Typiskt!
Jonttu är här och vi ska ha jätte kul! Skulle bara informera om det! Ska väl titta på någon film och chilla!

Seeya later aligator!♥


En ful bild på mig från min födelsedags sleepover!
Ska och shoppa med Kristina. Har ingen aning om vad jag ska köpa men man får väl se sen när man är på stan! Senare kommer bästaste Jonttu hit övernatt så har tillbringat morgonen med att städa rummet. Typiskt mig att alltid ha så stökigt i rummet att gästerna inte ryms in! Nu måste jag äta frukost och sen bär det iväg till centrum!
Hahahahhah :D Inte kul egentligen!


Söta Axel ♥ Han syskon gör mig mindre glad däremot! ;)
Har inte hört på denna underbara låt på länge. Sen dök den upp på min ipod och nu är jag once again in love! Har lyssnat på den ett flertal gånger! Blir ju aldrig gammal för mig som alla andra låtar brukar bli. Men det är väl därför jag gillar Gaga!

Haha, skrattar varje gång jag ser denna! Hon sjunger som en gris(inget illa menat, grisar är söta) och videon är bara störande! Mest hatar jag den biten av låten där hon inte kan bestämma om hon ska sitta fram eller bak! Patetisk lyrik! Pruttigt vad underlig smak människor har ibland!
Fast alla gillar väl olik musik.


Ja skrattar alltid när jag ser denna bild, ingen aning om varför!
Idag har jag en ful dag. Kanske någon förstår vad jag menar, man länner sig ful men det stör inte. Eftersom det är en ful dag. Allting är fult men det är okej, bara för att det är en ful dag. Fult är dagens ord! Allting är fult. Det är en ful dag!
Blöh, ska iväg för att skriva prov nu och har inte läst nästan något till provet! Fattar inte vad det finns att öva på utom ord då! Allt annat är sånt man kan fast man inte minns regler och sånt! Hoppas nu att det går bra fast jag inte har övat så värst mycket. Brukar inte gå så bra, eftersom jag alltid tror att jag kan allting men icke sa nicke!
Haha, såg denna trailer just! Måste bara se den filmen! :)
Dessutom är där bra skådespelare!
Idag är det en normal dag!
Snart ska jag iväg till träningarna och efter det blir det bara läxor och provläsning! Har engelska prov i morgon och kan ingen gramatik regel ännu! Menmen, det är väl däför man borde öva. Fick ju veta förra veckan vad som är med i provet!
Ska packa träningsväskan nu och sen bär det av till hallen!
Tjudelu!



Shit, en magisk top dyker upp! Och så försvinner den. Sen poff så är den där igen. ps. det är inte klippt. Var nån teknik men minns inte just ni hur det fungerade. Läste om det förra året! :)


Om Gaga Konserten kan räknas som en tid så är det definitivt en tid jag saknar!
Jag är faktiskt otroligt trött. Fattar inte varför, sov en lång natt och har tagit det relativt lugnt idag! Vi hade "photoshoot" med Molly och Andrea. Vi fick några snygga bilder men vi skrattade så mycket att det inte blev så värst seriösa bilder!

Kvällen ska jag tillbringa med spanska förhör och modda boken tror jag!
Förresten om någon bryr sig så hade jag finska föredrag idag! Det for väl rätt okej, vi var första som hade tillräckligt långt, så det är bra åtminstone!



Katja igen, börjar bli enformigt. Skulle ha kunna satt en bild på Joonas också men det skulle ju bli ännu mera enformigt eftersom han var på bilden från igår!
Har blivit trött på min design så för ett par dagar sen skaffade jag en testblogg så att jag kan prova och klura ut allting där före! Ska göra något spektakulärt men vissa saker hålls säkert likadant! Kommer t.ex. hålla kvar färgen orange på något sätt men vet int hur ännu. Dessutom kommer "JUST DO IT!" stå kvar istället för "skicka kommentar"! Kan dock hända att annat också hålls som samma! Men vi får se! Nu ska jag fortsätta designa!



En gullig bild på Kristina och Andrea. Den passar till detta inlägg av ingen orsak alls. Eller visst då! Utan Andrea skulle jag ju inte ha fattat att man kan göra en testblogg! :)
Ska försöka läsa klart min modersmålsbok idag, deadlinen är dock först om två veckor men skulle inte ha tid att läsa den sedan så ska försöka läsa klart den idag!
Jag läser boken Stolhet och fördom och Zombier! Den har börjat bra åtminstone så ser nästan framemot att tillbringa dagen med den! 
Nu ska jag lägga mig i soffan med boken!

'
Hoppas man får ta kändisar? Har snygga vänner också men väljer ändå Blake Lively!

Surfade runt lite mera på youtube och hittade min absoluta favorit video från när jag var liten! Nu tyckte jag bara att den var lame men tänkte bjuda på den ändå! :)
Såg just att Andrea hade gjort ett inlägg där hon visade Lord Of The Rings på fem sekunder! Det fick mig att tänka tillbaka på några av mina favorit youtube videon från förr! Så här kommer de!
Idag är det en riktig matchdag! Har en match själv klockan 11.30 och efter det ska jag genast till Sjundeå och titta på herrarnas play-off match! Skulle vara så kul om de skulle vinna denna! Hinner inte skriva mera just nu för bollhallen väntar på mig!
Seeya!
Ska titta på:


Hittade denna video just, fick nästan skiten i byxan!
På min fritid tränar jag mest och är med vänner! Så visar en bild på vänner, träningarna blir det inte så intressanta bilder på!
Världens tuffaste bild!
God fnatt! Är otroligt trött och borde ha gått och lägga mig för länge sedan men satt uppe och laddade upp bilder på facebook istället. Typiskt mig att alltid bli fast där, men om man är en liten datanörd så är man väl det.
Borde dessutom ha börjat läsa på min modersmåls bok. Men får väl ta det nu på helgen då, suck!

Buenas Noches!

Vet att det är några veckor sen den kom ut men har inte hunnit lägga upp den ännu.

Jag gillar videon i och för sig. Men den är kanske lite väl underlig. Till och med för mig, som säkert skulle kunna klassas som prins av landet underligstan. Men låten gillar jag massor, den blir bara bättre och bättre hela tiden!♥

Tror att jag nästan fattar vad som händer i videon, men den är fortfarande, som jag skrev för fem sekunder sedan, underlig. Men jag tror att man väntar sig så mycket av Gaga att det lätt blir så att man blir besviken!

Vad tycker du?

Början är skrämmande :S


Uppdate: Nu när jag har sett den några gånger till så märker jag att jag gillar allt i denna video. Utom de bitar där hon är med huvuden och slutet där hon "gråter"
Som ni säkert märkte på rubriken är jag helt inspirationsbefriad. Sitter och stirrar på datorskärmen utan att göra något. Undra om jag är på väg att bli galen? Skulle inte förvåna mig om nån skulle bli orolig.
Men brukar inte vara såhär. Men är sjukt trött men inte tillräckligt trött för att gå och sova. Hatar verkligen när man är i det stadiet. Man hittar inte på något! Usch usch!

Ska fortsätta med att göra inget nu. Det var egentligen rätt så skönt.


En ovanlig bild? Detta är troligen den svåraste hittills? Vad är en ovanlig bild?
Lightpaintings är väl ganska så vanliga i dagens läge? Men vi låtsas väl som om de är ovanliga!
Tycker denna är rätt så tuff. De ser lite ut som jag skjuter något mot den livrädde Chrisse!
Måste verkligen läsa på provet nu. Får inte under några omständigheter få dåligt i detta prov, vill inte sänka mitt biologi vitsord! 
Som tur är jag intresserad av biologi och har följt med på lektionerna så kan det mesta. Ögat är lite flummigt för mig bara! Allt annat borde vara under kontroll!
Men nu: Tillbaka till provläsningen!



Fattar inget! Fast jag skrivit en tvåsidors uppsats om ögat. Typsikt mig att glömma bort allting!

Hatar tisdagar!
Är alltid så trött och hinner inte göra något. Kommer hem sent och då ska hunden ut. Sen är det middag och så är klockan redan halv nio! Dessutom borde man ju hinna öva på proven och göra läxor! Usch!
Hatar tisdagar!
Nu har musikvideon för låten Da Da Dam av Paradise Oskar kommit ut! Det är alltså låten som ska representera Finland i Eurovision! Gillar den mer och mer hela tiden! Gillar dessutom orden, de har betydelse(till skillnad från t.ex. Eric Saades ord, hehe ;) )
Den verkar vara ganska omtyckt i Europa också!

Några kommentarer som jag hittat!

"First I listened Fairytale, ofcourse from Alexander Rybak. Then I listened Satellite, surprise surprise, from Lena. Then I came to this. And now I believe I just listened three winnersongs for Eurovision."

 

 

"Didn't know James Blunt has a brother :D"

 

"a beautiful song :) I think that this song should win:) beautiful Voice:) all best"

 

"I love this!! <3 Now I really believe that Finland could win.. Lovely song! Thumbs up for Finland's winning!!!!!"

 

"This is soo great one!

GO FINLAND GO!"

Fanns massor av dessa kommentarer, man kan ju hoppas på att det kommer gå bra!
Just nu är jag faktiskt på Kristina humör. Vi hade trevligt (enligt mig) efter spanskan idag så skulle bra kunna vara med henne just nu!
Skit vacker bild ♥
Så gott med en normal inte hotell frukost! Säkert det ända som är skönt med att vara hemma igen! Frukosten var god på hotellet men det blev lite enformigt efter en vecka!
Nu ska jag bege mig av till skolan, vilket jag verkligen inte skulle orka med! Vi har fått en ny läsordning som verkligen suger! Men man måste väl lida lite ibland. Vet inte varför men jag har en känsla av att det finns några projekt som vi ska börja med eller som andra har börjat med medan jag varit borta. Hoppas verkligen att den känslan är fel!
Nu---->skolan
Seeya later.
Den som kom på det uttrycket bodde definitivt inte i Finland medan det slaskade! Skulle bra ha kunnat stanna i värmen några dagar till, åtminstone några dagar, om inte en vecka!
Kom hem för några timmar sen och har precis avslutat mitt melodifestivaltittande för detta år! Ska berätta vad jag tyckte om vinnaren lite senare ;)


Denna var svår! Men kompisarna hör till vardagen, right? Så tar en bild från när jag var med Nora och Molly!
En dum vits som jag hittade!

"Vad kallas en häxa i öknen?
- Sandwich"

 Fnittrade nar jag laste den! ;)

Efter att vi
sett det som finns att se på Teide så åkte vi vidare till en djurpark vid namn Loro Parque.Där fanns verkligen mycket fina djur, allt från gorillor till späckhuggare och en vit tiger.
Men en bild säger mer än tusen ord så nu slutar jag skriva! ;)



KOMMER MERA BILDER NÄR DENNA TRÖGA DATOR HAR LADDAT UPP DEM OCH JAG HAR SOLAT KLART PÅ STRANDEN ;) ADIOS!
Efter frukosten igår började vi åka upp mot vulkanen teide. Det var verkligen snygga landskap där. Lite månlika. Dessutom är det svårt att tänka sig att man på ca två timmar kommer upp till sådana höjder att där finns snö fast man precis hade varit och solat i värmen.
En liten kul parentes är att man filmat delar av Star Wars filmerna där, vilket jag tycker är ganska tufft. Ska inte flumma mera utan ni får se på bilder istället.
I förrgår provade jag och pappa på fiskmassage! Det går ut på att små fiskar äter upp döda hudceller från fötterna och äter upp all smutsig och hård hud. Det var verkligen avslappnande och skönt, dessutom har mina fötter aldrig varit så här lena förr. I början kittlade det lite men det gick över ganska snabbt och då blev det bara avslappnande.
Rekommenderar för alla som får chansen att testa! Var billigt dessutom!
Haha, jag råkade visst köpa några par solglasögon till! Nu har jag fem par ;) Hehe, men de var så snygga och kostade typ inget! Nu har jag btw kommit in på pappas dator så har mina ö,ä och å prickar tillbaka!
Det är verkligenvarmt ute, fast det blåser dock lite! 
Vi har inte planerat så mycket program men under veckan ska vi åtminstone:
♣ Besöka vulkanen Teide
♣ Besöka djurparken Loro Parque
♣ Åka på ubåtsfärd!
Så vi kommer ha en riktigt skön vecka, har fem hela dagar kvar så har tid att njuta!
Nu orkar jag inte skriva mera utan kan visa bilder jag tog på mig och mina solglasögon medan mamma och pappa sov!

alskar verkligen solen! Skulle blogga fran pappas dator men man maste ha ett losenord till WIFI pa hotellet sa jag betalar 1€ pa 10 minuter! Ska ivag till stranden nu, vi ska bara ta det lugnt idag och ligga och sola! Har kopt ett par sjukt coola solglasogon men kan ju inte visa bild nu eftersom detta ar hotellets dator!  Men ska forsoka fa WIFI att fungera sa att jag kan visa lite bilder pa hotellet och sa! Men hotellet ar verkligen bra sa tror det kommer bli en riktigt skon vecka!
Ha det sa bra!
Gar inte att satta in bilder :( Men nu tar min tid slut! BYe!

Btw. det spelas Gaga i lobbyn ;)

UPPDATE: Har pappas data nu så kan lägga in en bild från vårt hotelrum!
Hejdå Finland och norden! Nu bär det om någon timme av till Teneriffa! Kommer bli så otroligt skönt! Tycker bara synd om Andy som måste bli hemma! Men det är ju bra att huset inte står tomt åtminstone!
Ska försöka blogga lite där, pappa tar med sin lap-top men kan inte lova någonting! Men det kommer ett inlägg om dagen ändå, har gjort tidsinställda inlägg med mina 30 bilder!

Nu, måsten jag packa resten av mina saker. Sen ska vi i bastu och sen bär det av till värmen ♥ Så skönt!
Later Aligator!


Måste komma ihåg kameran!!!!
Dessa fem sånger har fastnat i mitt huvud! Vissa sjukt bra andra sämre! Vissa gamla andra nya!

The Pussycat Dolls - Hush Hush; Hush Hush
Katy Perry ft. Kanye West - E.T.
Sunrise Avanue - Hollywood Hills
Jenifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor
TaTu - All About Us


Typisk fjortisbild ;)
Tidigare råkade jag komma in på bloggen http://vafanskajaaheta.blogg.se. Det första jag tänkte på var att namnet var underligt likt namnet på den rätt så kända bloggen http://vadfanskajagheta.se/. Det störde mig lite men jag kunde acceptera det. Men sen slog något mig! Hon har kopierat Keelas header också! Hon säger att hon inte visste det och att hon tänker låta designen vara som den är. Fjantigt, vem kopierar andras designer och tror att de kommer undan med det? Speciellt osmart är det ju att kopiera allt från kända bloggar. Detta (lånar uttrycket av Becca)  är absolut inte okej!

Dessutom hade hon lagt upp Keelas header på bloggen tidigare och nu säger hon att hon aldrig har sett den! Argh, brukar inte blogga om andra men detta störde jag mig verkligen på!


COPYCATEN:


ORGINALET:


Uppdate: Hon har tagit bort designen nu, bra att hon gjorde det åtminstone!
ÖÖh, en konstig tid i mitt liv? Svårt. Teatern är säkert det underligaste. Men inte ens det är underligt, bara kul!
Har precis kommit hem och måste snart sticka till träningarna. Sen blir det ju en liten träningspaus om jag inte känner för att jogga på resan. Men det gör jag knappast, fast i och för sig sku det ju kunna vara skönt att joga lite på morgonen och sen ta ett dopp i havet♥
Ska äta lite mellanmål nu och sen packa träningsakerna! Ssseeyah!
En till gammal bild på mig ;) Förvånad eller vadå?
Tänkte bjuda på några lame facebook skämt!

A brunette goes to the doctor, and says, "Doctor I'm hurting all over my body."
"That's odd", replied the doctor, "Show me what you mean"
So the girl takes her finger and pokes her elbow, and screams in pain. She touches her knee and cries in agony and so on.
The doctor says, "You're not a natural brunette are you?""No I'm a

blonde", she replies.
"I thought so.... your finger is broken.", replies the doctor.


American: "Oh wow you're from Australia!"
Australian: "Yeah"
American: "Do you like ride a Kangaroo to school?"
Australian: "I don't know, do you like ride a fat person to school?"



Guy1 : Did you know that "sugar" is the only word in the english

language that the "su" makes a "sh" sound?Guy2 : Really?
Guy1 : Yeah, for sure.


Learn Chinese in 5 minites! (say it out loud ;D )

1. Thats not right
(Sum Ting Wong)

2. See me ASAP
(Kum Hia Nao)
3. Small horse
(Tai Ni Po Ni)

4. You need a facelift
(Chin tu fat)

5. I thought you were on a diet
(Wai Yu Mun Ching)

6. He"s cleaning the car
(Wa Shing Ka)

7. Your body odour is offensive
(Yu Stin Ki Pu)
8. This is a tow away zone(No Pah King)

9. Great!
(Fa Kin Su Pah)


dear bruno mars,
in your song grenade you say- had your eyes wide open, why

were they open?.
how would you know, her eyes were open... if yours were shut?:)


Det var det, alla var ju inte diretk skämt men!
Nu ska jag ut med hunden och sen är det sängdags!
En HEMSK och GAMMAL bild men första jag hittade! Fast jag var lite brun då♥ Dessutom hade jag mitt mörkbruna hår också♥
Sitter i datorsalen och har precis blivit klar med mitt tidningsomslag! Är väl ganska nöjd med det, fast de blev lite blandigt! Efter detta har vi gymnastik och sen studihandledning för sista gången :(
Har träningar som slutar efter 18 så ska försöka blogga lite på kvällen, ifall jag orkar.
Ett onödigt och tråkigt inlägg.Förlåt!


Fast det inte är måndag så passar denna bild perfekt!
Bild 1 Någon du umgås väldigt mycket med.
Bild 2 En bild på dig själv.
Bild 3 En bild på någon i din familj.
Bild 4 En bild på en konstig tid i ditt liv.
Bild 5 En gammal bild på dig själv.
Bild 6 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Bild 7 En bild som du aldrig lagt upp.
Bild 8 En person som du saknar.
Bild 9 Någon i din släkt.
Bild 10 Någon du tycker är väldigt snäll.
Bild 11 En person du kan berätta allt för.
Bild 12 En bild på din vardag.
Bild 13 Du och någon klasskompis.
Bild 14 En bild som påminner dig om gamla tider.
Bild 15 En person som du vill vara med.
Bild 16 En bild på dig själv.
Bild 17 En ovanlig bild.
Bild 18 En bild på din fritid.
Bild 19 En person som är snygg.
Bild 20 En bild från i vintras.
Bild 21 En person som alltid ställer upp för dig.
Bild 22 En bild på en tid du saknar.
Bild 23 En bild från i somras.
Bild 24 En bild som gör dig glad.
Bild 25 En person som alltid gör dig glad.
Bild 26 Någon/några som du alltid har roligt med.
Bild 27 En bild som du alltid skrattar åt.
Bild 28 En tokig bild.
Bild 29 Den nyaste bilden på dig själv.
Bild 30 Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Tänkte att alla andra gör det så varför inte jag, verkar ju va lite kul. Kommer bara ha svårt att välja bilder. Men ska försöka :P Första bilden kommer upp snart!