Ahtela<3 (varning, roman längd)

8kommentarer

Roligaste lägret någonsin! Vi var inte så många på lägret men det gjorde bara att vi hade roligare tillsammans!

På fredag när vi kom dit packade vi upp och så bäddade vi våra sängar. Vi hade några bekantningslekar och lite annat roligt och så åt vi sjukt goda tortillan! Vi gick och sova ganska tidigt så vi skulle orka hålla på hela dagen.

På lördag fick vi sova hur länge vi ville till skillnad från alla andra läger där man blir uppjagad senast 8! Så himla skönt! Vi åt en stadig frukost och så började programmen! Först hadde vi en kul "orientering" med olika stationer där man sku göra uppgifter och svara på frågor om olika saker! Jag och Molly var ett par och vi trodde det gick bra! Också när vi fick veta alla svaren på frågorna så trodde vi det! Men när vi fick resultaten visade det sig att vi var sist! Vilken shock!
Vi fortsatte dagen med alla möjliga lekar och lite senare gjorde vi tygtryck! Det var verkligen kul! Jag tryckte dödsskallar i guld,silver och vitt på varann på en svart tröja!( Kommer bild lägre ner!)Det blev sjukt snyggt måste jag säga!
På kvällen grillade vi och hade det riktigt, riktigt mysigt!
Vi blev jagde i säng ett tiden!

Kolckan tre på natten blev vi väckta av en hemul med lila hår! Det skulle föreställa en vampyr! Måste faktiskt säga att hon var ganska skrämmande! När jag blev väckt registrerade jag att hon hadde lila hår på sig men tänkte inte mera på det och fortsatte sova. Hon fortsatte skrika och alla blev sura för att vi måste stiga upp plötsligt! Vi hade sovit cirka en timme och så måste vi plötsligt vakna!
När hon inte slutade skrika trodde jag att Ellika och Henna som var de enda människorna jag inte såg hade gjort nåt hemskt men sen förstod jag att vi skulle stiga upp och göra nåt! Vi blev befallda att ta med oss en halsduk och en ficklampa!
Så vi stegade raskt ut på gården och väntade på att ledarna skulle få upp Ellika ur sängen! När Ellika väl kom ut på gården började "hemulen" att binda ihop oss och sa åt oss att vi skulle följa spöken som hängde i träd! Spökena var reflexer så det gällde att lysa på dom med ficklamporna! Om en stund skulle vi sätta halsdukarna framför ögonen och så skulle vi först hitta en sked åt oss. Skeden låg gömd i en smörja med makaroner, köttfärs och vatten... Bläh! Efter det skulle vi äta bland annat kattögon och maskar!  Banan fortsatte en stund med alla möjliga otäcka saker och när den till slut var slut så gick vi in i den varma stugan och drack en kopp varm choklad innan vi gick till sängs igen!

Idag städade vi mest och fortsatte filma på vår film som vi började filma på på fredag kväll, det är en skräckfilm som handlar om att ett gäng kompisar som efter ett bröllop kommer ut till en holme till en stuga som dom hyr och ni vet säkert resten ;) Kommer sätta den hit när vi får slutet filmar och allting klippt ihop:)

Nu ska jag göra läxor och kolla på lite tv! Kanske även sjunga lite singstar som jag köpte på fredag! :)

Här kommer bilder från lägret!


UPPDATE: MIN DATOR VILL INTE SAMMARBETA SÅ RESTEN AV BILDERNA KOMMER I MORGON! IFALL JAG HINNER! HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA EFTERSOM JAG SKA PÅ LADY GAGA PÅ ONSDAG OCH MÅSTE FIXA EN HEL DEL INNAN DET!

8 kommentarer

Liz

10 Oct 2010 22:28

Ser skoj ut!:D

Eaahh

11 Oct 2010 08:40

Hahahahahahahahahhaa dendär bilden på mig och ina... Båda btw... Såå bästa lägret evaahh <333 Vi måst ba gö klart filmen!!!!

Linda

11 Oct 2010 12:40

sv: Så vad händer idag?:)

EMELIE - FOTO

11 Oct 2010 16:08

sv; hehe okej :d har spelat i 4-5 år. Spelar kant :)

ASIAT

11 Oct 2010 19:53

sv: jag lyssnar på musik, underbaart :)



är allt bra annars? :D

- ASIAT

ASIAT

11 Oct 2010 20:04

sv: guud vad roligt. är du ett stort fan då? ;D

Neha

11 Oct 2010 20:11

Godis:D

Neha

11 Oct 2010 21:04

Det är bra, hur är det själv?=)

Kommentera

Publiceras ej